хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Ремонт телевизоров Виноградарь



Затеял грандиозную реконструкцию сайта. До этого он работал на "вордпрессе", а теперь на движке без баз данных. Все вроде бы нормально, но...

Теперь все ранее проиндексированные ссылки на страницы сайта ведут только на ERROR 404!

Оказывается, дело в том, что "вордпрессовские" урлы имеют в конце слеш. А в новом движке слеша в конце урла нет. Вот так и получаются два совсем разные адреса, хотя отличаются всего лишь на один слеш.

Можно, конечно, и здесь задать ссылки со слешом - но не буду. Может, после такого крушения, со временем, сайт займет лучшие позиции в выдаче. Как знать, посмотрим...


4

Коментарі

116.08.16, 10:01

нифига не понятно.

    216.08.16, 10:09

    Ты щас с кем-то разговаривал?

    Или ручку расписывал?

      316.08.16, 10:09Відповідь на 1 від Al KazlOFF

      нифига не понятно.а мені понятно

        416.08.16, 10:10Відповідь на 1 від Al KazlOFF

        ясно. Мені теж треба було переводити, але не ризикнула. Краще вже новий сайт зробити. Поки граюсь зі старим, він у мене взагалі індексується слабенько. Навчусь добре, тоді можна за новий братись.

          516.08.16, 10:12

          потужна 404))) ..на рахунок сайту - усе знов проіндексується) і буде гаразд))) вп -

            616.08.16, 10:12Відповідь на 4 від Анна-Марія

            ясно. Мені теж треба було переводити, але не ризикнула. Краще вже новий сайт зробити. Поки граюсь зі старим, він у мене взагалі індексується слабенько. Навчусь добре, тоді можна за новий братись.а дайте подивитись, м?)

              716.08.16, 10:17Відповідь на 6 від Merovingian

              ясно. Мені теж треба було переводити, але не ризикнула. Краще вже новий сайт зробити. Поки граюсь зі старим, він у мене взагалі індексується слабенько. Навчусь добре, тоді можна за новий братись.а дайте подивитись, м?)http://oberegy.org.ua/ нема там на що дивитись, бо мене з ним трішки на... пали, вибачте на слові. Це зараз я в СЕО сфері працюю, а тоді нічого в цьому не тямила. Тому індексується тільки 7 сторінок. А весь магазин і всі описи - ні. Навіть фотки ні. Його треба було переводити на інший движ, але тоді всі товари наново треба заповнювати. Поки як є час пишу статті, які індексуються більше місяця. можна і з цим працювати, але я більше як хобі сприймаю.

                Гість: La шарік

                816.08.16, 10:23Відповідь на 7 від Анна-Марія

                ясно. Мені теж треба було переводити, але не ризикнула. Краще вже новий сайт зробити. Поки граюсь зі старим, він у мене взагалі індексується слабенько. Навчусь добре, тоді можна за новий братись.а дайте подивитись, м?)http://oberegy.org.ua/ нема там на що дивитись, бо мене з ним трішки на... пали, вибачте на слові. Це зараз я в СЕО сфері працюю, а тоді нічого в цьому не тямила. Тому індексується тільки 7 сторінок. А весь магазин і всі описи - ні. Навіть фотки ні. Його треба було переводити на інший движ, але тоді всі товари наново треба заповнювати. Поки як є час пишу статті, які індексуються більше місяця. можна і з цим працювати, але я більше як хобі сприймаю.ти точно жінка?

                  916.08.16, 10:26

                  жуткая история

                    1016.08.16, 10:26Відповідь на 8 від Гість: La шарік

                    ясно. Мені теж треба було переводити, але не ризикнула. Краще вже новий сайт зробити. Поки граюсь зі старим, він у мене взагалі індексується слабенько. Навчусь добре, тоді можна за новий братись.а дайте подивитись, м?)http://oberegy.org.ua/ нема там на що дивитись, бо мене з ним трішки на... пали, вибачте на слові. Це зараз я в СЕО сфері працюю, а тоді нічого в цьому не тямила. Тому індексується тільки 7 сторінок. А весь магазин і всі описи - ні. Навіть фотки ні. Його треба було переводити на інший движ, але тоді всі товари наново треба заповнювати. Поки як є час пишу статті, які індексуються більше місяця. можна і з цим працювати, але я більше як хобі сприймаю.ти точно жінка?точно. І щоб геть уже така вумна, то ні. Всі технічні моменти не дуже.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна