ДЯКУЮ.. з вибаченнями

  • 29.09.09, 14:18

Красно дякую за всі привітання, які вже надійшли і може ще надійдуть на мою скромну адресу за допомогою засобів електронного зв'язку. Їх набагато більше, ніж торік, і, вибачайте, виділяти  когось особливим способом було б несправедливо. ДЯКУЮ ВАМ щиро і ділюся з ВАМИ тим добрим настроєм, який Ви мені створили. 

Тепер про вибачення. Вибачайте ті, кого з блогерів я за той рік образив переходом на особисті образи. Надалі буду працювати в напрямку поваги до чужої мені, але можливої в принципі, позиції. 

Ухпіхів ВАМ!!!

З.І. Шпийонам привіт особливий )))

Багряний струмочок

  • 21.09.09, 01:30

Смачно, швидко, з прискоренням стальне лезо, зісковзуючи з зеленого грецького горіха, впивається в долоню. Перш ніж по аксонах пробігли імпульси, мозок за існуючими даними про швидкість зіткнення шкіри з ножем оцінив глибину проколу як нефіговеньку. Поспішати витягувати ніж вже немає чого, краще перенести цю процедуру десь в район умивальника - йди знай, який фонтанчик кровці потече. 

Не все так трагічно, тече тоненькою цівкою, помало, але впенено. Кров прекрасно розчиняється, зафарбовуючи воду в мерзотний відтінок червоного. Не люблю я того, -- коли перші секунди стресу проходить, а рівень адреналіну падає, мимоволі ножки стають ватяними. Аж шкода, що пероксид водню так слабо щипає. Дивитися на то, як еліксир життя покидає моє тіло, в мене не залишається анінайменшого бажання -- заклеюю готовим тампоном на лейкопластирі. В пасиві ще пару багряних плям на білизні фаянсу - пусте.

З.І. Блакитноокі найсильніше відчувають біль.   

День з життя п'єцика.

  • 18.09.09, 22:30

Прийшов час і пора йому попрацювати. З комори наносили парочку-другу мішків дровець - благо з будови завжди обрізків залишається вдосталь - і газом запалюємо вогнище під блядами. Спершу полум'яні язики облизують полінця та хвойні обрізки нехотячи, норовлять їдким димом заполонити весь підвал, але в міру того, як прогріваються канали димоходу, з веселим тріскотом іскорки несуться туди, де їм проклали трасу руки пічника. Усе, тепер газ можна перекривати, бо жару в печі вже достатньо - не погасне. Була б то зима, то сам би постелив собі наверху ліжничок і погрів би свої старенькі, без малого чвертьстолітні кості. Але сьогодні в п'єцика інше призначення. Над блядами на решітці розкинулись скибочки соковитих ще яблук, там, де мав би лежати я, на кальці розляглася вже  підсушена заздалегідь партія сушенятини. Але найсмачніша частина яблук на бритванці подалася в духовку. Няма-няма, печені яблука в такій духовці получаються з неповторною скоринкою, припечені, рум'яні. На місці вирізаної плодоніжки наливаєш ложечку меду, акацієвого, квіткового, будь-якого, і смакуєш цю божественну амброзію. Лише так можна отримати довершений смак першої і другої страви з десертом вкупі.   

Задоволений, з посмішкою від вуха до вуха, яка не збирається сходити в найближчий час, піднімаєшся ще вище по сходах до своєї кімнати, (а по дорозі аромат яблук печених змінюється їх аналогом сушеним, а той запах знову витісняється теплим ароматом вогнища) і розповідаєш все це вам - ну хіба не класно podmig

З.І. я не тиран, слайдів не буде.    

Ну от я і переселився. Перші трабли )))

  • 10.09.09, 19:22

Спершу про конкретні специфікації

Acer As 5739G-664G50Mn (LX.PDR0X.053)

