Жаркое из телятины в красном вине
- 01.06.13, 12:24
Рецепт приготовления итальянского блюда Жаркое из телятины в красном вине
Ингредиенты:
- Телятина (из плечевой части) – 1кг
- Чеснок – 2-3 зубчика (нарезать палочками)
- Луковица – 1 шт.
- Луковицы (разрезанные на 4 части) – 4 шт.
- Морковь – 2 шт.
- Сельдерей (черешковый) – 1 веточка
- Травы – розмарин, шалфей, тимьян, лавр
- Вино Valpolicella (простое) – 1 бутылка
- Немного муки
- Оливковое масло – 2 ст. ложки
- Соль, черный перец
- Картофель (мелкий) – 500 г
- Помидоры (мелкие) – 500 г
1
Коментарі
Гість: Мартышка Чита
11.06.13, 12:34
Дорого, но очень вкусно
Гість: Дед Кондратий
21.06.13, 12:36
Вино у мнясо?.
.Тю,та кращэ сыро мнясо запываты выном
Гість: Мартышка Чита
31.06.13, 12:37Відповідь на 2 від Гість: Дед Кондратий

не кращеЛУКАВИЙ
41.06.13, 12:43
можна і без вина обійтись!
Гість: Тираъ
51.06.13, 12:48
Гість: Мартышка Чита
61.06.13, 12:48Відповідь на 4 від ЛУКАВИЙ

бо вино це диявольське зілляЛУКАВИЙ
71.06.13, 12:53Відповідь на 6 від Гість: Мартышка Чита
точно! мясо і так зажариться!
Гість: Мартышка Чита
81.06.13, 12:54Відповідь на 7 від ЛУКАВИЙ

а я якраз не проти винаЛУКАВИЙ
91.06.13, 12:56Відповідь на 8 від Гість: Мартышка Чита
разниці не має між горілкою і вином та будь яким іншим спіртним! спірт це нужда мікроорганізмів які зїли глюкозу! виходить що пєте туалетну воду!
Гість: Мартышка Чита
101.06.13, 12:58Відповідь на 9 від ЛУКАВИЙ

туалетною водою я пахнюся, а п"ю горілку, коньяк, вино й пиво