хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Американский янукович - почую каждаго...

  • 20.01.17, 20:05
Где-то и когда то мы тоже это уже слышали...
Но тёлки вокруг Трампа стояли кучерявые...хоть это радует, моникам теперь зелёный свет....
6

Коментарі

Гість: неOSTанній

120.01.17, 20:13

"Американські містечка розкидані, як могильні плити" (с) Д.Трамп. По ходу, Штатам каюк.

    220.01.17, 20:13

    Ничо кучерявого не заметил.
    Кучерявые землячки скорей у кинийца.

      320.01.17, 20:17Відповідь на 1 від Гість: неOSTанній

      "Американські містечка розкидані, як могильні плити" (с) Д.Трамп. По ходу, Штатам каюк.ой! я вас прошу. У них є гарні важелі впливу на неслухняних президентів. Трампиха он навіть під Жаклін вирядилась. Забули, як закінчив Кеннеді? улюбленець дам, до речі.

        420.01.17, 20:52Відповідь на 3 від Анна-Марія

        "Американські містечка розкидані, як могильні плити" (с) Д.Трамп. По ходу, Штатам каюк.ой! я вас прошу. У них є гарні важелі впливу на неслухняних президентів. Трампиха он навіть під Жаклін вирядилась. Забули, як закінчив Кеннеді? улюбленець дам, до речі.Ми були в гостях і не дивилися інавгурацію. Ти можеш переказати, що там було?

          Гість: чеБуран

          520.01.17, 21:17

          одно радует .. Трамп - не унылое чмо .

            620.01.17, 21:25Відповідь на 4 від Міс Марпл

            "Американські містечка розкидані, як могильні плити" (с) Д.Трамп. По ходу, Штатам каюк.ой! я вас прошу. У них є гарні важелі впливу на неслухняних президентів. Трампиха он навіть під Жаклін вирядилась. Забули, як закінчив Кеннеді? улюбленець дам, до речі.Ми були в гостях і не дивилися інавгурацію. Ти можеш переказати, що там було?Трамп принял присягу и теперь -президени Омериги...

              720.01.17, 22:03Відповідь на 6 від Южный Соус

              "Американські містечка розкидані, як могильні плити" (с) Д.Трамп. По ходу, Штатам каюк.ой! я вас прошу. У них є гарні важелі впливу на неслухняних президентів. Трампиха он навіть під Жаклін вирядилась. Забули, як закінчив Кеннеді? улюбленець дам, до речі.Ми були в гостях і не дивилися інавгурацію. Ти можеш переказати, що там було?Трамп принял присягу и теперь -президени Омериги... та я би хотіла, щоб дівчинка розповіла, жінки емоційніші

                820.01.17, 22:12Відповідь на 7 від Міс Марпл

                "Американські містечка розкидані, як могильні плити" (с) Д.Трамп. По ходу, Штатам каюк.ой! я вас прошу. У них є гарні важелі впливу на неслухняних президентів. Трампиха он навіть під Жаклін вирядилась. Забули, як закінчив Кеннеді? улюбленець дам, до речі.Ми були в гостях і не дивилися інавгурацію. Ти можеш переказати, що там було?Трамп принял присягу и теперь -президени Омериги... та я би хотіла, щоб дівчинка розповіла, жінки емоційнішідевачки на стількі эмоційнєє,шо вже празднують іннагурацію...кароч - им некада )))

                  921.01.17, 10:27

                  А через два дня после восшествия на пост появится надпись на всех столбах т"Ваши предложения учтені!" Все очень похоже. Америка должна пройти через свой майдан.