Нетрадиционная религиозная ориентация.

Библия — это не просто книга, это оружие! Оружие, нацеленное в сердца и умы слабых и отчаявшихся — она даст нам власть над ними.©

Не всем. Нигде и никогда не происходило столько сражений и битв, как на фронте глобальной всеобъемлющей войны религий. Подобно алкоголю,и сотням тысяч его видов,типов, сортов, религия имеет некоторое количество так называемых рецептов. Алкогольный напиток можно легко приготовить, соблюдая правила и придерживаясь рецепта. Но в религии нет четких границ и твердого фундамента. Чаще всего люди ставят акцент на словах "Так сказано, так написано", продвигая реальность в полный тупик. Во время жестоких бесконечных импровизаций, игр судьбы и удачи,когда надо просто жить, ты пытаешся победить то, что тобой манипулирует, как глупой игрушкой в кукольном театре.

Читайте и учите Библию. Если жизнь не научила вас жить,то.. во всяком случае вы найдете много интересной информации... Вступайте в разные секты и группы, которые существуют и развиваются как раз за счет таких, как вы, и количество которых увеличивается прямо-пропорционально количеству банков, таких же паразитов общества. Изменяйте. Религия любит предателей. Не нашли Бога в своей церкви? Срочно ищите ту, где Он есть. Нашли? Поздравляю . Теперь вам осталось избавиться от следов предыдущего вероисповедания, снять крестик, принять новое крещение и пополнить ряды "верующих". Но Бог, сотворивший мир,и  все, что в нем, Он будучи Господом неба и земли, не в рукотворных храмах живет. Он и недалеко от каждого из нас:ибо мы Им живем и движемся и существуем.

Не замечая Бога здесь, вы никогда не найдете его там. Бог всегда там, где есть любовь, доверие, уважение, доброта. Взаимная любовь, взаимное доверие, понимание и уважение.

И пока люди будут теряться в невыносимо огромном количестве интерпретаций, аргументов и доказательств, теорий и идеологий, они никогда не поймут, что есть истина, и что на самом деле требуется от них в то короткое время пребывания на Земле.


Случайно увидел одно видео, где в семье одной из проблем и причиной частых скандалов является нетрадиционная ориентация жены в религиозном плане. Муж изменяет жене с другими женщинами, а жена меняет одну церковь на другую.



"Пушкін був чутливий у багатьох місцях" або так пишуть діти

  • 04.07.13, 21:59
"Отруйні гриби використовують для виробництва ліків для температури, поносу та блювоти"
"Антибіотики - це речовини, які вбивають"
"Герасим прив"язав собі цеглу на шию і поплив далі"

"Герасим пожалів Муму,тому він вирішив нагодувати, а лиш потім утопити"
"На картині зображена фіра сіна, запряжена у лошадь"
"За кущем біліло щось синє"

"Турки відвели коней і звязали їм руки"
"У нього був худорлявий і світлий чуб"
"В один прекрасний день Устим Кармелюк загинув."

"Залицяльників Наталка відганяла прислів"ями та приказками"
"Кайдашиха шкодувала чоловікові їжу, бо не була його мамою"
" Не озираючись, вершник без голови повільно переступав копитами"

"По відношенню до свого коня Дон Кіхот був значно худішим"
"У собаки були голубі очі і рожеві щоки"
"Князю Олегу пророчили, що він помре від укусу змії, котра виповзе з його черепа."

"Наташа Ростова була істинно російською натурою, дуже любила природу, і часто ходила на двір"
"Пушкін був чутливий у багатьох місцях"
"Треба економити енергію, каналізацію і воду"

"У давні часи на нас нападали татарські турки"

"Нашим людям потрібно втиснути в голову, щоб вони були добрі"

Ото підлизнув!

 Ось такий баннер зараз вісить над офісом одного олігарха.



На час виборів до Верховного Цирку України тоді безпартійний кандидат в депутати досить широко і щедро піарився минулого року, але потім, як і усі ті, хто так і не дістався до ласого шматочка бюджету України, позабирав усі подарунки, які понадаровував за період виборчої кампанії. Це і безкоштовний проїзд по одному з маршрутів міста, і комп"ютери у місцеву гімназію.

"Свобода" ж влучно відреагувала на заклик прихильника творчості Януковича, офіс якої знаходиться над кабінетом монополіста.




Детальніше про це тут

Так що, якщо ви не у таких тисячних колективах, бронюйте або бюлетені на вибори президента заздалегідь,або квитки за кордон.

Life:)

В жизни я встречал друзей и врагов.
В жизни много всего перевидал.
Солнце тело мое жгло, ветер волосы трепал,
Но я смысла жизни так и не узнал.
...

Не искал покоя я, видел Бог.
И не раз я покидал родной дом.
Выбирал я пред собой сто путей и сто дорог,
Но конкретной выбрать так и не смог, а-а.
Выбирал я пред собой сто путей и сто дорог,
Но конкретной выбрать так и не смог.




Красивый клип на песню.


Щоб дехто жив у Раю, потрібно, щоб хтось страждав у Пеклі.

Вера - это личное дело каждого. А религия не более чем форма власти и управления людьми.

Ще у школі їх, як магнітом тягнуло одне до одного. Спочатку вони просто дружили, завжди знаходили багато спільних точок доступу. Потім відчули, що в їхніх стосунках зароджується щось більш серйозніше, ніж дружба, і між ними утворилась своя багатогранна мережа передачі даних. Хтось позаздрить, хтось порадіє, хтось не здивується ще одній звичайній історії кохання. Але існував один момент, щодо якого вони були виховані по різному. Він вірив у Бога, але не вірив у Релігію, вона цілком належала і першому, і одному з десятків тисяч напрямків другої.

Він не ставив перед нею категоричних ультиматумів. Вона ж сприймала це на свою користь. В один момент у цій війні з самою собою, як їй здалося і як повірив він, вона прийняла для себе рішення залишитися з ним, при тому не  відхиляючи намертво забитий заіржавілими цвяшками у своїх поняттях намальований кимось правильний духовний світ. Після школи обоє поступили у один з вишів. Кілька щасливих років романтичних стосунків пролетіли непомітно. Зовні не було зрозуміло, що його душу щось турбувало в цей період. Вони впізнали один одного, здавалося б ще більше, прив"язалися ще сильніше. Знайомі та друзі вже давно почали сприймати їх як пару і пророкували весілля в найближчому майбутньому. Але виховання і вірування взяли своє, і пророцтво не визнали.




І одного разу вона змусила себе зробити остаточний вибір - зберегти своє кохання, чи залишитись вірною чужим принципам і одній з релігійніх ідеологій, на користь останнього. Можливо, їх історія має вигляд несправжнього кохання. Але ілюзія кохання не розбиває вщент серця. Хтось скаже, вона ще пошкодує і повернеться, але він більше не повірить їй, бо вже повірив одного разу. Більше того, він тепер не повірить у почуття і не довірить своє серце нікому, адже він вже знає, як боляче бути відданим.

Та що це за релігія, коли те, заради чого будувався мільйони років цей світ, руйнується однією йотою, сказаною устами людини.


Притча

Довго жили люди на землі. Так довго, що аж молитися втомились. Набридли їм численні релігійні аксіоми, догмати і ритуали... Тож вирішили вони до самого Бога звернутися.

Зібрались і почали просити: "Забери, мовляв, у нас свої закони, дай нам жити вільно". Подумав Бог, усміхнувся й погодився. Минув день. І ось вранці приходить до Бога Архангел Михаїл. Нажаханий, збентежений. Зайшов і каже: "Там люди навезли цілу купу возів і ваговозів з різними богомольними сувоями, книгами і писаннями…Куди, Господи, нам все це дівати?!"

Подивився на нього Бог і відповів: "Перекажи, що я дав їм лише десять заповідей, викарбуваних на міцному камені, - от нехай їх мені і повернуть… А те, що вони самі собі  понавигадували і понаписували, нехай собі і залишать"…


Про пакращення




Відеосюжет
одного німецького каналу про українських активістів, які протистоять владі на вулицях та інтернет-сторінках.