Производитель

Acer
Краткие характеристики
15.6" WXGAG LED / Core 2 Duo T6600 (2.2GHz) / 4Gb / 500Gb / NVIDIA GeForce GT 130M / DVD Super Multi / Lan / FM / WiFi / BT / Camera / Vista HP / 2.7 kg
Экран
15.6" WXGA HD (1366x768)
Процессор
Intel® Core 2 Duo T6600 (2.2GHz, FSB 800MHz, SLC 2Mb)
Тип оперативной памяти
DDR3
Оперативная память
4 GB
(дві планки :  Samsung M471B5673EH1-CF8    2 Гб DDR3-1066 DDR3 SDRAM (7-7-7-20 @ 533 МГЦ) (6-6-6-18 @ 457 МГЦ))
Жесткий диск
500 GB   (WDС)
Видеокарта
NVIDIA GeForce GT 130M, 1ГБ
Чипсет
Mobile Intel PM45 Express
Беспроводные интерфейсы
Wi-Fi (802.11а/b/g), Bluetooth 2.0
Оптические приводы (CD, DVD)
DVD-Super-Multi
Дополнительные возможности
WebCamera 0.3 MPix
Коммуникационные возможности и порты ввода-вывода
1 x ExpressCard/54 / 3 x USB 2.0 / VGA /RJ-11 / RJ-45 / Headphones / Line-in / Mic-in / Card Reader 5in1 (SD/MMC/MS/MSPRO/xD)
Внутренняя аудиосистема
микрофон; стереодинамики
Устройство управления курсором
Touchpad
Предустановленное ПО
Vista Home Premium
Батарея
Li-Ion 6-cell 4400 mAh
Размеры (Ш х Д х В, мм)
383 x 250 x 15/37
Вес (кг)
2.7
Комплект поставки
Ноутбук Acer Aspire 5739, Li-ion батарея, блок питания, инструкция пользователя, драйвера и программное обеспечение. (взагалі то давно вже драйвери і ПО записано на прихованому розділі жорсткого диску ))) )
Гарантия
12 месяцев

Тепер питання на засипку: Який придурок встановив таймінг пам'яті  6-6-6-15 з реальною частотою 400 МГц замість підтримуваних 533 МГц ? Питання друге: як це змінити, коли БІОС навіть не удосужить дати таку можливість ? kill

У "Старому роялі"

  • 09.09.09, 23:12

За келихом закарпатського в руці, опершись об кришку старенького німецького роялю та споглядаючи на мальований камін у стилі Буратіно, в неспішному діалозі з богемною тусовкою відкриваються невідомі до цієї пори великі та дріб'язкові секрети життя. 

Виявляється, найкращими партнерами для мілонги є невисокі пани з животиками, на які дамам залишається лише прилягти та потонути в ритмі вечірнього танго. Виявляється, що на куті сидіти неодруженим не можна не тому, що не одружаться, а тому що просто не доживуть до одруження ). Конфуцій недарма наполягав, що людством правлять символи. А прапор в нас таки верх тормашками, масон Кравчук знав, що робить, а ті, що намагалися це змінити, загинули під колесами. Православний священик за органом є не ким іншим, як виконавцем поп-музики. А леви на подвір'ї ратуші, покриваючись шарами різнобарв'я, стряхнувши гривами,  шепочуть: "Фух, минула спека )" І взагалі, життя навколо відображає лиш те, що крутиться у твоїй голові, тому прощай, радій зустрічі з ворогами і йди далі.. Повір, на Землі, крім темних сил, є вдосталь світла. Шукай.

Вуайеристична...

Волею долі і фарту довелося мені сьогодні з добру годинку провести на другому поверсі головного корпусу моєї альма-матер. Хто не має уявлення про г.к., то достатньо знати, що це в основі своїй прямокутна будівля з двома колодязями посередині та коридором, який по внутрішньому периметру опоясує будинок. Так от, стою я на коридорі біля кафедри психології, спокійно дивлюся у вікна, які напевно мій погляд на собі затрумували не один десяток разів уже до того, і повільно ловлю свою щелепу від побаченого.

Напроти мене за метрів 10 такі самі вікна, але не коридору, а кімнат/аудиторій/підсобних приміщень. Строго по перпендикуляру вікно на вигляд зашторене зеленим (як потім дослідив, то плівка, наклеєна на скло, яка імітує вітраж), що одразу вказує на те, що кімнатка та доволі приватна. Зі словами "а що та тьолка там робить omg " дівча у мене на очах знімає свої штанці з трусами і присідає. За секунди ступору до мене все ж доходить, що переді мною крайня кабінка жіночого туалету, а так як стояти мені довелося там ще з добрих півгодини, то назбиралися цікаві статистичні дані, з котрими хотілося би з вами поділитися.

Спостереження перше (для розуміння факту, як донесла агентура з жіночих рядів, цей туалет обладнано раковинами турецького типу, тобто класичного унітазу там нема): 80 % жінок пісяють лицем до дверей кабінки, і лише 20% - спиною. Як донесла та ж агентура - при другому способі менша ймовірність розбрискування сечі по сторонах через конструктивні особливості самої раковини.

Спостереження друге: практично тих самих 80% кобіт не користуються жодними серветками після акту сечовипускання. 

