Голова СБУ Малюк заліково тролить русню

  • 27.10.22, 18:21

Журналіст Інтерфаксу до голови СБУ Малуку: Ви підірвали Кримський міст?

Малий: Ви краще подивіться, яка в мене гарна бавовна у вазі. Невже ми винні, що росіяни не знають, як до неї правильно ставитися?

Джерело

В.о. голови СБУ: у розслідуванні росіяни далекі від реальності

  • 27.10.22, 15:32

В.о. голови Служби безпеки України Василь Малюк заявляє, що у розслідуванні інциденту з Кримським мостом російське слідство демонструє свій непрофесіоналізм.

В ексклюзивному інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна", відповідаючи на запитання про те, чи має СБУ якийсь стосунок до "бавовни" та "самоліквідації" колаборантів на окупованих територіях, в.о. глави служби сказав: "Просто ми, українці, дуже любимо бавовну… Навіть у моєму кабінеті вона стоїть у вазі. Але хіба ми винні, що росіяни не вміють із нею поводитися правильно?"

За словами Малюка, російська сторона демонструє свій непрофесіоналізм у розслідуванні інциденту на Кримському мосту. "Я про те псевдослідство, яке вони ведуть із приводу інциденту на Кримському мосту. У своєму "розслідуванні" вони дійшли того, що до підриву моста нібито причетний мій колега за силовим блоком Кирило Буданов та ГУР МО загалом. Я запевняю вас, що це не так. І ми розуміємо, що росіяни взагалі далекі від реальності", - сказав керівник СБУ.

Малюк зазначив: "На тимчасово окупованих територіях то там, то там щось вибухає. Хтось п'є неякісну каву, хтось неякісним пальним заправляється. Зрозуміло, що відбуваються деякі процеси. А на Кримському мосту, напевно, не тим пальним заправився якийсь вантажний автомобіль і мають те, що мають".

В.о. голови Служби додав, що поки що не може розкрити карт і повідомити, як відбуваються такі інциденти й хто за цим стоїть, оскільки це може наразити на небезпеку небайдужих патріотів. "Усьому свій час – після перемоги докладно поговоримо", - підсумував в.о. голови СБУ.

Джерело

Зоопарк

  • 25.10.22, 13:15

Знаєте, що об’єднує 10 кубометрів дров, барана, овочевий набір та білет до новосибірського зоопарку? Усі ці речі і баран на додачу є еквівалентом життя або здоров’я одного могилізованого росіянина. Не всі разом, ні! Бо то було б забагато за «тушку» окупанта. Кожна річ окремо (і баран) – то є бонус сім’ям «новобранців» у різних містах «великої росії».

«З поганої вівці – хоч шерсті клаптик!». Чого- чого, а таких «поганих овець» на росії виявилося дуже багато. Цікава вікторина під назвою «Здай воєнкому свекра (вітчима, брата, чоловіка, батька) та отримай подарунок!» прокотилася російськими просторами, даючи можливість хоч якось поліпшити стан російського «скрепного сімейного устрою».

Цікаво, з яким настроєм відправляється на війну насильно «призваний» чоловік, знаючи, що зміну кросівок на берці забезпечила йому власна дружина в надії отримати бонус від влади та можливість частіше дарувати свою «посмішку» сусіду «ванє», що так влучно відвідував її, коли майбутнього «захисника» не було вдома? Тепер – «свабода!!!». Та ще й з «овочевим набором» або білетом до зоопарку. «Мечты сбываются!»

Ще цікавішим є той факт, що «расейські» жіночки, схоже, абсолютно впевнені, що відправити до військкомату/здихатися власного чоловіка/будь яку особу чоловічої статі – це білет в один кінець. Нікому з них навіть не приходить у голову, що той, кого вони нарешті «здихалися», може повернутися додому і відкрутити голову такому «павліку морозову» у спідниці. Росіянки настільки вірять у вбивчу для окупанта міць Збройних Сил України, що варіант повернення додому «еквівалентів 10 кубів дров» не розглядають.

Єдиний вихід для таких «вояків» - здатися у полон. Офіційно. Без всяких там «захоплений у бою». Здався – і відразу особисті бонуси: тепло, кормлять, туалет у приміщенні, вода з крану чиста! А головне – ті, хто тебе випхнув з дому ніц не отримають! Ні дров, ні білетів, ні «Гробових» на «ладу».

