хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Записничок для дрібничок

  • 09.11.14, 23:18
Мова
москальска мова - відрізняється від інших. Вона не є інструментом спілкування. Вона є інструментом впливу. 
З кожним днем все більше розумію та дивуюсь наскільки важлива мова в житті людини: 
даючи багатозначні та непевні мовні визначення навіть простим об'єктам та процесам - людина сама присуджує себе на хибні визначення більш складних речей(адже вони - складаються з простих). А в ментальних міркуваннях сучасності - вживаються все більш і більш складні стани і процеси. Тому й результати цих міркувань у людей так сильно відрізняються - бо початкові, базові визначення в них також різнилися, хоч і не набагато. Конкатенація ментальних помилок-визначень - призвела до того, що навіть розмовляючи однією мовою з москалями - ви розмовляєте про зовсім, ну зовсім-зовсім... різні речі...

Висновок: Розмовляти російською з москалями - не варто, гірше розуміють.

Презумпція вигадок:
Є люди, що свої особисті вигадки (вони їх називають наслідком міркувань) ставлять у рейтингу важливості значно вище фактично існуючої ситуації. В медицині для них є визначення - шизофреніки ( люди, що дозволяють існувати і реальному, і уявному світам, одночасно). Фактично, всі ми, в якійсь мірі, шизофреніки. Бо міркуємо і прогнозуємо, створюючи неіснуючі світи. 
Проте, не має точної градації, коли такий уявний світ починає становити загрозу для оточуючих, а коли - ще ні. А оскільки немає градації - тому й нема чітко визначеного медичного стану: людину треба обмежувати в діях, чи ні. А відсутність такого визначеного стану - призвела до того, що почали множитися все більш і більш знавіснілі шизофреніки. Їх стало настільки багато, що світові норми визначення "небезпечного" стану - стали не тільки хитатися, але й значно посунулися в бік прийняття уявних, неіснуючих світів. 
Що призвело до того, що згідно неіснуючих, уявних міркуваннь - почали впроваджуватися вже реальні, фактичні дії. Це вже само по собі рушить гармонію та послідовне проходження процесів, те що ми звикли називати "логікою".
 Адже в "дія-спонукання-міркування-реакція-дія" ( тканину ментально-фізичної взаємодії людини з оточуючим світом ) 
- почали вплітатися неіснуючи чинники та наслідкі. 
Які не мають ніяких зв'язків з реальністю, отже й не можна визначити їх місце в ній.
Саме такі люди задля вигаданих, уявних світів з "утиски руських", "правосеки - в Криму", "жидобандерівців", "хунти" та іншої  маячні - почали робити фактичні дії, що призвели до фактичних смертей, утисків та правосекобандерівців. Я добре розумію, що початком цього були манипулятивні технології... але вони - знайшли свій прихисток у розумах дуже багатьох...
 Вони уявний світ привнесли до реального. Зламавши, таким чином, причинно-наслідкові зв'язки з реальністтю та унеможлививши природній розв'язок ситуації.
Я вже зовсім не здивуюся, коли надвелике використання "міркувань" з уявних мирів Толкієна - призведе до того, що в цьому(реальному, справжньому) світі ми побачимо справжніх орків-ельфів-гномів, Мордор, Лорієнн, та іншу маячню. Колись це вважалось неможливим, але зі збільшеною кількісттю шизофреників(кожен з яких вважає себе абсолютно здоровим) - це може таки мати місце :( 

Закони на бумазі VS Закони буття:
Вони все більше й більше відрізняються...
"так, як має бути" - все більше тікає від "так, як є". 
Можливість використання в якійсь час одного типу законів( "по закону" ), а в якійсь час - іншого( "по життю" )  ... і призводить до початкового розшарування світів( згаданого мною у "Презумпції вигадок" )
Невідповідність правил існування фактичному існуванню - дає поштовх для створення різних світів. І чим більш швидким, насиченим та інфозагруженим буде наше життя - тим легше будуть виникати такі уявні, "додаткові" світи. Чим більше ми будемо впускати в своє життя непевні наслідки наших особистих внутрішніх острахів та уяв - тим менш відповідальними та взаємопов'язаними зі світом ми будемо ставати. А непов'язаність з реальністю - пряма дорога до нашого знищення.

Таким чином природа встигла виробити механізм саморегуляції навіть такої складної істоти, як людина.ага
6

Коментарі

110.11.14, 00:52

Згiден багато з чим.
Навiть,з тим що обiзвав усiх шизофрениками-зрештю кожен ма уяву,думки й т.i. в чомусь погоджуся.
Добре розкрита суть розвитку суспiльних явищ,хоча як для записника дещо тезисно,але ж то записник.
плюс.

    210.11.14, 01:07Відповідь на 1 від Лъйошкин_Кот

    мені дуже часто зарікають, що пишу-говорю надто розлого.
    роблю це саме з-за більш точного розуміння іншими себе, та економії часу на додаткові пояснення.
    Та й , на жаль, упевнився, що навіть трохи міркуючи люди - все більш важко починають сприймати розлогу інформацію.
    Тому й намагаюся утиснути все у дебілоформат тирнету - "на 1 екран". Хоч таке утискання й призводить до невірного розуміння - проте, воно дає стимуляцію до початку діалогу.
    Хоч, з іншої сторони, я вже й забув коли бачив цікавий діалог в тирнеті(чи сам в ньому приймав участь)
    дебілізація тирнетом - також має місце

      310.11.14, 01:15Відповідь на 2 від идиётец

      Я взагалi не вмiю писати коротко,особливо коли маю купу матерiалу.В мене сер'йознi статi навiть у виглядi огляду-розлiтаються,певне таланту маю нуль))

      все ти добре виклав.