Україна. Сьогоднішні реалії.

  • 21.07.19, 09:01
 Якщо після другого туру президентських, можна було, принаймні формально, з великою натяжкою, але все ж, знаходити якісь лазєйки щоб  оправдати людину від риторичного питання: - "Як можна голосувати за Зеленського при цьому не являючись клінічним ідіотом?!"
 Але після всього, коли всі все побачили наочно, на практиці, а не абстрактно-аналітично, то той хто проголосує за Зеленського ще й на парламентських, тут вже не зарадить навіть фіговий листок нашого психологічного захисту від гнітущої реальності - упрямі факти разять своєю жорстокою обьєктивністю  - всі вони гарантовані клінічні ідіоти.
 І якщо на президентських, частина виборців Зеленського була просто негідниками і лиходіями, то на парламентських всі мерзотники невідворотньо віддадуть свої симпатії ЗАЖОПі, і залишаться тільки лаболаторно чисті, гарантовані клінічні ідіоти, котрим уже зараз можна видавати офіційне свідотство. Унікальна ситуація, коли без довгих і кропітких індивідуальних клінічних досліджень і тестів, формальної і недешевої волокіти, а відразу цілим масивам(мільйонам!) можна видавати справку тільки по факту голосування за Зеленського.

Торговці хлєбальніками.

  • 12.06.19, 09:13
 Одна із ненависних черт в Порошенка, яка викликала отторженіє і брезгливість на органічному рівні, це його торговля хлєбальніком.
 Зеленський же, весь соткан із торговлі хлєбальніком. Це його, в тому числі, і професійна деформація. Це його сутність, його природа, його мактуб.
 То якими ж кретинами треба бути, щоб вибрать цю мімімішечку в главні начальніки країни?!
 Цілком очевидно, що це могли зробить тільки люди ,які вірять в чудо і прості рішення - це або діти, іначе же примітивні дорослі, що недалеко і до бидла.
 Наше суспільство, як виявилось в ході голосування-плебісциту, на три четверті складається із плебсу. Три четверті балансуючих на грані бидла.

Кенгурація, або все познається в порівнянні.

  • 21.05.19, 15:59
 Ми, наївні, думали собі, що Янукович - це гірше що могло з нами трапитись. Але в порівнянні з Зеленським, він виглядає як еталон нормальності. Це треба було бачити з яким неприхованим захватом іноземні гості на кенгурації дивились на Зеленського - їм ніколи в житті ще не доводилось бачити такого зашуганого прицюцькуватого фріка, жалкого пошлого чєловєчка, мєлкої істеричної шавки, вульгарної подзаборної хабалки, комнатного пупсічного наполіончика, відвязного дорвавшогося хама-шарікова. І все це в одній особі, і все це в такій ситуації і в таких обставинах - кенгурант великої європейської країни. Раніше про таке вони могли прочитати хіба що в історичних книгах або побачити в кіно. А тут - в наш час і на власні очі. Бути безпосереднім свідком такого фрік-шоу це велика удача, про це вони будуть розповідати ще своїм онукам.

Не жартуйте з Дияволом, ібо Бєси не дрємлют!

  • 20.05.19, 20:30
 
Обідиться - накормить Диявола.
Обідиться - зробить перший шажок до Пекла - навіть сама довга пройдена дорога все одно колись починалася з першого шажка.
Чим більше шажків буде туда, тим важче буде повертатися обратно - не потрібно лишній раз випробовувати долю, тим більше невідомо, яку дистанцію ви вже подолали до цього.

 Диявол випробовує людину обідою. Тобто, Бог з допомогою Диявола випробовує людину обідою. Тобто Богу без Диявола ну ніяк не обійтись, тому вони діють в тісній співпраці.
 Людини з обіди дві дороги - подумать про власну обмеженість і вийти в конструктив, або залишатись захопленим самим собою, упиватись своєю обідою, деградірувать далі, стати ще примітивнішим.

 Чому на мою чисто аналітичну статтю "День совка", де немає нічого особистого, тільки аргументи і факти, стільки обід і як наслідок - образ в коментарях.
 Хіба ж бути малоросом(совком, хохлом) образливо? Якщо ви вважаєте, що так, то для чого ж ви залишаєтесь малоросами, совками, хохлами?
 Якщо ви вважаєте, що бути жлобом образливо, то для чого ж ви залишаєтесь жлобами?
 З дурнями складніше. Якщо людина являється очарованим ідіотом по молодості, то ще є невеликий шанс. В іншому випадку ситуація майже безнадійна, бо тут формула "якщо тобі не подобається бути дурнем, то не будь ним!" не проходить, бо як дурень може осягнути , що він дурень, якщо він дурень? Получається зачароване замкнуте коло, яке зможе розірвати тільки щасливий випадок у вигляді якоїсь позитивної зовнішньої сили.
 Подібна ситуація і з бидлом. Щоб тяготитися своїм бидлячеством, треба мати якусь культуру і виховання, а звідки вони візьмуться у бидла? Знову зачароване замкнуте коло. І знову тільки щасливий випадок і якась позитивна зовнішня сила може розірвати його - а це сродні виграти велику суму в лотерею, тобто шанс рідкісний і випадає далеко не кожному.

День совка.

  • 20.05.19, 11:25
 У малоросів(хохлів, совків) свято.
 Кенгурація.

 Чому 73% голосували за?
 Тому ж, що 25%, голосували проти.

 Там був такий контингент:
 Малороси(совки, хохли) голосували за малороса,  бо він їм ближче   по духу, він свій.
 Сепаратисти голосували за малороса, бо хоч так  можна навредить.
 Дурні голосували за малороса, бо дурні.
 Жлоби голосували за (шо малорос, для них не принципово, для них важливіше шоб людина була здатна торгувати країною), бо жлоби.
 Бидло голосувало за (шо малорос, для  них не принципово - їхній мозок не здатний до таких абстракцій), бо бидло.
 