І головний бонус для такого «вояка» - ти залишишся живим! І повернешся додому! Туди, де тебе ніхто не чекає! Як сніг на голову! І зможеш розповісти своїм «рідним» про те, де ти бачив їх усіх, скопом, разом з такою країною, яка з радістю обмінює життя свої власних синів на білет до зоопарку! Тим більше, що на «зоопарк» вже давно перетворилася вся путінська «расєя»! 

Джерело

СБУ затримала президента промислового гіганта Мотор Січ

  • 23.10.22, 19:13

СБУ затримала президента промислового гіганта Мотор Січ за підозрою у роботі на рф

Співробітники Служби безпеки затримали президента АТ «Мотор Січ» та начальника Департаменту зовнішньо-економічної діяльності цього підприємства.

Їм оголосили про підозру за двома статтями Кримінального кодексу України: 

  • ст. 111-1 (колабораційна діяльність);
  • ст. 111-2 (пособництво державі агресору).

Затримання відбулося в рамках кримінального провадження щодо незаконного постачання з боку Мотор Січ товарів військового призначення для російської штурмової авіації.

За матеріалами слідства, до оборудки причетне керівництво заводу, розташованого на Запоріжжі. Посадовці діяли у змові з наближеними до кремля представниками російської корпорації «ростех», яка є одним із головних виробників озброєнь для зс рф.

Зловмисники налагодили транснаціональні канали незаконного постачання оптових партій українських авіадвигунів до країни-агресора.

Отриману продукцію окупанти використовували для виробництва та ремонту російських ударних вертольотів типу:

  • Мі-8АМТШ-ВН «Сапсан»;
  • КА-52 «Алігатор»;
  • Мі-28Н «Нічний мисливець».

Встановлено, що відповідні зразки армійської авіації загарбники масово застосовували для повномасштабного вторгнення в Україну. Це підтверджено численними фактами знищення цих ворожих бойових вертольотів нашими захисниками.

Для обходу встановлених обмежень на торгівлю з рф організатори схеми використовували підконтрольні комерційні структури у трьох країнах Близького Сходу, Європи і Східної Азії. Саме ці компанії відправляли «замовлення» українському виробнику нібито для потреб зарубіжної сторони.

Проте після одержання військової продукції «посередники» переправляли її до росії. Також ворог використовував своїх іноземних спільників для ремонту та обслуговування власної авіатехніки з використанням українських запчастин.

У ході розслідування співробітники Служби безпеки встановили всіх організаторів оборудок, задокументували їх злочинні дії та проводять комплексні заходи для притягнення винних до відповідальності.

Заходи з викриття і блокування правопорушень проводили співробітники Департаменту контррозвідки та Головного слідчого управління СБУ за процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора.

Джерело

В СБУ назвали 2 найбільш ймовірних сценарії закінчення війни

  • 17.10.22, 18:10

В будь-якому разі Україна обов’язково переможе, - Ілля Вітюк На сьогоднішній день існує два найбільш імовірних сценарії завершення війни в Україні. Перший – державний переворот в рф, внаслідок якого путіна змістять з посади президента. А другий – повний і безапеляційний розгром російських військ на фронті. В будь-якому разі Україна обов’язково переможе.

Про це в інтерв’ю для проекту "Ми – Україна" заявив начальник Департаменту кібербезпеки СБУ Ілля Вітюк.  "Серед основних сценаріїв закінчення війни: зміна політичного керівництва рф, ймовірно, через держпереворот і добровільна капітуляція, або ж повний і остаточний розгром на фронті і розвал росії. Другий варіант для нас кращий, хоч і довший та триваліший, адже менший ризик рецидиву. Ми не хочемо, щоб через короткий проміжок часу знов довелося воювати нашим дітям чи онукам", – пояснив Ілля Вітюк.

За словами начальника Департаменту кібербезпеки СБУ, перемога України може відбутися уже в короткостроковій перспективі, проте точних дат не назвав. "Ми зацікавлені у повній поразці рф. Тільки тоді припиняться спроби кібервпливу на нашу державу. Але якщо відбудеться певне "замороження" військових дій, то кібератаки продовжаться, як це було попередні 8 років", – додав Вітюк.

Нагадаємо, що за час повномасштабного вторгнення рф СБУ нейтралізувала понад 3,5 тис кібератак на Україну. Це дозволило абсолютній більшості українських структур та електронних сервісів працювати в штатному режимі. 

Джерело

Якби Київ впав, то наші вулиці носили зовсім інші назви

  • 15.10.22, 14:55
Тарас Ратушний – військовий ЗСУ, позивний "Фіксер", журналіст та громадський діяч, був активістом громадського руху "Збережи старий Київ", виступав проти знищення історичних забудов столиці України, батько загиблого в російсько-українській війні активіста та добровольця Романа Ратушного.

Гауляйтер Е. Балицкий оформил российский паспорт будучи нардепом

  • 14.10.22, 12:06

Мастер класс, как обмануть всех преподает фейковый губернатор Запорожской области Е. Балицкий.

В распоряжение редакции РИА-Мелитополь попала ксерокопия российского паспорта мелитопольского предателя. Как выяснилось, оформил он этот документ 7 декабря 2021 года еще будучи народным депутатом Украины. По этому документу он свободно передвигался в Севастополь и Москву, проходил спецподготовку к так называемой спецоперации, получая от спецслужб, инструктаж по своим функциональным обязанностям в аннексии территории Украины.

анный документ УМВД россии выдало Евгению Балицкому именно в Севастополе. Как известно, в этом городе живет его семья и здесь же его семейный бизнес.

Таким образом, со своим паспортом Балицкий может уехать в россию и передвигаться по другим странам. Чего не скажешь о той бумажке, которую выдают сегодня в Мелитополе в админцентре. Паспорт, выданный на оккупированной территории Запорожской и других областях Украины, сами россияне называют «внутренним» и с этим документом даже в Крым выехать проблематично. На границе, по крайней мере, требуют украинский паспорт у мелитопольцев.

Никакие бесплатные лечения в больницах Крыма, не то, что россии, данный «волчий билет» тоже не гарантирует.

Что до семейного бизнеса Балицких в Севастополе, то в их собственности были кафе «Облико Морале», EatMe, «Инжир».

Уверенны, что Крым, также, как и все захваченные врагом территории Украины, будет освобожден и Евгению Балицкому, а также  членам его семьи, грозит не только уголовный срок, но и конфискация имущества.

Кстати, сам Е. Балицкий так боится, что его ликвидируют до того, как посадят, что даже объявил вознаграждение в размере 500 000 рублей за поимку своего «киллера».

Источник

Поборемо!

  • 13.10.22, 10:45

Росія ні фізично, ні морально, ні ресурсно не готова до продовження бойових дій на фронтах «face-to-face» проти Збройних Сил України. Орки програли таку війну. Манія власної величі, наштовхнувшись на справжню, а не вигадану пропагандою, мужність та вправність Захисників України, розлетілася на друзки.

Таких безславних втрат армія росії не зазнавала за всю свою історію. Тим більше – за такий короткий, за історичними мірками, проміжок часу. Вісім місяців дурної злочинної війни, розв’язаної кремлем проти «слабкої та безпорадної» України знекровили «другу армію», знищивши весь «початковий запал» та впевненість у швидкій та безболісній перемозі.

Влада кремля багато років сама собі копала могилу, розкрадаючи та руйнуючи колись потужну, ще – «радянську», армію. Практично усі «досягнення» та «ноу-хау» військово-промислового комплексу росії виявилися «паперовими» та сприяли лише глобальному розкраданню бюджетних коштів. ЧИ знала про такий стан речей верхівка кремля? Безумовно! Адже саме з розкраденого бюджету формувалися мільярдні статки, будувалися та скуповувалися палаци по всьому світу, з’являлися бізнес-джети та яхти.

Кремлівські нахлібники потопали у розкоші, а армія, на наше щастя, втрачала останні шанси стати «могутнім щитом на захисті інтересів росії», які (інтереси) звелися до хворобливих мрій купки пристаркуватих деградантів на чолі з «головним» схибленим.

