хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Два президенти

Ви смієтесь з Зеленського, а виявляється, що Трамп нічим не кращий за нашого президента і в геополітиці теж не розбирається — сумнівався, чи не належить Фінляндія Росії shock  і не знав, що у Великобританії є ядерна зброя. А на день початку Другої світової війни у Польщі, замість того, щоб висловити співчуття, привітав поляків.

Книгу Джона Болтона про Трампа я би почитав. А було ще б краще, якби ж хтось написав книгу про "слуг народу" і Зелю.
4

Коментарі

127.06.20, 10:33

Не можна виправдовувати дії одного президента тим, що його колега теж проявляє непрофесіоналізм в роботі. До того ж в США є розвинуті демократичні інституції, а в нас поки таких немає.

    227.06.20, 12:22Відповідь на 1 від Phaeton

    Демократичні інституції теж не завадили непрофесіоналізму і популізму.

      327.06.20, 13:24Відповідь на 2 від Makcімаліст

      Демократичні інституції теж не завадили непрофесіоналізму і популізму.немає ідеальної системи, в кожній є свої слабкі сторони, але в США саме демократичні інституції є запорукою розвитку країни навіть при слабкому або некомпетентному президенту, а у нас і їх немає.

        427.06.20, 13:49Відповідь на 3 від Phaeton

        Демократичні інституції теж не завадили непрофесіоналізму і популізму.немає ідеальної системи, в кожній є свої слабкі сторони, але в США саме демократичні інституції є запорукою розвитку країни навіть при слабкому або некомпетентному президенту, а у нас і їх немає.З цим згоден.

          528.06.20, 10:26Відповідь на 1 від Phaeton

          Не можна виправдовувати дії одного президента тим, що його колега теж проявляє непрофесіоналізм в роботі. До того ж в США є розвинуті демократичні інституції, а в нас поки таких немає.
          Там є не лише демократичні інституції, а й які не які центри розроблення стратегій. А ми пливемо за течією, підгрібаючи одним веслом.