Бермудський Трєугольнік.

  • 29.04.19, 00:15
 П"єса в одном абзаце.

 Дєйствуїщіє ліца:

 Порошенко - заходящая звєзда.
 Зеленський - восходящая звєзда.
 Кримнаш - чемодан без ручки.
 Дамбас - просто срєдство впливу, даже нє чемодан.
 путін - дємон, тут не присутній, але тяготєє над всєм і вся.

 Входить озадаченний електорат.

Сначала чухає потилицю ліниво.
Потом кутікули - уже більш ожівльонно.
І тіки погодя, із плином часу -
Свій риторічєський вопрос він вопрошає томно:

Елєкторат: -

"Нєужто Порошенко тоже вальцман,
Як і любімєц публіки Зеленський?"

Потом, розмисливши нємного,
Завважує про нього рєзоньорськи -

Елєкторат: -

А втім, здає позиції він нині,
Бо в нього просто виходу нема іного,
Він як загнАнний вовк наразі!
А от Зєлєнський - то іноє дєло!,

Тому ваащє на всьо й на всіх насрать з прігорка!
Тому що до костєй він цинік мозга!
Йому що на колєні опустиця перед намі,
Що в тамбурі скурить с канабіса цигарку!


Крим, Дамбас, хороший Порошенко і бяка медведчук.

  • 28.04.19, 21:55

 Мене бентежить немєряне колічество медведчука в телевізорі. Закрадується підозра, що він грає роль "поганого поліцейського", а разом вони переслідують одну мету. І Зеленський, як ніхто інший, дуже гармонійно вписується в цей пасьянс.

Обмануті вкладчики.

  • 27.04.19, 11:44
 Я весь час дєлав акцент на одну сторону - шо, мов, виборці Зеленського якісь там не такі. А чого власне?! Вони обичні нормальні потрєбітєлі - і вони не винуваті в тому, шо
 під видом качествєного товара їм підсунули фуфло!
Я думаю обманутим виборцям нада подать іск на всю цю гоп-компанію - нєбо в клєточку і мєсто возлє параші цим бидлуватим гопнікам жюлікам-пройдисвітам-аферистам, а не інавгурацію! Ще не пізно ізбєжать пазоріща на весь світ і на наші сєдіни.

В пользу бєдних.

  • 26.04.19, 21:04
 Порошенко, бувало, як сказоне щось "в пользу бєдних", шо думаєш собі - невже він счита людей такими примітивними? Але Зеленський показав, шо Порошенко ще й переоцінював їхній розумовий потенціал... Врешті, тому й програв...

В Україну гряде Стокгольмський синдром.

  • 26.04.19, 18:01
 Не пройшло і тижня, як у людей масово почав проявляться Стокгольмський синдром. І це більше чім зрозуміло - для нормальної людини осознавать, що більша половина твоїх співвітчизників насправді оказались жалкими, нічтожними, недолугими, недоумкуватими людьми - це абсолютно нестерпно, це пригнічує абсолютно, це подавляє на фізіологічному рівні. І вже даже не сознаніє, не подсознаніє, а все ество починає інтенсивно шукати любого виходу, любої лазєйки із сложившоїся, вкрай небезпечної і загрозливої для душевного здоров"я та ідентифікатора особистості, ситуації. Наразі я по другому поглянув на деяких депутатів, які почали переобуваться в повітрі - врешті-решт вони теж всього лиш люди. Жалкі, нічтожні, глупі люди. І якщо ти ізначально розумієш про себе, що ти всього лиш жалке, нічтожне, тупе существо, і що всяке намагання стати мєнєє жалким, мєнєє нічтожним, мєнєє недоумкуватим - все це потребує зусиль, то тоді все набагато спрощується - це перший крок, щоб стати суб"єктом в цьому світі, а не об"єктом.

 А ці 75 - це не якась абстрактна більшість, це більш чи менш харашо знайомі нам, можливо навіть друзья, можливо навіть ті люди яким ми довіряєм, яких ми поважаєм. І тому у людини на самоті в такому випадку немає ніяких шансів залишиться вірним самому собі і не стати адептом "Білого Братства" (зеленого, синього - колір не суттєвий). Особливо тоді, коли "Біле Братство" - це не якась маргінальна секта, а коли тобі заливають в уші з кожного утюга, коли тобі рекомендують його авторитетні істочніки й авторитетні люди. А наразі це стало формалізовано і приліпнено до країни, до держави, тепер уже авторитет самої України  буде задіяний на угоду "Білого Братства", його легалізації, то неокрєпші уми обов"язково перейдуть в цю секту. Простіше тим, у кого є коло авторитетних однодумців, або які являються устойчиво морально і інтелектуально самодостатніми, яких насправді не так уже і багато.

 Ці явища дуже наглядно, як дослід у пробірці, можна було спостерігати на росії після 2013-14 років - поступове перетворення просто тубільців на мордорців. Цікавий дослід, коли люди під впливом чогось авторитетного для них або навіть любимого(телевізора, газет, радіо путіна, міхалкова, табакова, боярського), які їм постійно внушали, що чорне - це біле, а біле - це чорне, тепер і самі з піною у рота готові спориться до хрипоти про це, а деякі особо буйні  і тупі навіть готові іти на чужу землю і убивать за це.  

 Але ресурсів і часу у нашого "Білого Братства" дуже обмаль, тому вони спішать прибрать до рук ще й парламент, розпустивши його, поки обалванене насєлєніє не пронюхало воєнну тайну - що КОРОЛЬ ГОЛИЙ.