Мабуть доречно було б з боку української влади нагородити усіх причетних до розкрадання російської армії державними нагородами України. На додачу до різних «оленеводів», які призначили себе військовими геніями та полководцями «від Бога», звівши на ніщо і без того примарні мрії про перемогу «расєї». Убогість розуму, навіть прикрита звіриною жорстокістю, приречена на поразку. Хоча й не може сама цього зрозуміти…

«Не мытьем, так катаньем». Саме це прислів’я зараз намагається відтворити кремль у війні проти України. Безумна впертість керманича (чи колективних керманичів) кремля «підказала» чергову «геніальну» ідею: напередодні зимового періоду зруйнувати енергетичну систему України та змусити українське суспільство «холодом і мраком» підкоритися волі загарбника. Сісти за такий бажаний в умовах постійних поразок та втрат російської армії стіл перемовин, та погодитися на анексії українських територій в обмін на припинення подальших ракетних та авіаційних ударів по інфраструктурних об’єктах України.

На думку «геніїв» кремля, українці повинні запросити перемир’я, тим самим «подарувавши» тимчасово окуповані зараз ворогом території для подальшого використання їх ворогом, як плацдармів для нової агресії. Крім української землі кремлю конче потрібен час, перепочинок, за який росія спробує відновити втрачене, знищене та розкрадене військо, перетворити п’яниць та наркоманів на хоч якусь подобу вояків.

«Московські генії» у своїх мріях знову не враховують навіть не окремі деталі, а принципові відмінності українців та Української Нації від «расєйської», звичної для кремля, ментальності. Це росія та росіяни звикли жити у болотах та гівнах. А українці відбудовують зруйновані обстрілами об’єкти набагато швидше, ніж про це встигають помріяти росіяни, розглядаючи через власне вікно у саратові навколишні пейзажі, що без війни виглядають набагато гірше, ніж українські міста після ворожих обстрілів.

Безумовно, зима буде важкою і стане справжнім випробуванням української мужності та волі. На росії ще дуже багато ракет. Важко оцінити скільки з страшного вбивчого спадку срср ще хоч якось може літати та не вибухне у момент запуску. Краще б – усі! Але то мрії… Будуть ще «прильоти» і втрати. Буде біль і смерть.

Україна вистоїть! І обов’язково переможе! Тому що українці готові до самопожертви заради свого майбутнього, своєї країни, своїх дітей! Заради всього світлого та доброго, що так притаманне нашій Нації на відміну від російської Зграї, яка за часів свого нікчемного існування навчилася лише пиячити, скиглити про «расєйську тоску», красти чуже та вбивати тих, чий світогляд набагато ширший та яскравіший за «московські болота». 

Джерело

70. Вже занадто...

  • 11.10.22, 17:44

70 років – поважний вік. Проживши 70 років людина повинна являти собою зразок мудрості, життєвого досвіду, розуму та бути живим прикладом для інших - тих, хто молодший за віком і ще не встиг пройти таку «школу життя», яку проходить людина за 70 років. Це – в ідеалі.

Безумовно, з роками втомлюються м’язи, слабшає зір, втрачається гострота реакції. Тіло втомлюється. І втомлюється мозок, який колись був інструментом розумової діяльності. Стає зрозумілим, навіть самій цій людині, що пора на відпочинок. До онуків та правнуків, до грядки з огірочками на фазенді, до теплої ковдри на колінах. І ніяких хвилювань, спокій, тиша… Це – теж в ідеалі.

Але навколишній світ – далеко не ідеальний. Далеко не всі, особливо- чоловіки, доживають до такого почесного віку. У тій же росії середня тривалість життя чоловіків навіть не дотягує до 67 років. Але за якоюсь диявольською примхою людина, яка б повинна була вже давно залишити цей світ, очистивши його від мерзенного смороду дряхлого тіла та чорних думок у старечій голові, не тільки дожила до 70, а ще й активно продовжує сіяти навколо себе смерть, сморід та тлін.

