Любуйтесь и предохраняйтесь

  • 10.06.16, 12:03


До чего же мощная генетическая память у Homosapiens Vulgaris! Действительно, три десятилетия тому назад прием "пошатать лампы", "постучать кулаком", "заменить предохранитель", мог принести ожидаемый результат. Пусть и ненадолго. А 15 лет тому назад заботливые японцы клеили целые транспаранты к телевизорам



Но все равно это бессильно, и даже сейчас, при наличии моря информации, многие Homo Vulgaris следуя зови крови предков, вскрывают технику, ищут предохранители, и втыкают вместо них все, что под руку подвернется. Железную скрепку, проволоку, фольгу. Потом - небольшой феерверк, ситуация усугубляется, временами очень даже.

Джакузя іде....


Кажись буде небесна джакузя! А мила нема...

Дорога до Хутора Редьки

Десь у хащі лісовій, схований від очей, зачаївся Хутір Редьки. Мабуть, той Редька був чоловіком трішки дивакуватим, тому і жив собі серед лісу. Це, правдв, моя власна версія назви того місця. А яка реальна - не знаю. 

Якщо з автостанції "Полісся" вирушити в напрямку Вишгорода, і не прогавити зупинку "Квітництво", а тоді трішки вперед пройти по ходу автобуса, праворуч побачимо асфальтову дорогу, яка стрімко біжить кудись в ліс.

Не поспішаючи, дивлюсь туди - сюди... Ліс!



Сосни високі, мабуть метрів по 20.  Хвоя лише зверху, а нижче - одні колоди.



І тиша... Дивне місце.  Не хочеться згадувати про ремонт телевізора, хоча саме завдяки такому гешефту видалась така цікава прогулянка.
Все, пора в звичний світ повертатись, з супермаркетами і іншими цивілізованими причандалами



От така казочка. А фотоальбом ТУТ

Нова 500 і Слимацюра

В Ірпені такий гігантський слимацюра зібрався іти через асфальтові дорогу з інтенсивним рухом. Шкода мені стало дивну тварину, зашпудив його знов у ліс. Хай собі далі живе і лупиться.

Отаке вже бачили? Мені сьогодні така дісталась... Може несправжня?

Рубін і рельси

  • 03.05.16, 11:15
В цьому тут багато хто мерекає?

Про ворон і котяру

Стою собі, чекаю 302 маршрутку, і тут раптом якийсь дикий ґвалт - ворони вчинили масовану атаку на кота, який швендяв під деревами. Все сталось наскільки стрімко і так і закінчилось. Котяра блискавкою втік, птаки ще покричали йому вслід, і знову тиша.

Ворони вдень на гніздах - це до негоди. Може помиляються?


Зараза...

  • 25.04.16, 10:46

Напала якась зараза, почалось все днів три тому з якогось чхання без причин. Прочхався, утерся, і далі арбайтн шнель шнель. Позавчора прокинувся - дико болить горло, наче хтось там здер кожу і посипав сіллю. Випив флюколд, і далі пішов арбайтн. А під вечір зовсім гидко стало, голова болить вся, наче нею в футбол грали. Вчора пролежав пластом. Сьогодні прокинувся - голова знову болить, наче у футбол грали... Випив нурофен, попустило, поголився - тепер не такий страшний. І дотягся до телефона, аби написати оце все.

Бережіть себе, тікайте від скототи, яка кашляє і чхає в транспорті, не прикриваючи надійно "вихлоп". Здається, коли була епідемія грипу "іспанки" в штатах за чхання і кашель в людних місцях могли і в кутузку вкинуть.

Де це?

  • 23.04.16, 08:54

Це Київ, і місце більш ніж відоме. Де це?

Всьо, кота нема... Буду без кота.

а шерсть є, ну і зараза, яка вона та шерсть, коли вже вона зникне, скільки треба прибирати???

Зберігав горох на скрутний день. В ньому завелись волохаті довгоносики. А я думаю - що то за жуки? А воно, виходить, є такі спеціальні жуки, які в сухий горох яйця пхають. Горох викинув, деякі жуки ще лишилися, і шукають горох. А ось вам, жуки!!!

Житіє моє...