хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Не жартуйте з Дияволом, ібо Бєси не дрємлют!

  • 20.05.19, 20:30
 
Обідиться - накормить Диявола.
Обідиться - зробить перший шажок до Пекла - навіть сама довга пройдена дорога все одно колись починалася з першого шажка.
Чим більше шажків буде туда, тим важче буде повертатися обратно - не потрібно лишній раз випробовувати долю, тим більше невідомо, яку дистанцію ви вже подолали до цього.

 Диявол випробовує людину обідою. Тобто, Бог з допомогою Диявола випробовує людину обідою. Тобто Богу без Диявола ну ніяк не обійтись, тому вони діють в тісній співпраці.
 Людини з обіди дві дороги - подумать про власну обмеженість і вийти в конструктив, або залишатись захопленим самим собою, упиватись своєю обідою, деградірувать далі, стати ще примітивнішим.

 Чому на мою чисто аналітичну статтю "День совка", де немає нічого особистого, тільки аргументи і факти, стільки обід і як наслідок - образ в коментарях.
 Хіба ж бути малоросом(совком, хохлом) образливо? Якщо ви вважаєте, що так, то для чого ж ви залишаєтесь малоросами, совками, хохлами?
 Якщо ви вважаєте, що бути жлобом образливо, то для чого ж ви залишаєтесь жлобами?
 З дурнями складніше. Якщо людина являється очарованим ідіотом по молодості, то ще є невеликий шанс. В іншому випадку ситуація майже безнадійна, бо тут формула "якщо тобі не подобається бути дурнем, то не будь ним!" не проходить, бо як дурень може осягнути , що він дурень, якщо він дурень? Получається зачароване замкнуте коло, яке зможе розірвати тільки щасливий випадок у вигляді якоїсь позитивної зовнішньої сили.
 Подібна ситуація і з бидлом. Щоб тяготитися своїм бидлячеством, треба мати якусь культуру і виховання, а звідки вони візьмуться у бидла? Знову зачароване замкнуте коло. І знову тільки щасливий випадок і якась позитивна зовнішня сила може розірвати його - а це сродні виграти велику суму в лотерею, тобто шанс рідкісний і випадає далеко не кожному.
2

Коментарі

120.05.19, 21:12

в тебе культура аж зашкалює...хто тобі дав право називати народ бидлом...мабуть німб тобі на мозок тисне

    220.05.19, 21:27

    Расслабься, подожди как в него скоро плевать начнут

      320.05.19, 21:51

      Обидели Виталю

        420.05.19, 22:20

        бидло? як ти влучно себе охарактеризував... кожен судить по собі)

          520.05.19, 22:22Відповідь на 1 від Маммамія

          в тебе культура аж зашкалює...хто тобі дав право називати народ бидлом...мабуть німб тобі на мозок тиснесущество считает себя безгрешным, хоча на самом деле погрязло в тщеславии