Профіль

Юрій1023

Юрій1023

Україна, Олександрівка

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Передбачливий тато

Зустрів вчора знайомогоІз малюком- сином.-Як же звати тебе, хлопче?І чую: "Данило!"-Ну, а скільки тобі роківМожеш ти сказать?-Я вже, дядечку, дорослий,Бо минуло п'ять!!!-Так, звичайно вже дорослий,Через рік, школяр!Тож напевне вже читаєш,Козаче, буквар?І промовив гордо батько:-Читати-пусте!!!Я віддав його в спортшколу,Щоб вчив карате!!!

Чайний гурман

Дуже любить мій сусідРомашковий чай.Як почує його запах,Кричить: "наливай!"Особливо, як присутнійЗапах коньяку,По дві чашки випиваєТакого чайку.А якщо коньячнийСмак є, то помічаю,П'є напій тей залюбки,Навіть і без чаю.

Подарунок

Подарунок отрималаДружина від Гоші:Гарна книга з порадами"Економте гроші".Від початку й до кінцяУважно читала,Й економити бюджетСімейний ось стала.Тепер Гоша вже не п'є,Кинув і палити,На роботу йому пішкомДовелось ходити.

Зі святом, жіночки

Із жіночим днем,Вас, щиро спішу привітати.І у день цей березневий хочу побажати,Щоби щастя Вас жіноче повік не минало,І від радості завжди серденько співало,Щоби мрії всі збувались, щоб не побажали,Очі Ваші, щоб сміялись, а не сумували.Усі Ваші воріженьки потопляться в кварті.Ну а Ви були здорові, адже цього варті!!!

Зав'язав

-Чоловік мій вже не п'є, Різко зав'язав. І спиртного майже місяць До рота не брав! -То це ж добре, нехай вяже, Як хист такий має, Увесь час перед очима, А не десь бухає!!!

Не можу без рими прожити

  • 06.03.17, 22:13
Ні дня я без рими не можу прожити, Фицає невтомний крилатий мій кінь, Тож щоб спастися від сонця і спеки, Сідаю писати під яблуньку, в тінь. А рими-мов бджоли, рояться тихенько, І ось вже рядочки лягли на папір, Знову з'явилося "нове дитятко", Гумор, пейзаж, про коханнячко твір. Легесенький вітер вгорі повіває, І листячко шепче щось ніжно мені, В ці митті про все я тоді забуваю, Бо зовсім зникають всі думи сумні.

Від чого спасати

Коли чую," спасибочки!", Від когось лунає. Запитання вже відразу В мене виникає: -А із чим же тії бочки, Можете сказати, Що потрібно терміново Їх порятувати???

Гарна господиня

Одружився мій сусід минулого року.Так, це мову я веду, за Стьопу Сороку.Виїхав він із села доміста проживати,Не доводилось давно його зустрічати,А це вчора нам вдалося з сусідом зустрітись,І як водиться у нас, трішки розговітись.-А чи гарна господиня дружина Тетяна?-Запитую я нарешті уже у Степана.-Дуже гарна !- із гордістю той відповідає.-У хлібниці навіть хліб в неї... зацвітає!!!

ДАШУНЯ

Дзвінкий голос в телефонній трубочці лунає: -Ало, ало!!!- мале дівча до мене гукає. Швидко час так промайнув нашої розмови, Увесь день у мене був настрій пречудовий. Ніжну іскру запалило це миле дитятко, Як щиро розмовляло, ніби ангелятко.

Передбачлива

Стоїть дівчина на трасі, Й каністру тримає. Зупинилося авто І водій питає: -Що у тебе в тій каністрі, Горілка чи пиво? Посміхнулася до нього Дівчина щасливо: -Прихопила я з собою, Дядечку, пальне! -А навіщо?-той патає- Адже це дурне!!! -Не кажіть, бо був випадок В мене неодин, Біля лісу закінчується... Завжди ваш бензин!!!