хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Народила - сиди дома!

  • 26.02.21, 17:12
Топікстартер: дівчата, ми з малюком (5 міс.) хочемо поїхать кудись у тепло. Що порадите? Це наша перша подорож! Хочеться підготуватися!

Тревел-мама: о, та з грудною дитиною літати - одне задоволення! При взльоті та посадці даєте груди, і все чудово!

Дівчина в прозорому міні-купальнику на аватарці: а чому ми маємо дивитись на ваші оголені груди? Це огидно!!!

Свідєтель_гомеопатіі: є спеціальна свічка, що заспокоює дитя...

Мама гіперактивноі дитини: вау!!! Мені таких треба відразу десять!!! Куди її ставить надо? Перед образами?

Свідєтєль_гомеопатіі: Гхм... не совсєм туда... точнєє, совсєм нє туда...а отсюда - !

Топікстартер: я поняла, до чого ви клоните.. але спроби вставить щось в жопу моїй дитині призведуть до епічного крушенія воздушного судна...

Мама-гумористка: а я попрохала стюардесу пересадить мене на інше місце, бо поруч плакала дитина. Виявляється, це заборонено, уявляєте?! Якщо дитина - твоя.

Мама-смайлик:

Педіатр Юстина Ерастівна 70 год стажу:
Мамашо, що вам дома не сидиться?? Всім ізвєстно: море, сонце, гори, свіже повітря і фрукта губітєльно вліяють на дітей! А акліматизація?!

Доказова мама: акліматизація - це міф!
Про це кажуть доказові лікарі. Я і сама - лікар.

Юстина: та що там знають ті «професора»! Ніц ти не навчили, навіть соплі лікувати! Вони ж соплі не лікують!!! Дурно штани протирала стійко років, а ніц не знаєш!

Декрєтчіца: дівчата, а приходили вже дитячі цього місяця???

Адмін: а ну позакривали п@здаки!!! Бо всіх забаню к @@‚ній матері! В нас група «добра порада», с@чі діти ви такі!!! Ми маємо бути ввічливими та доброзичливими, м@ть його @@б, най шляк вас всіх трафить!

Біле_пальто: а я вапщє щітаю, што рєбьонка лєт до 15 нє стоіт брать в самольот... і дітей нада воспитувать, а не в самольоті цим начать занімацца... мій в 5 місяців не плакал і нє пукал, знав, що є такі два слова - ні - зя! Ноччю я взагалі його не слишала...

Мама-гумористка: то у вас був пупс... вам в роддомі підмінили...

Безжальна_украінізація: біле пальто, чому пишете мовою окупанта ??

Мама_розвивашка: а ми літали, все пройшло чудово! Головне, дитину зайнять! Ми робили сікстинську капелу з г@мна і палок, в смислє, з моху і жолудів. І все добре пройшло, тільки він жолудя згриз цілого!

Автор підручника «окови сім’ї»: ви - Жєнщіна, і значить - берегиня! У вас сто ліц і тисячу ролєй! А хто буде розігрівать зранку чоловіку сніданки і збирать його на роботу, га? Думаєте тільки про себе!

Інгеборга_затворниця: я вобщє сиджу дома в своєму селі Зацвілі Прудки вже 50-ть год, з лежачою матушкой і срущими 30 котами, і з дитиною не літала, і ви сидіть дома! Іш роз‘їздились! Раніше жінки в полє рожали, а зараз намилились літать!

Чайлд-фрі: да-да, ці яжемамкі хамовиті зовсім поплутали рамси... От виросте дитина, тоді літайте. Год через 20. В кахве теж не ходіть. І на вулицю. Лічінки ваші нікому не нада!

Мама-психолог: то в вас говорить непрожитий біль з дитинства.... За своїми токсичними та обєсценівающими коментарями ви ховаєте маленького хлопчика, якому забороняли бігать, кричать, п@здить палкой кропиву... ви маєте пропрацювать цей біль. У мене є спеціальний курс «всі ми родом з дитинства» , записуйтесь!

Чайлд-фрі: адресу пиши. Зара я тобі так цей біль пропрацюю...

Адмін: банить психолога за рекламу, чайлд-фрі за погрози і заодно пів-чату під гарячу руку.

