Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Разница между добром и злом...

в личной пользе от нанесенного ими ущерба
1

Коментарі

124.02.15, 19:24

    224.02.15, 19:39

    Нет ни добра ни зла в природе...просто есть глупые или мудрые люди...

      325.02.15, 09:46

      Валерий Мирош - гнидюк.
      та перевертає, як і всі підеросси, сенс будь-якої фрази на зворотній(це властиво не тількі самій мові підеросів, але й їх понівеченому світогляду.
      оскільки він колись намагався спілкуватись - витрачу час на пояснення фрази може він колись стане дитиною та почне вчитися знов.
      Будь-які надумані, неприродні, створені вивертами ментального перенасичення, дії людини наносять шкоду.
      Бо нівечать спрямування гармонізації, властивій природнім процесам.
      Та людина вважає "добрими" лише ті дії та ту шкоду від них, що приносить йому особистий зиск
      ( а не "зло получает свою выгоду" як ввижається скаліченому мозку підероссів), усі інші дії людині зручніше вважати поганими, злими.
      при народжені світу ані добра, ані зла не існувало - лише людина їх привнесла в нього.

      геть пішов

        425.02.15, 18:03

        Валерію, ти - тупий. не вміючий ані читати, ані намагатися розуміти щось, окрім йїбанутих манипулятивних лозунгів, в'їбашених у твою самозадоволену башку. Ти ФІЗИЧНО(!) не можеш ані прочитати, ані зрозуміти не свої роздуми, бо вихоплюєш тільки зрозумілу тобі маленьку їх частину, залишаючи загальну думку поза своїм розумінням. І на підставі цього робиш невірні та, з стороннього погляду, тупі висновки.
        з підероссами я не спілкуюсь російською давно, ось з таких причин http://blog.i.ua/user/651130/1567205/ , а з людьми я спілкуюсь на зручній їм мові.
        ще раз: Ти для мене - НЕ ЛЮДИНА, в кращому випадку - балакуча тваринка. фізично.
        есть некая гармония..То есть Добро есть объективногармонія не э "добром" чи злом Схід сонця вбиває трильйони клітин і стільки ж породжує

          525.02.15, 18:15

          Но здесь есть и еще одно утверждение - люди творят только вредспеціально для тебе-дебіла, повторю свою початкову фразу:
          Будь-які надумані, неприродні, створені вивертами ментального перенасичення, дії людини наносять шкодуі для тебе ж, дебіла, ще раз пдкреслю довге таргетування "надумані, неприродні, створені вивертами ментального перенасичення"...
          Себто, дії людини мають різну площину ініціації:
          - є дії, ініційовані плодами надлишкових міркуваннь( основою яких є вимушена повторна задіяність роботи мозку впусту, не для створення. фактична корисність мозку складає 3%. інші 97% - 32 рази перероблюють справу, що зробили 3% корисних у ментальні виверти "можливих варіантів". Ці дії приносять шкоду
          - є дії природнього походження: зростання, сприйняття. вони - корисні

            625.02.15, 18:34

            Если бы люди творили только вред, то они бы уже уничтожили все планетувони дуже стараються, але поки що не в силах. Усі байки про "ядрьоний розрив" - чергові пугалки, які до фізичного стану речей не мають ніякого відношення(достатньо порахувати кількість енергії, потрібної для розірвання 12-км-ї брили з різностанових речовин, хоча б на 4-5 уламків та відштовхування їх друг від другу хоча б на 7-8 радіусів. Тільки при ції умовах є вірогідність неіснування Землі)
            гармония (она же Добро)3 раз повторюю:
            гармонія не є ані добром, ані злом. Приклад гармонійності схід та захід сонця:. кожен з них розпочинає і завершує, вбиває і народжує. Чи добро є дощ? А в Бразилії зара? Чи зло є виверження Кракатау? Чи є добром зростання плевелів людства(підероссів)? Руйнування каменю?

              725.02.15, 18:55

              И потом - слишком ты превознес человека, что он внес в мир Добро и зло. Все-таки это прерогатива Творцаі знову помилка.
              згідно фарби-на-бумазі(Біблії), при створенні світу не існувало ані добра, ані зла. Їх було привнесено в світ, згідно вільному вибору( створених з цією якістю) Третьої та Другого - вони вкусили з Древа розуміння "Добра та Зла" і саме люди привнесли його до світу. Такі ж самі описи появи "добра та зла" є й в усіх інших релігіях: спочатку створення нейтрального, а потім проява позитиву чи негативу саме від людини.
              я вірю в силу та значення віри. будь якої.