Нещодавно путіну виповнилося 70 років. Зажився вже… Дивно, але для диктаторів довголіття – це не дивина. Серед 55 авторитарних лідерів сьогодення, 11 – віком від 69 і вище. Тобто, якщо не вбити диктатора заздалегідь, то він має усі шанси бути страченим у пристаркуватому віці. Російське суспільство дозволило своєму тирану дожити до такої сивини. Воно то, як кажуть, ніколи не пізно, але краще б було років на 10-15 раніше перервати замкнуте коло бігу кремлівського бункерного щура. Краще було б для всіх…

Кривавий дідусь вже скільки всього натворив у своєму проклятому житті, що вже не заслуговує навіть на природню смерть. Навіть від хвороби. Хіба що від прижиттєвого повільного гангренозного процесу, при повному розумі та під мовчазним спостереженням лікарів, які б не давали пацієнту втратити свідомість від болю та жаху, з яким би він спостерігав, як від власного тіла відвалюються шматки, що кишать черв’яками. Світова прем’єра від НТВ! Від творців реаліті-шоу «Дім-2» та «За склом»! Скільки ще протягне диктатор! Робіть ваші ставки! Перегляд платний!

І нічого, що платний! На таке «шоу» більшість з глядачів погодилося б витратити останні гроші. Особливо, якщо б наприкінці шоу, розвалене на шматки тіло зібрали до купи, привели до тями і повторили процедуру «на біс». А у фіналі – відпавша від тулуба ботексна голова ще й би заспівала щось з репертуару газманова або «любе». «Оскар» за кращу чоловічу драматичну роль гарантовано…

Мрії. Безумовно – досить хворобливі та кровожерливо-мерзенні по своїй суті. Але на інші мрії від тих, кого за роки свого безжально довгого правління кривавий кремлівський диктатор позбавив щастя, надії, перспектив, самого життя, путін не заслуговує.

Дуже хочеться, щоб розбираючи подарунки на день народження, серед звичних книжок, алабаїв, боксерських діамантових рукавичок та еротичних календарів від «юних шанувальниць», все ж таки знайшов ювіляр і конверт з білетом у перший ряд на найближчий концерт кобзона. Вже пора. Поки ще є вільні місця. Бо завдяки Збройним Силам України концертна зала дуже швидко заповнюється послідовниками путіна та його опричниками. Пора вже диктатору зайняти своє почесне місце та розпочати шоу «співочої перуки»! 

Джерело

Россия теряет позиции во всех четырех областях Украины

  • 06.10.22, 12:59

Американские журналисты провели анализ войны на украинской территории и подготовили статью о поражении российской армии.

Старший корреспондент Yahoo News и ведущий подкаста «Foreign Office» о разведке и международной безопасности, подготовленного Фондом «Свободная россия» и журналом New Lines, а также автор бестселлера по версии «The New York Times» «Исламское государство: внутри армии террора» Майкл Вайс и его коллега Джеймс Раштон опубликовали статью касательно поражения владимира путина в Украине.

Авторы подчеркивают, что по словам пророссийских военных аналитиков, за последние 72 часа Украине удалось одновременно отвоевать около 1000 квадратных километров территории на северо-востоке страны и 2200 квадратных километров на юге.

Сам факт того, что они исходят от сторонников военных действий владимира путина подчеркивает, насколько катастрофически обстоят дела у российского президента за месяц, когда он прибегнул к хаотичной мобилизации для пополнения живой силы и исчезающих на глазах недавно «аннексированных» украинских территорий. Причем он теряет позиции не только в одной из областей, которую незаконно объявил своей, а во всех четырех.

Слухи о глубоком продвижении Украины в подконтрольные россии районы Херсона, к северу от оккупированного россией полуострова Крым, подтверждаются фотографиями победивших украинских солдат, водружающих украинский флаг над освобожденными селами. Украинцы продвигаются вниз по западному берегу Днепра, используя естественную преграду водного пути, чтобы обезопасить свой левый фланг, угрожая окружить российские войска на востоке. И их продвижение было настолько быстрым, что переписывающиеся в tg-чатах российские военнослужащие пребывали в панике и просили достучаться до командования и немедленно отправить поддержку с воздуха.

Согласно перехваченному СБУ разговору между российскими солдатами, использование поставленных США высокомобильных артиллерийских ракетных систем (HIMARS) было столь же разрушительным на юге, как и в других местах вдоль линии фронта.

Подробнее