Я розумію, можливо моя вибірка нерепрезентативна, може я не все розгледів, але все ж виходить, що велика частина жінок не розраховують мати якийсь спонтанний секс цього дня ) Не вірю в об'єктивність голосування, але нагадаю, що як-не-як воно може залишитися анонімним.


79%, 15 голосів

11%, 2 голоси

11%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Контра і про про стосунки.

Перш за все, кажу одразу, що писатиму замітку лише на основі власного досвіду, власних переживань, а отже і переконань, на їх основі вироблених.

Про що пишу? Про стосунки людські. Не всі, але ті, які актуальні для мене зараз - тобто про любов. Не прив'язаність, не звичку, не хтивість, не секс, не симпатію, не розвагу, не залежність, а саме про любов. Для неї потрібно дві (не три, не оргію, не одну) закоханих людинки - чоловіка і жінку - які можуть, потребують і хочуть не просто проводити час разом, хоча це й так зрозуміло, але й віддати/пожертвувати в ім'я нового союзу свій час, свої амбіції, свої мрії, своє життя не кажу, щоб повністю, але рівно на стільки, щоб слово "свій" можна було замінити на "наш". Любов вимагає від кожного з нас прийняти свого обранця таким, яким він є (не в тому смислі, що змиритися з недоліками, ні, передусім визнати і собі усвідомити, що кохана людина не просто може, але точно є з вадами).  

Для чого взагалі та любов здалася? Дуже просто - для осягнення вічності. Для людської істоти вічність тотожна з досягненням людиною досконалості свого духовного розвитку.  Отже, якщо любов передусім передбачає жертву, призначена для розвитку, а закохуються люди, будучи далекими від досконалості, то напрошується висновок (увага, для Снусмумрика особливо висновок важливий), що: 

 чим більше різняться дві людські особи перед народженням їхньої спільної любові, тим продуктивніший потенціал для свого духовного розвитку вони отримують.  

Чи можуть дві особи однієї статі любити один одного? Можуть. Але чи це доцільно?Враховуючи, що вони фізіологічно однакові. 

Чи штовхають на гомосексуалізм гени? Може, але в мене є душа, яка прагне досконалості...

Перевірка зору

  • 04.09.09, 19:17

24%, 4 голоси

53%, 9 голосів

6%, 1 голос

18%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Порадили би може що толкового ? )

  • 01.09.09, 22:50
Пройшов час, старенька платформа Centrino не витягує сучасних вимог, тому нагально потрібно знайти їй заміну. Як то буває, здоровий глузд вагається між двома альтернативами: функціональність+ більша ціна в мінус естетичному задоволенню чи менша потужність+кращий  дизайн (сугубо на мій смак) з плюсом в економії коштів. Отже варіантів для порівняння два:
 Варіант № 1 Acer Aspire 7730G--844G32Bn (LX.ARB0X.061)
Характеристики Acer Aspire 7730
Платформа Acer Aspire 7730
 Тип процессора Intel Core 2 Duo
 Модель процессора Core 2 Duo T8400
 Частота процессора, Ггц 2.26
 Частота шины процессора, МГц 800
 Чипсет Intel P45
 Кэш-память процессора L2, Мбайт 4
Оперативня память Acer Aspire 7730
 Объм памяти (в комплекте), Мбайт 4096
 Объм памяти макс., Мбайт 4096
 Тип памяти DDR2
 Количество слотов памяти всего 2
 Количество слотов памяти занято (в комплекте) 2x2048
Экран Acer Aspire 7730
 Диагональ, дм 17
 Разрешение матрицы WXGA+ 1440900
 Тип матрицы
 Пропорции
 Время отклика матрицы, мс
Жесткий диск Acer Aspire 7730
 Технология
 Объём жёсткого диска, Гбайт 320
 Интерфейс SATA
 Скорость вращения шпинделя, об/мин 5400
Видеосистема Acer Aspire 7730
 Модель видеоадаптера nVidia GeForce Go 9600M
 Видеопамять видеокарты, Мбайт 512
 Видеопамять из оперативной памяти, Мбайт
 Turbo Cache
 ТВ-тюнер
 Веб-камера, Мпикс есть
Аудиосистема Acer Aspire 7730
 Звуковая карта High Definition Audio
 Количество динамиков
 Встроенный микрофон
Оптический привод Acer Aspire 7730
 Тип привода Blu-Ray
Коммуникации Acer Aspire 7730
 Bluetooth
 Wi-Fi Есть
 Ик-порт
 Модуль GSM/GPRS
 Модем Есть
 Сетевая карта Есть
Устройства ввода Acer Aspire 7730
 Клавиатура стандартная
 Устройство позиционирования TouchPad
Разъёмы, порты и слоты расширения Acer Aspire 7730
 Разъем для колонок/наушников Есть
 Разъем для микрофона Есть
 Кардридер SD/MS/MS Pro/MMC/xD-Picture
 Порт IEEE 1394 (FireWare) Есть
 Порт для внешнего монитора DVI
 Порт для внешнего монитора VGA Есть
 HDMI Есть
 Порты USB 2.0 4
 Слот Express Card Есть
 Слот PCMCIA II
 Слот PCMCIA III
 RJ-11 выход модема Есть
 RJ-45 выход для сети LAN Есть
 S-video выход
 Цифровой многоканальный аудиовыход S/PDIF
Батарея Acer Aspire 7730
 Тип батареи Li-Ion
 Емкость батареи, мАч
 Продолжительность работы, час.
Предустановленное программное обеспечение Acer Aspire 7730
 Операционная система Microsoft Microsoft Windows Vista Home Premium Edition
 Другое ПО
Общие Acer Aspire 7730
 Высота, мм
 Ширина, мм
 Глубина, мм
 Вес, кг 3.6
 Крепление для замка Kensington Есть
 В комплекте



Варіант № 2 : ACER Aspire 6930G-733G32Bi (LX.AUU0X.029) Процессор 
Название Intel Core 2 Duo
Идентефикатор модели P7350
Частота 2.0ГГц
Кеш второго уровня 3 Мб
Частота системной шины (FSB) 1066МГц
Технологический процесс 45нм
Энергопотребление 25Вт
Набор микросхем 
Северный мост Intel PM45 Express
Южный мост Intel ICH9-M
Дисплей 
Размер 16'' [время реакции: 8мс]
Разрешение WXGA (1366x768)
Тип матрицы TFT
Максимальное количество цветов 16.7млн
Технологии Acer CineCrystal
Видеоадаптер 
Производитель nVidia
Модель GeForce 9300M GS
Объем встроенной памяти 256Мб
Возможность раширения до 2047Mб видеопамяти выделяемой из оперативной [зависит от объема оперативной памяти]
Оперативная память 
Объем 3072Мб [2048+1024]
Количество разъемов 2
Возможность расширения до 4096Мб
Жесткий диск 
Объем 320Гб
Скорость вращения 5400об/мин
Интерфейс SATA
Оптический привод 
Тип Blu-ray
Скорости записи 16X/8X CD-R, 10X/4X CD-RW, 8X DVD-R, 8X DVD+R, 4X DVD-RW, 4X DVD+RW, 5X DVD-RAM, 4X/2.4X DVD+R DL (double-layer), 4X/2X DVD-R DL (double-layer)
Скорости чтения 24X CD-ROM, 24X CD-R, 24X/16X CD-RW, 8X DVD-ROM, 8X DVD-R, 8X DVD+R, 6X/4X DVD-ROM DL (double-layer), 6X/4X DVD-R DL (double-layer), 6X/4X DVD+R DL (double-layer), 6X/4X DVD-RW, 6X/4X DVD+RW, 5X DVD-RAM, 2X BD-ROM, 2X BD-R, 2X BD-RE, 2X BD-ROM DL (double-layer), 2X/1.6X BD-R DL (double-layer), 2X BD-RE DL (double-layer)
Проводная связь 
LAN 10/100/1000Мбит/с
Модем 56Кб/с
Беспроводная связь 
Wi-Fi +
Звуковая система 
Тип аудиосистемы HDA (High Definition Audio)
Многоканальный звук 5.1
Встроенные динамики +
Микрофон +
Мультимедиа 
Веб-камера 0.3МП
Слоты расширения 
Express Card +
Порты и разъемы 
S/PDIF + [совмещенный c аудивыходом]
HDMI +
VGA выход (D-Sub) +
USB 2.0 4шт
eSATA 1шт. [комбинированный с USB]
Карт-ридер 5-в-1 [SD, MMC, MS, MS PRO, xD]
Функции защиты 
Биометрический сенсор (идентефикация по отпечатку пальца) +
Гнездо для замка Kensington +
Адаптер питания 
Выходная мощность 90Вт
Устройства ввода 
Клавиатура +
Количество клавиш на клавиатуре 105
Указывающее устройство Сенсорная панель (тачпад)
Программное обеспечение 
Операционная система Windows Vista Home Premium
Физические характеристики 
Ширина 385мм
Высота 43.6мм
Глубина 275мм
Вес 3.5кг

В коменти свої варіанти можете запропонувати ))

Переможець Манхеттенського фестивалю короткометражного кіно 2007

режисер Сьюзен Джекопсон

закинули вчора в контакті, ділюся бояном

"Одна сотая секунды"