Херсон - це Nаше місто!

  • 10.11.22, 19:57

Маркери деокупації у Херсоні. Незалежно від дій рф Південь України крок за кроком буде зачищено від залишків русаків. ЗСУ отримають надійні підтримку від українських партизан - нас багато і ми готові діяти.
Стрємоусов, схоже, уникнув "люстрації". Іншим так не пощастить. Чекайте! І нехай наші маленькі стікери будуть нагадувати кожному колаборанту, що час розплати близько.
 

Як і хто заробляє на СВО у рф

  • 09.11.22, 14:14

Аналітики провели роботу зі з'ясування ситуації, що склалася в росії після початку бойових дій в Україні 24 лютого 2022 року.

З початком так званої спеціальної військової операції (СВО) у колах російських чиновників і бізнес-еліти простежується тенденція умовного поділу на три групи.

Перша – повторює риторику телевізійних пропагандистів та самого путіна. Друга – боїться взагалі висловлювати свою думку щодо СВО, заради збереження «насиджених» місць. Третя група – «рвачі», вони ж близькі до путіна чиновники та олігархи.

Завдання третьої групи – скористатися ситуацією і поки що «гаряче», заробити на СВО. Про це пишуть російські журналісти, які потрапили до списку "іноагентів".

Розглянемо докладніше кожну групу: близько 50% чиновників і бізнесменів заговорили фразами з телевізора. При цьому вік, життєвий досвід, рівень освіти тощо ніякого значення не має — це роблять і цілком компетентні, високоосвічені люди в роках, і молоді. Їм здається, що, якщо зараз ринок звільниться від західних компаній, що йдуть з росії, у них з'являться нові можливості для бізнесу». Ця група зовсім не розуміє, що економічні наслідки санкцій сильно позначаться на купівельній спроможності населення, і «їхні товари та послуги скоро просто не буде кому купувати».

Друга група - це ті, кого прийнято називати «системними лібералами», вони стверджують, що війну не підтримують.Деякі з них навіть намагалися донести свої думки до вищого керівництва рф, повідомити, що нічого доброго на росію в цьому конфлікті не чекає, але путін «нікого не слухає і збирається воювати далі і захоплювати Україну». До тих, кому війна не подобається, можна віднести і певну частину бізнес-еліти, але вони намагаються про це не поширюватися: «Вони чудово розуміють, що на Заході на них ніхто не чекає. Ніхто не хоче наслідувати приклад Петра Авена та Михайла Фрідмана, у яких усе заарештовано, і на водія та прибиральницю грошей не вистачає».

У жодні біолабораторії та українських нацистів такі люди жодної хвилини не вірять, та їм і до лампочки, що там говорять по телевізору, у них свої інтереси.

Третю групу можна назвати «олігархами» - ці намагаються потрапити до путіна і підписати в нього якесь розпорядження про виділення тих чи інших ресурсів, отримати схвалення будь-яких проєктів і т.д. "Вони намагаються урвати своє, поки "дідусь" (володимир путін) ще в кремлі", - пишуть росЗМІ.

Ця група непогано заробляє на СВО. Це чиновники та бізнесмени, пов'язані з паралельним імпортом, тендерами та іншими способами забезпечення армії, закінчуючи можливістю відкосити від мобілізації.

Джерело

Щоб у наших ворогів горло пір'ям поросло!

  • 08.11.22, 20:14

Навіть багата українська мова пасує, коли потрібно цензурно визначити своє ставлення до дій, які вчиняє кремлівська влада на чолі з кимось, віддалено схожим на людину. Читаєш коменти під постами про путіна – «мерзотник», «недомірок», «тварина», «дебіл»… - ні, не те. А те, «що те» - знаходиться поза зоною нормативної лексики.

 
2014 рік – напав, вкрав, привласнив. 2022 рік – напав, отримав по пиці, почав тікати, красти, привласнювати. Останні три дії – похапцем, як щур з підпаленим хвостом. Сам розуміє, що не донесе до своєї схованки награбоване, але пре і пре.
 
Останні «дійства» бункерного щура зі спробою «легитимізації» окупованих територій взагалі взагалі поза межами розуму. Воно призначило в.о. намісників царя «приєднаних губерній»! Тимчасово виконуючих. Бо сам розуміє, що «виконуватимуть» свої обов’язки вони будуть ну дуже вже «тимчасово». Довше висітимуть на стовпах центральних площ визволених українцями «столиць» «своїх вотчин».
 
На що сподівається путін? Якщо в Ерітреї є інтернет і є до нього доступ, то вже мабуть і на околиці Асмеру всі люди зрозуміли, що кремлівський «картковий будинок» розвалився до самого фундаменту. «Непереможна» армія злочинців та мародерів, вдягнута у «однострій» рязанського відділку ЖКГ, тікає від ЗСУ, залишаючи зброю, техніку та награбоване збіжжя. Кожного дня синьо-жовті прапори повертаються на своє законне місце у відвойованих у ворога містах та селах. Українці повертають СВОЄ! І повернуть все СВОЄ до останнього метра рідної землі.
 
Путін присвоїв не тільки тимчасово вкрадені українські землі, а ще й звання генерал-полковника «найвідомішому тік ток воїну сучасності» кадирову. За кількість переглядів? Чи за публічну демонстративну відправку кадиркіних неповнолітніх діточок на бутафорську передову, яка розташована подалі від навіть можливої зони ураження українськими Химерами? Чи у примарній надії на те, що кадиров зможе захистити бункер від «дератизації» головного кремлівського щура? Але ж останнім часом усі хворобливі надії путіна розлітаються на друзки!
 
Кожне «дійство» путіна та ко стає черговою «вишенькою» на запліснявілому «торті» кремля. Замість «указ президента російської федерації» вже давно потрібно писати «маячня психічно хворого у стадії загострення». Хвороба путіна поширилася вже й на «особливості правового регулювання в царині використання атомної енергії на території Запорізької області».
 
Як би так цензурно запитати у путіна «хто ти такий, …………, щоб «врегульовувати» використання вкраденого українського майна на окупованій українській землі?!!» Врегулював би спочатку ринкову вартість «нового гарматного м’яса», що на твою хвору забаганку зганяється по всій росії для відправки на забій. Бо якась ця вартість занадто смішна, як для «бравого вояка другої армії» - п’ять кіло мінтаю. Нормальному українському коту це порція менш ніж на неділю!  А таких «котів» в України – мільйони! І всі дуже голодні до свіжини!
 
Погано бути «без царя у голові». Особливо коли ще й вважаєш себе «царем». Ну заціпило б тебе на твоєму троні, зробив би людям свято! Світ зачекався! Ні ж… Путін ще й вирішив замінувати два енергоблоки вкраденої АЕС на випадок ситуації «так не залишайся ж ти нікому»! Де знайти слова, щоб цензурно назвати таку нелюдь?!!
Українська мова не така багата на лайку, як «статево розвинута» росія, що «збагатила» багато інших мов різновидами «релігійних» стосунків російських військовослужбовців під прицілом українських дронів. Українська мова на думку іноземних дослідників багата на прокльони. Якщо це відповідає дійсності, то путіна чекає страшне майбутнє. Коротке, але дуже страшне. А у всіх, хто своєю мовчанкою підтримував злочинця, щонайменше – горло пір’ям поросте…

Джерело

Очільник СБУ та посли країн G7 обговорили безпекові виклики

  • 03.11.22, 17:55

В.о. Голови Служби безпеки України Василь Малюк і посли країн G7 обговорили безпекові виклики, які постали перед нашою країною після повномасштабного вторгнення рф.

На зустрічі, яка відбулася у Києві, «Велику сімку» представляли Надзвичайні та Повноважні посли Анка Фельдґузен (Німеччина), Мелінда Сіммонс (Велика Британія), Етьєн де Понсен (Франція), П’єр Франческо Дзадзо (Італія), Кунінорі Мацуда (Японія), а також повірені у справах послів Ешлі Малруні (Канада) та Крістофер В.Сміт (США).

Вони висловили цілковиту підтримку Україні та її громадянам, запевнивши у подальшій допомозі з боку своїх країн. Також торкнулися безпекових тем та перспективи реформи спецслужби.

«Ми прагнемо створити правильну, боєздатну контррозвідувальну модель. Реформа має знайти той баланс, коли наш функціонал буде відповідати загрозам. Щоб з одного боку допомогти Службі модернізуватися, а з іншого – враховувати реалії війни та сусідство з країною-терористом», – зазначив Василь Малюк.

Він розповів, як спільно з парламентом триває напрацювання законодавчих ініціатив для посилення спроможностей СБУ, особливо у період війни. Ключовий напрям – вдосконалення контррозвідувальної діяльності для відсічі збройній агресії рф.

Відтак наразі повністю переформатовані контррозвідка та військова контррозвідка, щоб максимально ефективно виконувати бойові завдання на лінії фронту. При цьому співробітники СБУ працюють не тільки у найбільш гарячих точках війни, а й на деокупованих територіях і в тилу, викриваючи агентурні мережі рф, колаборантів і зрадників.

«Наші країни продовжуватимуть підтримувати Україну у боротьбі з російською збройною агресією. Також ми відкриті до подальших дискусій в питанні підтримки впровадження реформ в Україні, у тому числі пов’язаних із законодавчими ініціативами щодо посилення спроможностей СБУ», – наголосила Анка Фельдґузен, чия країна у 2022 році головує в G7.

Також Василь Малюк розповів про зміни у підходах до роботи та самоочищення Служби від «кротів» і зрадників, які працювали на спецслужби рф.

Очільник СБУ подякував послам за допомогу, яку надають Україні їхні держави.

«Це не просто підтримка України. Це внесок у безпечне і стабільне майбутнє Європи та світу. Вдячний, що позиція міжнародної спільноти консолідована – рф повинна відповісти за всі вбивства, руйнування і тероризм», – наголосив Василь Малюк.

Джерело

IT армія отримала доступ до мереж центрального банку рф

  • 03.11.22, 15:07

 

якуючи департаменту інформаційних технологій та департаменту операцій на фінансових ринках недобанку ми маємо багато цікавого про персонал, спеціалізовані автоматизовані банківські системи, їх вихідні файли, принципи їх взаємодії, системи КЗІ та інші матеріали, що циркулюють в мережах цб рф та вже аналізуються нашими фахівцями. Якщо ЦБ не може забезпечити власний кіберзахист, то як він зможе захистити стабільність рубля? Наразі ми публікуємо для громадськості перші 27 тис. файлів, з якими ви можете ознайомитись, проаналізувати, зробити відповідні висновки та вчинити певні дії!

Далі буде...

Світ без росії

  • 03.11.22, 15:00

Фінляндія чи то вже таки дозволила, чи ось-ось дозволить розміщення ядерної зброї на своїй території. Прямо на кордоні з росією…

 
Містеру Пу таки пороблено. Хоча – ні. Бо «пороблено» - то зле, а тут, навпаки, добра сила стоїть на заваді злочинцю і чинить йому перепони, перевертаючи «з ніг на голову» усі брудні та злочинні задумки бункерного фюрера. «Росія повинна стримувати зловісне розширення НАТО». А НАТО не тільки «розширилося», а ще й підійшло до самих «дверей», та ще й з ядерною зброєю.
 
Путіна не влаштовував світовий порядок, який склався після Другої Світової Війни. Диктатору дуже хотілося, аби весь світ залежав виключно від срср/росії, а зараз - від його особистих забаганок. У далекому 1945 році, коли основним мотивом світової перебудови було прагнення уникнути нових воєн і під це завдання вибудовувалися нові європейські та загальносвітові структури, включно з ООН, срср це не вдалося. На додачу, після 1991 року, ще й безславно закінчилася історія «імперії» та будівництва комунізму, а Європа стала єдиною.
 
Для майбутнього диктатора це вже виявилося занадто і він вирішив будь за що стати «головним серед інших». Спочатку він зруйнував країну, яку йому «вклав до рук» вічно п’яний попередник. «Героїчно» впоравшись із цим завданням, путін вирішив жити без решти світу, принаймні без західного, до якого протягом кількох десятиліть все-таки належала росія. Але й Захід вирішив коригувати і перебудовувати Європу, проте вже без росії.
 
Сучасна путінська росія визнана цивілізованим світом безнадійною для будівництва добросусідських відносин навіть на рівні «протистояння двох систем», що давно пішло в минуле. Путін не визнає будь яких правил. Тільки власні забаганки та хвороблива маячня береться ним до уваги. Колективне радянське політбюро, навіть у його застійному стані, у порівнянні з нинішніми очільниками путінського кремля - взірець стриманої та відповідальної поведінки в словах і справах. СРСР ніколи не був «білим та пухнастим» і завжди намагався керувати у «ручному режимі» зонами свого впливу. Що й призвело, врешті решт, до краху системи.
 
Але нинішній режим кремлівського диктатора взагалі спотворив власну міжнародну політику, запозичивши з минулого все найжахливіше, насамперед - зразки сталінської поведінки, і заганяє сам себе і, що гірше, всю країну в небачену і непотрібну у XXI столітті архаїку. Путінська «дипломатія» абсолютно «недоговороздатна» і відображає лише хворобливу уяву диктатора про вигаданий, а не реальний, стан речей у навколишньому світі.
 
Росія стала «непривабливою» навіть для росіян. Це дуже добре видно з кількості тих, хто вирішив покинути «рідні березки» та виїхав до сусідніх ( і не дуже) країн. Що вже й говорити про іноземних інвесторів, якщо навіть найближчі сусіди та поодинокі «друзі» лише ввічливо посміхаються, але мріють про те, щоб путін випадково не вважав їх частиною "руського мира".
 
Завдяки путіну росія таки опинилася у колі «друзів». Але не тих, про яких мріяв диктатор, а друзів західного євроатлантичного світогляду. Справжніх друзів у путіна ніколи не було і, тим більше зараз, бути не може. Навіть ті країни, що ведуть складну геополітичну гру, Китай, Індія та деякі інші, однаково дистанціюються від схибленого політика, який розпочав злочинну війну практично у самому центрі Європи і заганяє себе все глибше і глибше в стратегічно невигідний кут.
 
Найдивовижніше для «сторонніх» геополітичних «спостерігачів» мабуть те, що Путін розпоряджається навіть власним населенням як нікчемною біомасою, затикаючи тілами людей діри в реалізації своїх хворих амбіцій. Людина, яка «рубить гілку, на якій сама й сидить» не може вважатися розумово дієздатною. Навіть на побутовому рівні. Годі вже й казати про те, яке відношення до себе викликає той «дровосєк», для якого «гілкою» стала ціла власна країна.
 
Тому нове форматування світового устрою, необхідність якого спровокувала сама путінська росія, проходить практично без її участі. У світі, який влаштовує переважну більшість людства, немає місця війні та агресії. Тому у такому світі не може бути путінської росії, для якої «війна» та «агресія» підмінили «розвиток» та «процвітання». Єдине місце, де путін може сподіватися на власне домінування – це окрема палата «для буйних» психіатричного стаціонару.

Стосовно самої росії – тут все залежить від того, як скоро вона (росія) зрозуміє, що влада загнала її у глухий кут і вихід з нього може бути лише один – тотальна руйнація діючого режиму бункерного диктатора та повернення зі світу навіяних його пропагандою хворобливих ілюзій у реальність, яка базується на цивілізаційних нормах людства.

Источник

Не від цього світу

  • 31.10.22, 17:10

От же курво! Вибачте…

Виступ путіна анонсувався кремлем як такий, що будуть «читати-читати», «вивчати-вивчати», а потім ще й «перечитувати». Було б що…

Знову пусті путінськопорожні розмови. Переказувати те, що путін «розповідав» протягом багатьох годин, немає ніякого сенсу. Винен Захід. Росія біла та пухнаста, останній оплот цивілізації. Україна сама винна, тим більше, що це штучна країна, створена росією. Але українці – єдина з росіянами нація, хоча й знедолена власним керівництвом. І все таке інше…

Але ж як він бреше! Як по писаному. Так викривляти та спотворювати реальні факти, подавати власну бездарність правління, що призвело до падіння росії на саме дно, та власні злочини під таким «солоденьким» соусом – то треба вміти!

Нещодавно, один знайомий сказав, що слухав якийсь виступ путіна і спіймав себе на думці, що перестає розуміти реальний стан речей. Так то за 5-10 хвилин! А що робити росіянам, яким вже більш ніж 20 років «ллють у вуха»? Бідна росія!

Дивлячись на підкреслену увагу та рабську повагу, з якою зала валдайського клубу сприймала кремлівського казкаря, схвально хитала пустими головами та посміхалася з дурних жартів про вже звичну для путіна «попу», розумієш, що домовлятися із сучасною росією абсолютно безпідставно і безперспективно.

Нам ніколи не зрозуміти вивернуту логіку бункерного диктатора, а росіянам –вона «як мед». Знаєте, виникла дуже страшна асоціація, порівняння. Коли у родині, на нещастя, народжується дитина – інвалід, яка приречена не на життя, а на існування, батьки (справжні батьки!) намагаються через власні сльози, горе та розпач дати їй все саме найкраще, постійно підтримуючи її надії та сподівання на одужання. Яке абсолютно неможливе… То є справжня батьківська самопожертва та любов. Свята любов.

Кремлівський антихрист теж вважає себе «батьком» росіян. Принаймні, про це постійно говорить. І прості росіяни, у своїй розумовій затьмареності, теж так його сприймають. А путін, довівши цілу країну до втрати здорового глузду, по-звірячому знущається над «своїми дітьми». Десятиліттями…

А країна-інвалід цього не розуміє…

І не зрозуміє ніколи. Доки живий путін, доки путінські прихвостні керують росією, півтори сотні мільйонів росіян приречені на життя у «акваріумі», який стоїть на столі у кабінеті довічного керманича. Захотів – погодував, захотів – поміняв воду, забув погодувати чи дати кисень – рибки передохли. Частина подохла, частина вижила. Різниці такому «акваріумісту» немає, скільки померло чи живе. Народяться ще. Щось там копошиться у мутній воді – то значить, що «акваріум живий», тішить око та дає можливість відчути себе «богом» для якихось істот.

Акваріумні рибки ніколи не розуміли і не зрозуміють поведінку «акваріуміста». Він для них «все»! І цар і Бог і Доля і Життя. Так і для сучасної затьмареної росії путін схоже став «усім». Складається враження, що пуповина путінської брехні, на якій не живе, а виживає російське суспільство, настільки підмінила населенню реальний світ, що із зникненням або руйнацією цього «джерела віри, надії та нескінченного щастя», зникне саме населення росії, перейде за своїм керманичем у якийсь інший астральний вимір.

Може хоч так наша планета очиститься від бруду та смороду кремлівської диктатури.

Джерело

Эксклюзивные кадры горящих кораблей рашистов

  • 30.10.22, 09:52

Они подтверждают, что вследствие ночных взрывов в Севастополе повреждено не менее трех российских кораблей-носителей «калибров». Среди них - фрегат «Адмирал Макаров». Есть большая вероятность, что несколько кораблей не просто повреждены, а потоплены. 

Никто из силовиков не подтверждает официально, что за взрывами могут стоять укр. спецслужбы. Но по стечению обстоятельств сегодня утром на страницах СБУ в соцсетях опубликовано тролинг-фото и текст «It's BAVOVNA o’clock!».

Каждый русский военный корабль является законной военной целью

  • 30.10.22, 09:44

Правилом вашей преступной жизни станет девиз- «Вышел в море-пошел ко дну». Это касается и подводных лодок.


Заявления медведева являются признанием терроризма на госуровне

  • 29.10.22, 14:45

Советник главы Офиса президента Михаил Подоляк заявил в Twitter что, высказыванья секретаря Совбеза рф дмитрия медведева "практически официальным признанием в терроризме на государственном уровне".

Об этом он написал в пятницу, 28 октября.

Медведев ранее заявил, что условием стабильности энергоснабжения в Украине является не импорт электроэнергии из Европы, а признание правомерности требований россии в рамках так называемой "спецоперации" и ее результатов, отраженных в Конституции рф. Он имел в виду попытку аннексии территорий Украины.

 

"Фантастика! кремль устами медведева прямо заявил: мы будем уничтожать энергосистему, и терроризировать миллионы людей, пока Украина не согласится на капитуляцию. Практически официальное признание в терроризме на государственном уровне. О каких переговорах здесь можно говорить? С кем?", – написал Подоляк.

Источник