Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

А чи варто святкувати тім, хто служив у Р. арміі?

Ну от давав присягу СРСР. Але тепер це неіснуюча країна, та неіснуюча армія. "Вспомніть, і нємєдлєнно випіть не чокаясь"?
Але це було і раніше. У 1917му никла царська Россія, і цар. Мільйони людей давали присягу царю. А потім нічого, проковтнули. Завзято давали присягу радецькій рашкє, пізніше СРСР. Їх засуджувати?
Ну просто тоді подивись чий пачпорт ти погодився носити.

Хоч сьогодні прецедент такий що, россійський Рейх тицяє свій аусвайс на окупованих територіях не питючи, чи того бажає мешканець Мелітополя чи Енергодару. Шантажуючи повною поразкою у правах та навіть ув"язненням. Це нонсенс у всьому світі.

 Якщо у чоловіка померла дружина, йому що, вдруге не одружуватись? Таке, чи не стосується будь якої зниклої держави та її колишніх громадян?

Ех, "биліннікі рєчістиє вєдут рассказ"




4

Коментарі

123.02.24, 10:01

Який сором ця радецька армія разом з рашкіною армією. Обидві окупаційні ,імперіалістичні, тобто колонізаторські, якщо ставить за мету аншлюсс, та поступове знищення та по факту заброну національних культур.
Отстій, та отрижка середньовіччя.

    223.02.24, 13:43Відповідь на 1 від Саблін

    Який сором ця радецька армія разом з рашкіною армією. Обидві окупаційні ,імперіалістичні, тобто колонізаторські, якщо ставить за мету аншлюсс, та поступове знищення та по факту заброну національних культур.
    Отстій, та отрижка середньовіччя.
    Це точно...

      323.02.24, 13:45Відповідь на 2 від Голубка

        423.02.24, 16:31

        Вісмут прискоче, розкаже тобі про свою счастліву моладасць

          523.02.24, 16:37Відповідь на 4 від Whiskey*

          Ну здається тут він давно не скоче. Кожного разу сварка якась. Все через його майданну торкнутість (помітила?). Він маячить цим майданом мало не постійно у негативному, зрозуміло сенсі. Ну в усьому майдан винуватий, а так би жили як у раю. (Ну точніше, як білоруси при Лукашенку, я так думаю )

            623.02.24, 17:36Відповідь на 4 від Whiskey*

            Вісмут прискоче, розкаже тобі про свою счастліву моладасцьэто ваши мечты)) Висмут положил свой перец на эту всю вашу пыль)
            или, пока ещё в раздумиях, писать или не писать) быть или не быть ) нужны вы ему или нет ))

              723.02.24, 18:10Відповідь на 6 від _ vs_

              Я висмуту давно и, кстати, вежливо предлагал создать своё сообщество и там соревноваться в поливании грязью Украины, майдана и других ценностей страны со своими единомышленниками. Пусть там кувыркается в своей пыли вместе со своим перцем. Пожалуйста. Это лучше. И вижу он прислушивается к совету.
              Пусть обсуждает например, на страницах Сандерса без массовых склок. Что тут такого?