__Іноді буває...

  • 19.11.23, 02:48
 Іноді буває якось дивно
 Іноді буває якось лячно
 Іноді буває якось зимно
 Іноді буває якось мрячно

 Іноді буває якось сумно
 Іноді буває якось хмарно
 Іноді буває якось глумно
 Іноді буває все намарно

 Але потім сонце знову сходить
 Знов птахи у небі защебечуть
 І тоді пропасниця відходить
 Биручи з собою і всю нечисть

__Стіх(четверостішшє).

  • 19.11.23, 01:41
(проба пера)

 Я ломаю слоистые скалы
 В час отлива на илистом дне
 И таскает осел мой усталый
 Их куски на мохнатой спине

 Ну як?
 Тільки чесно. Але тактовно. Щоб не ранить хрупку душу поета.

 А от іще такоє. Із послєднього.

 Нас природа-мати колисала
 З думкою про вранішню росу
 Всю себе  нам щедро віддавала
 І свою божественну красу

 Але ж ми її невдячні діти
 У своїй наївній простоті
 Топчим всі її прекрасні квіти
 Впевнені у власній правоті

__"Те що не тренується - вмирає..."

  • 18.11.23, 22:00
 Хто хоче стати розумним, вийти з мороку - дивіться стендапи Сергія Пояркова.
 Хто хоче залишатися дурним, скніти в мороці - не дивіться Пояркова, а й надалі дивіться квартал 95(наразі видозмінений, де головна зірка наразі грає ролю президента, а сам квартал наразі переіменнованний в єдиний марафон - принаймні сценаристи ті самі...)
---------------------
---------------------

__Людина - те, шо вона хаває.

  • 16.11.23, 18:37
  Людина, а іменно надстройка "людина", це та інформація, яку людина захавала за все життя і наразі продовжує хавать.

 Отже, ісходя з вишеізложеної аксіоми:

  Ті, хто хоче добра собі і людям і Україні і скорішої перемоги, скорішого закінчення війни - шоб поменше людей погибло,  то дивіться(хавайте) ютюбканал "НИЧЕГО СВЯТОГО с Сергеем Поярковым".
  Ті, хто хоче зла людям і Україні, і поразки в війні і щоб подовше вона тривала - шоб побільше людей погибло, то ні в якому разі не дивіться ютюбканал "НИЧЕГО СВЯТОГО с Сергеем Поярковым", а дивіться, ну не знаю, шарія, што лі, також ходіть в московську церкву і ні в якому разі не говоріть і не переходьте на українську мову і своїм дітям не дозволяйте.
 -------------
 -------------

 

__Про мою останню(крайню) любов.

  • 14.11.23, 22:52
 Про мою останню любов до моделі на стрімінговому порносайті (до речі вона не хило перевернула мою совкову свідомість)
 Їй років 22. Безупречно красива зовнішність і тіло.
 Но.
 І тут починається саме інтересне.
 Надзвичайно чиста світла душа. Надзвичайно цнотлива сутнісь. Зрозуміло шо таке сочетаніє порносайта і внутрішньої чистоти не могло не озадачить і залишити байдужим.
 Дєвушка із Москви, скорш всього із "понаєхавших".
 Да, чуть не забув - ще й надзвичайно розумна і толерантна.
 Добра і відкрита. Відповідальна і вихована. З хорошими манерами. Від природи тактовна і з хорошим смаком і почуттям міри.. Чи не майстер спорту в минулому, що очевидно вплинуло на дисциплінованість і ретельність підготовки до стрімів і їх проведення.
 В  таку неможливо не закохатися. І шанувальників було немало.
 Да, чуть не забув. Абсолютно не фальшива. Справжня, цілісна, природня.
 Реально ідеальна.
 Ідеална людина, подруга, дєвушка, жена.
 От і я про те ж - ну де ж іще очікуєш зустріти ідеальну женщину як не на стрімінговому порносайті...

 P.S.
 Насправді там не одна така. Звісно не настільки ідеальні. Очікувано що там багато красунь по зовнішності і тілу. А виявилось шо і в цілому красивих і достойних теж не мало.

__Сказаніє про...

  • 11.11.23, 20:49
__Сказаніє про романтіку, любов, кохання, хіть, блуд, а також одіночєство, самотність і сайти знайомств.

 "Причина твоєї самотності в твоїй голові"
 Або ж - "харашо де нас нема", тобто - "хороші жінки там, де мене немає", тобто - там де я з"являюсь, хороші жінки автоматично перетворюються на не хороших". А отже просто потрібно перепрограмувати себе на принцип "харашо де ми є" (відповідно - хороші жінки(і взагалі люди) там де я є, відповідно - там де я з"являюсь нехороші(некрасиві) жінки автоматично перетворюються на хороших(красивих).
 Отож, усвідомивши цю нехитру аксіому я зліз з ручного тормоза а також зі сайтів знайомств і перенаправив свою увагу і зусиллячас на тих жінок які поруч. І о диво - проблема самотності розчинилась в повітрі як вранішня димка. Натомість з"явилась інша проблема - проблема вибору - поряд стільки хороших жінок, а я один на всіх.

__дубль третій - як це було

  • 18.08.23, 11:08
  Ресурс існує мабуть уже років 10, і звісно, час від часу я на нього натикався, але завжди незмінно з огидою відвертався і ретирувася восвоясі. Але через роки, неочікувано для самого себе, мабуть  по божому проведінню, я там затримався. Потім навіть зареєструвався - щоб дивитись видовище на повний екран(на повний екран 45 дюймового телевізора).  А потім, пізніше, картався тим, яким же я був набуньдюченим кретином із-за чого втратив нехилу кучу часу, який, після 50, реально на вагу золота. Я там за декілька днів узнав більше ніж за все попереднє життя. В тому числі про анатомію, фізіологію, психологію і т.п.
  У мене є гіпотеза, що всяка дрібнота - ваші діти, внуки - безперечно зависають там. Так. Років з шести-семи, оскільки сучасна поросль з пелюшок з гаджетами на ти, і оскільки сарафанне радіо розносить новини про такі ніщаки з швидкістю світла в їхньому середовищі. А фейсконтроль у формі - "Чи вам уже є 18 років? Так чи Ні" - це саме кумедне, що можна було вигадати.
  Отже, це було потрібно і корисно, в тому числі, хоча б для того, щоб їх доганяти, розуміти їх, хоч частково ловити їхню хвилю сьогодення. Можна і без "їх", а просто - "щоб ловити хвилю сьогодення".

__вшивий про баню дубль два

  • 16.08.23, 17:40
 Ніхто так і не відгукнувся не тему про моделей порнострімів. Невже цей сайт відвідують одні тільки імпотенти. Адже тема широка, глибока, благодатна.
 Не знаю скільки всього існує аналогічних стрімінгових порносайтів, бо я не такий - мене примусили. А точніше - примусила  моя допитливість. Якось, абсолютно випадково, без задньої думки, наткнувся на один із таких(а може він тільки один такий і існує в мережі) ресурс. Але ресурс дуже потужний з нехилими бабосіками в обороті. То там, по ходу, утворився цілий мікрокосмос, потужна екосистема. Там цілий рай для сексологів, психологів, соціологів, мабуть для психіатрів і психопатологів теж. Тим більше, що останнім часом, можливо через кризу, туди повалила ціла куча дівчат(жінок) моделей. Але що цікаво - значна кількість із них надзвичайно високого гатунку як особистості. Бо, не говоря вже про шикарні зовнішності, тіла і форми, дуже багато із них гарно освідчені, виховані, розумні, талановиті.
 Все перевернулось - тепер ця сфера перестала бути удєлом маргіналів, а скоріш все навпаки - дуже престижною і високооплачуваною. Звісно це стосується топ і мідл, бо нижче там хватає і унилої вульгарної відразливої порнухи. Все як і в житті.
 То нада сказать, ці моделі віртуалки нехило так влаштувались - піднімають серйозні бабки при цьому навіть не виходячи із дому, і нічим не ризикуючи і не терплячи ніяких іздержок, як їхні
колежанки реалщиці. Тому я й питав - звідкіля беруться невибагливі диваки, які за віртуальні коврижки готові витрачати реальні бабосики.
__
писи
 Як не крутись, хоч не хоч, а вже просто говорячи про це, невольно займаєшся популяризаторством і рекламою теми.

__вшивий про баню

__Для чого платять реально-віртуальним жінкам на порнострімах. Але для початку, який відсоток із вас взагалі відвідує такі сайти. І чому глядачів у моделей жінок в десятки а може й сотні разів більше ніж в моделей чоловіків. Невже всі жінки сплош імпотенти.
------------
писи.
__Де публіка? Можливо юзери просто перемістилися на іншу локацію і тільки я один про це нічого не знаю і як лох і далі продовжую скніти самотній в пустелі, коли на відстані пару кліків існує оазис з райськими кущами і жвавою юрбою.
__Де подівся середній розмір шрифту, що я, як якийсь ексгібіціоніст, мусив використати великий.

Школа ідіотів.

  • 03.10.19, 03:18
 Завжди бентежила обставина, чому всі проголосували за Зеленського, а я ні. Нарешті, здається, зрозумів - бо я легковажний і безвідповідальний. Коли всі сумлінно і дисципліновано відвідували школу ідіотів, то я прогулював. То й не дивно, що відбився від колективу.
 Пи.Си.
 Школа ідіотів, насправді, має нескінченну кількість матеріальних втілень. Одна з основоположних на даний момент - сучасне українське олігархічне телебачення.