Багатодітна_мама: о, святий надумався! Та він просто самотній, як палець в сраці! @чайлд-фрі - Аби ти ся всрав і в хаті води не було! *чайлд-фрі і багатодітна мама створюють гілку на 200 коментарів , де отримують неабияке задоволення від спілкування один з одним.

Чьоткий батя: а шо ви на неї накинулись?
Хоч і баба вона, а все ж рівноправна баба! Най літає. І мужик хоть од них отдохне! Братуха, як шо - пиши, посидим !

Мама, що читає *опой: помінять стекло можна на вікна.юа. У них якраз знижки!

Фінал. Економ-клас літака. В салоні пахне катлєтами і безисходністю. Посеред салону лежить бухий мужик, який періодично піднімається, щоб дать к морду чайлд-фрі, який летить до психолога. Всі мовчать. Лиш чутно, як у вікна крапає дощ... почалась весна...
——
коментар, який мене «заціпив» до написання твору:

«Очень жаль, что мамам детей постоянно приходится оправдываться и объясняться за то, что у них есть дети. У меня это вызывает слезы. Ребенок - такой же член общества. И если с самого детства мать вынуждена прятать его, чтобы не причинить этому самому обществу неудобств, то в этом обществе что-то явно сломано, на мой взгляд».
Юля Шило
12

Коментарі

126.02.21, 17:23

    226.02.21, 17:31

    Дурновоспитанные родители дурно воспитывают своих детей. Вот и всё. Суть ЛЮБЫХ правил поведения в обществе -- причинять ближним как можно меньше беспокойства.
    Беспардонными бывают люди любого возраста, так что речь должна идти об общей культуре.
    Хотела бы я посмотреть на таких мамочек, если бы на соседнем сиденье с ними сидела глухая старушка, непрерывно вещающая, и старик с мощным метеоризмом. Тут бы они взвыли. Может быть соседом по самолёту 40-летний здоровяк, который изъясняется на изысканно-матерном языке, рыгает, сморкается пальцами и т.д.

      326.02.21, 17:37

      Лично меня (слава богу, не в самолёте, а в аэропорту, то есть у меня была возможность манёвра)допекли несколько вьюношей студенческого возраста(не хочу знать, что они исповедовали, может быть, учение единения с природой), от которых несло ядрёным потом так, что я чуть сознание не потеряла, пришлось пересаживаться в дальний угол зала, просить людей убрать вещи с сидений и т.п.
      Так что будьте взаимно вежливы, и думайте в первую очередь о том, чтобы причинить окружающим как можно меньше неудобств.
      Я твёрдо знаю, что можно не причинять окружающим неудобств даже с детьми. Лично мы -- я и мои подруги-- это умеем. Более того, наши подросшие дети уже умеют пристойно себя вести в обществе с собственными детьми.
      Так что давайте не хамить(словами, действиями, бездействием) и не обхамлены будет.

        426.02.21, 17:42

        Прошу прощения у публики за занудные комментарии, но поднятая тема и моя проблема тоже: я желаю за свои деньги получить ожидаемый комфорт, а не головную боль в прямом смысле слова.

          526.02.21, 17:43

            626.02.21, 18:53

              726.02.21, 19:11Відповідь на 3 від Cosmopolit


              верно!

                826.02.21, 19:21

                ...а кацапи з пострахом дивляться на самовар ...

                  926.02.21, 19:27Відповідь на 7 від яНат

                    1026.02.21, 20:52

                    Когда работал на такси -- привозишь людей на море, пытаешься помочь им найти жильё, и куда не заедешь -- везде мамочки с обосранными и вечно орущими детьми. Они тоже люди и тоже имеют право на отдых -- давайте сделаем зоны отдыха для тех кто с детьми и тех кто без детей. Чтобы вышел на пляж и не увидел там пи*дюка с голой сракой и его вечно недовольную и орущую яжемать !
                    Ну есть же зоны отдыха для нудистов ? Туда приходят только нудисты.
                    На пляж с яжемать и мой обосранный пи*дюк -- будут только яжемать и обосранный пи*дюк.
                    Думаю всем будет очень хорошо !

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна