коричневый рис?... сварить и кушать, можно с овощами и зеленьюварила((( а воно все одно дерев'яне((( що картон жуєшь(((Це ж самий корисний нешліфований рис. Тому і несмачний. Все корисне несмачне, і все смачне - шкідливе.
Або недоварили. Хвилин 40 треба було варити.
коричневый рис?... сварить и кушать, можно с овощами и зеленьюварила((( а воно все одно дерев'яне((( що картон жуєшь(((Це ж самий корисний нешліфований рис. Тому і несмачний. Все корисне несмачне, і все смачне - шкідливе.
Або недоварили. Хвилин 40 треба було варити.варила близько години))) як 40 хвилин - то всі зернинки були одягнуті, а як годину - то деякі зайнялись стриптизом, але на смак то не вплинуло(((
Коментарі
Neon@
110.08.16, 15:43
шось буржуйське , ніколи не готувала, мабуть дуже корисне і смачне
Маммамія
210.08.16, 15:48
коричневый рис?... сварить и кушать, можно с овощами и зеленью
Zovsi
310.08.16, 15:49Відповідь на 1 від Neon@
от і я думаю, шо буржуйське, а шо смачне уже сумніваюсь))
Zovsi
410.08.16, 15:50
червоний рис... здається)))
Zovsi
510.08.16, 15:50Відповідь на 2 від Маммамія
варила((( а воно все одно дерев'яне((( що картон жуєшь(((
Маммамія
610.08.16, 15:53Відповідь на 5 від Zovsi
а замачивала?
Ми Ла
710.08.16, 15:55Відповідь на 5 від Zovsi
Це ж самий корисний нешліфований рис. Тому і несмачний. Все корисне несмачне, і все смачне - шкідливе.Або недоварили. Хвилин 40 треба було варити.
Zovsi
810.08.16, 15:56Відповідь на 6 від Маммамія
на ніч...
Zovsi
910.08.16, 15:57Відповідь на 7 від Ми Ла
варила близько години))) як 40 хвилин - то всі зернинки були одягнуті, а як годину - то деякі зайнялись стриптизом, але на смак то не вплинуло(((
Голубка
1010.08.16, 15:59
Ніколи червоного рису не бачила,