хочу сюди!
 

Лана

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 40-57 років

Привіт від Ектора! )))

Цей рецепт вийшов не скажу вдало, особливо на вигляд ))) але смаки гарні.
Може ми не дуже звичні до таких поєднань смаків, а може зроблений був не досконало. Та і презентація похромала prostite
Отже, на наш смак, скуштувавши цей шедевр кулінарного мистецтва ми прийшли до висновку, що його краще їсти окремо начинку від оболонки.

Як завжди картинка з книжечки smile


                          Паштет із печінки кролика
                   з мандаринами та смаженим хлібом

Інгредієнти для начинки:
1 цибулина
1/2 морквини
30 грам соняшникової олії
300 грам печінки кролика
сіль, перець, спеції за смаком
200 грам вершкового масла

Цибулю з морквою обсмажити до м"якості і викласти в сотейник.
Додати печінку, сіль і спеції. Накрити фольгою і запекти в духовці 30 хвилин при t 150С
Трохи охолодити, збити блендером і додати вершкове масло. (В рецепті написано: протерти через сито, але я не протирала)
Наповнити паштетом мариновану шкірку мандарини і залишити в холодильнику для застигання.

Мариновані мандарини
100 грам цукру
1 паличка кориці
1 зірочка бад"яну
дрібка солі
6 мандаринів

Зварити сироп з 200 грам води, цукру, приправ і солі.
Неочищені мандарини тричі обдати окропом, занурити в сироп і варити 3 години в духовці при t 110 С.
 Мандарини дістати з сиропу, обсушити, розрізати навпіл і вийняти серединку. Очищену шкірку замаринувати в сиропі 2-3 години.


Мандариновий конфітюр
1 грам агар-агару
1 ст.л.глюкози

Із сердцевин мандаринів вичавити сік, додати попередньо розчинений агар і глюкозу. Довести до кипіння і проварити 2-3 хвилини. Вилити суміш на деко і дати застигнути в желе. Готове желе збити блендером.

Хліб з висівками поламати на шматки і обсмажити на грилі.



Що хочу сказати від себе: Сироп значно виварюється, то думаю його потрібно більше, ніж в рецепті.
Мариновані шкурки смачні і необикновенні, можна робити як окремий десерт  drink
А начинку можна їсти як звичайний паштет. Мазюкати на хлібчик.


Смачного! smile






8

Коментарі

13.05.18, 13:43

уже не лезет, абеда кончилась ужо

    23.05.18, 14:03Відповідь на 1 від Хозяин- С

    уже не лезет, абеда кончилась ужоа мне ещо парочку..

      33.05.18, 14:45

      Складнувато, але

        43.05.18, 15:06Відповідь на 3 від Тарас Музичук

        Складнувато, алена справді головна заморочка і мандаринах, а начинка готується швидко і без проблем. Взагалі це печінковий паштет, в який можна любу печінку покласти Тобто можна наробити паштету і їсти

          53.05.18, 15:07Відповідь на 1 від Хозяин- С

          уже не лезет, абеда кончилась ужоприходь завтра перед обідом почитай

            63.05.18, 15:08Відповідь на 2 від Вискарион

            уже не лезет, абеда кончилась ужоа мне ещо парочку..

              73.05.18, 19:26

              А я думав,що від Ектора Лаво...

                83.05.18, 19:35

                ого! браво я так точно не смогу...3 часа варить, потом почти стока же мариновать...и я никогда не встречала в маркете печенку кролика

                  93.05.18, 21:28

                  бедный кролик

                    104.05.18, 08:12Відповідь на 8 від Маммамія

                    ого! браво я так точно не смогу...3 часа варить, потом почти стока же мариновать...и я никогда не встречала в маркете печенку кроликадумаю можна замінити печінкою куриці. Я так робила просто паштет

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна