__вшивий про баню дубль два

  • 16.08.23, 17:40
 Ніхто так і не відгукнувся не тему про моделей порнострімів. Невже цей сайт відвідують одні тільки імпотенти. Адже тема широка, глибока, благодатна.
 Не знаю скільки всього існує аналогічних стрімінгових порносайтів, бо я не такий - мене примусили. А точніше - примусила  моя допитливість. Якось, абсолютно випадково, без задньої думки, наткнувся на один із таких(а може він тільки один такий і існує в мережі) ресурс. Але ресурс дуже потужний з нехилими бабосіками в обороті. То там, по ходу, утворився цілий мікрокосмос, потужна екосистема. Там цілий рай для сексологів, психологів, соціологів, мабуть для психіатрів і психопатологів теж. Тим більше, що останнім часом, можливо через кризу, туди повалила ціла куча дівчат(жінок) моделей. Але що цікаво - значна кількість із них надзвичайно високого гатунку як особистості. Бо, не говоря вже про шикарні зовнішності, тіла і форми, дуже багато із них гарно освідчені, виховані, розумні, талановиті.
 Все перевернулось - тепер ця сфера перестала бути удєлом маргіналів, а скоріш все навпаки - дуже престижною і високооплачуваною. Звісно це стосується топ і мідл, бо нижче там хватає і унилої вульгарної відразливої порнухи. Все як і в житті.
 То нада сказать, ці моделі віртуалки нехило так влаштувались - піднімають серйозні бабки при цьому навіть не виходячи із дому, і нічим не ризикуючи і не терплячи ніяких іздержок, як їхні
колежанки реалщиці. Тому я й питав - звідкіля беруться невибагливі диваки, які за віртуальні коврижки готові витрачати реальні бабосики.
__
писи
 Як не крутись, хоч не хоч, а вже просто говорячи про це, невольно займаєшся популяризаторством і рекламою теми.

__вшивий про баню

__Для чого платять реально-віртуальним жінкам на порнострімах. Але для початку, який відсоток із вас взагалі відвідує такі сайти. І чому глядачів у моделей жінок в десятки а може й сотні разів більше ніж в моделей чоловіків. Невже всі жінки сплош імпотенти.
------------
писи.
__Де публіка? Можливо юзери просто перемістилися на іншу локацію і тільки я один про це нічого не знаю і як лох і далі продовжую скніти самотній в пустелі, коли на відстані пару кліків існує оазис з райськими кущами і жвавою юрбою.
__Де подівся середній розмір шрифту, що я, як якийсь ексгібіціоніст, мусив використати великий.

Школа ідіотів.

  • 03.10.19, 03:18
 Завжди бентежила обставина, чому всі проголосували за Зеленського, а я ні. Нарешті, здається, зрозумів - бо я легковажний і безвідповідальний. Коли всі сумлінно і дисципліновано відвідували школу ідіотів, то я прогулював. То й не дивно, що відбився від колективу.
 Пи.Си.
 Школа ідіотів, насправді, має нескінченну кількість матеріальних втілень. Одна з основоположних на даний момент - сучасне українське олігархічне телебачення.

"Народний" президент і народний консенсус.

  • 21.07.19, 14:12
 ОПГ "узеленського" явно переоцінила розумовий рівень своїх співвітчизників в своєму намаганні якомога швидше провести парламентські вибори, поки люди не оговтались. Вони марно хвилювались - вся їхня армія ідіотів залишиться з ними аж допоки їх не перевербує на свою сторону якась інша ОПГ.

 Хтось колись де небудь бачив, щоб людина через три місяці ще була ідіотом, а уже через пять місяців стала притомною? Якщо це взагалі можливо, то це займає длітєльний час, який виміряється роками і дається з великим трудом і потребує великих цілеспрямованих зусиль від самої людини. Особливо тяжко дається це в дорослому віці, коли вже відсутня психологічноа гнучкість і катастрофічно не вистачає ні часу ні енергії ні на що, не говорячи вже про таку абстрактну і неочевидну, ефемерну і непрактичну з першого погляду річ.

 З чого випливає логічний висновок - маємо те що маємо і надалі будемо мати те саме і тривати так нескінченно. Бо якщо раніше інтелектуальна сепарація здійснювалась по стратам і сословіям, то в сучасному глобалізованому світі без кордонів, інтелектуальна сепарація здійснюється по країнам. Але звісно і в Україні завжди буде існувати невеличка кучка отщепєнців-маргіналів, яка не вписуватиметься в загальний фон всєобщєго  плебейського благодєнствія - народного консенсусу.

Україна. Сьогоднішні реалії.

  • 21.07.19, 09:01
 Якщо після другого туру президентських, можна було, принаймні формально, з великою натяжкою, але все ж, знаходити якісь лазєйки щоб  оправдати людину від риторичного питання: - "Як можна голосувати за Зеленського при цьому не являючись клінічним ідіотом?!"
 Але після всього, коли всі все побачили наочно, на практиці, а не абстрактно-аналітично, то той хто проголосує за Зеленського ще й на парламентських, тут вже не зарадить навіть фіговий листок нашого психологічного захисту від гнітущої реальності - упрямі факти разять своєю жорстокою обьєктивністю  - всі вони гарантовані клінічні ідіоти.
 І якщо на президентських, частина виборців Зеленського була просто негідниками і лиходіями, то на парламентських всі мерзотники невідворотньо віддадуть свої симпатії ЗАЖОПі, і залишаться тільки лаболаторно чисті, гарантовані клінічні ідіоти, котрим уже зараз можна видавати офіційне свідотство. Унікальна ситуація, коли без довгих і кропітких індивідуальних клінічних досліджень і тестів, формальної і недешевої волокіти, а відразу цілим масивам(мільйонам!) можна видавати справку тільки по факту голосування за Зеленського.

Торговці хлєбальніками.

  • 12.06.19, 09:13
 Одна із ненависних черт в Порошенка, яка викликала отторженіє і брезгливість на органічному рівні, це його торговля хлєбальніком.
 Зеленський же, весь соткан із торговлі хлєбальніком. Це його, в тому числі, і професійна деформація. Це його сутність, його природа, його мактуб.
 То якими ж кретинами треба бути, щоб вибрать цю мімімішечку в главні начальніки країни?!
 Цілком очевидно, що це могли зробить тільки люди ,які вірять в чудо і прості рішення - це або діти, іначе же примітивні дорослі, що недалеко і до бидла.
 Наше суспільство, як виявилось в ході голосування-плебісциту, на три четверті складається із плебсу. Три четверті балансуючих на грані бидла.

Кенгурація, або все познається в порівнянні.

  • 21.05.19, 15:59
 Ми, наївні, думали собі, що Янукович - це гірше що могло з нами трапитись. Але в порівнянні з Зеленським, він виглядає як еталон нормальності. Це треба було бачити з яким неприхованим захватом іноземні гості на кенгурації дивились на Зеленського - їм ніколи в житті ще не доводилось бачити такого зашуганого прицюцькуватого фріка, жалкого пошлого чєловєчка, мєлкої істеричної шавки, вульгарної подзаборної хабалки, комнатного пупсічного наполіончика, відвязного дорвавшогося хама-шарікова. І все це в одній особі, і все це в такій ситуації і в таких обставинах - кенгурант великої європейської країни. Раніше про таке вони могли прочитати хіба що в історичних книгах або побачити в кіно. А тут - в наш час і на власні очі. Бути безпосереднім свідком такого фрік-шоу це велика удача, про це вони будуть розповідати ще своїм онукам.

Не жартуйте з Дияволом, ібо Бєси не дрємлют!

  • 20.05.19, 20:30
 
Обідиться - накормить Диявола.
Обідиться - зробить перший шажок до Пекла - навіть сама довга пройдена дорога все одно колись починалася з першого шажка.
Чим більше шажків буде туда, тим важче буде повертатися обратно - не потрібно лишній раз випробовувати долю, тим більше невідомо, яку дистанцію ви вже подолали до цього.

 Диявол випробовує людину обідою. Тобто, Бог з допомогою Диявола випробовує людину обідою. Тобто Богу без Диявола ну ніяк не обійтись, тому вони діють в тісній співпраці.
 Людини з обіди дві дороги - подумать про власну обмеженість і вийти в конструктив, або залишатись захопленим самим собою, упиватись своєю обідою, деградірувать далі, стати ще примітивнішим.

 Чому на мою чисто аналітичну статтю "День совка", де немає нічого особистого, тільки аргументи і факти, стільки обід і як наслідок - образ в коментарях.
 Хіба ж бути малоросом(совком, хохлом) образливо? Якщо ви вважаєте, що так, то для чого ж ви залишаєтесь малоросами, совками, хохлами?
 Якщо ви вважаєте, що бути жлобом образливо, то для чого ж ви залишаєтесь жлобами?
 З дурнями складніше. Якщо людина являється очарованим ідіотом по молодості, то ще є невеликий шанс. В іншому випадку ситуація майже безнадійна, бо тут формула "якщо тобі не подобається бути дурнем, то не будь ним!" не проходить, бо як дурень може осягнути , що він дурень, якщо він дурень? Получається зачароване замкнуте коло, яке зможе розірвати тільки щасливий випадок у вигляді якоїсь позитивної зовнішньої сили.
 Подібна ситуація і з бидлом. Щоб тяготитися своїм бидлячеством, треба мати якусь культуру і виховання, а звідки вони візьмуться у бидла? Знову зачароване замкнуте коло. І знову тільки щасливий випадок і якась позитивна зовнішня сила може розірвати його - а це сродні виграти велику суму в лотерею, тобто шанс рідкісний і випадає далеко не кожному.

День совка.

  • 20.05.19, 11:25
 У малоросів(хохлів, совків) свято.
 Кенгурація.

 Чому 73% голосували за?
 Тому ж, що 25%, голосували проти.

 Там був такий контингент:
 Малороси(совки, хохли) голосували за малороса,  бо він їм ближче   по духу, він свій.
 Сепаратисти голосували за малороса, бо хоч так  можна навредить.
 Дурні голосували за малороса, бо дурні.
 Жлоби голосували за (шо малорос, для них не принципово, для них важливіше шоб людина була здатна торгувати країною), бо жлоби.
 Бидло голосувало за (шо малорос, для  них не принципово - їхній мозок не здатний до таких абстракцій), бо бидло.
 

Бермудський Трєугольнік.

  • 29.04.19, 00:15
 П"єса в одном абзаце.

 Дєйствуїщіє ліца:

 Порошенко - заходящая звєзда.
 Зеленський - восходящая звєзда.
 Кримнаш - чемодан без ручки.
 Дамбас - просто срєдство впливу, даже нє чемодан.
 путін - дємон, тут не присутній, але тяготєє над всєм і вся.

 Входить озадаченний електорат.

Сначала чухає потилицю ліниво.
Потом кутікули - уже більш ожівльонно.
І тіки погодя, із плином часу -
Свій риторічєський вопрос він вопрошає томно:

Елєкторат: -

"Нєужто Порошенко тоже вальцман,
Як і любімєц публіки Зеленський?"

Потом, розмисливши нємного,
Завважує про нього рєзоньорськи -

Елєкторат: -

А втім, здає позиції він нині,
Бо в нього просто виходу нема іного,
Він як загнАнний вовк наразі!
А от Зєлєнський - то іноє дєло!,

Тому ваащє на всьо й на всіх насрать з прігорка!
Тому що до костєй він цинік мозга!
Йому що на колєні опустиця перед намі,
Що в тамбурі скурить с канабіса цигарку!