хочу сюди!
 

Маруся

35 років, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-40 років

Сі вродило

Рік тому завели ми равликів. Два було нам мало, завели, курва, чотири (вибачте троха псіхую). Рік ці равлики жили і майже не приносили нам проблем. Єдиною проблемою було - це постійне шукання їм їжі. Пучок салату вони зжерали за два дні, а це, між іншим, 50 гривень за кожен пучок з бюджету. За зиму вони знищили приблизно камаз їжі, весною стало легше, пішла трава та і я трохи насадила.
Йшов час, равлики росли, терлися між собою слизькими тілами і от одного дня в акваріумі якось різко додалося мешканців. Коротше хтось з них, непомітно для нас, відклав в грунт ікри, а вже з неї повилуплювалось штук 150 малих пиздюків, які одразу стали жерти, як скажені. Ні, щоб посмоктати якусь равликову цицьку у мамки чи поїсти чогось в земельці, так вони одразу напали на кабачки і огірки.
Від такого приплоду мене, звісно, трохи прибило, бо куди їх дівати я не знаю, а викинути не можу, бо... бо така я придурошна. Іноді ненавиджу себе за це. Ось недавно їхала на машині і в'їхала в стадо горобців, які на дорозі дзьобали шовковиці і тут мені здалося, що один з горобців попав під колеса. Нормальна людина поїхала би далі, а я розвернулася і пішла шукати труп збитого льотчика. Труп я знайшла, але вже з мухами. І я відчула полегшання, що збила не я і на мені нема гріха за загублену горобчину душу. Діло було не на трасі, а серед приватного сектора, бо ще подумаєте, що я зовсім-зовсім ку-ку.
Ну коротше, народилися ці равлики. Живуть, жеруть, досить активно ростуть, іноді хтось дохне сам, але не так часто, як би хотілося. Бо вбити самому і щоб вбив природній відбір, то різні речі. Залишиться штук 100, думаю я, то 20 може впарю по знайомим, щось роздам задурно через ФБ, щось може дитина подарує однокласникам...
А сьогодні підхожу до акваріума і що ви думаєте я бачу?!! А бачу я те, що підійшла нова партія. Тепер у нас не 150, а, в рот мені ноги, в два рази більше і всі ці 300 спартанців дивляться на мене своїми оченятами-антенками і просять не вбивати.
А саме прикольне, що двоє з чотирьох великих равликів законопатились і вивісили табличку "не турбувати". Хоч вони і гермафродити, але ці двоє законопачених точно мужики. Сидять там тепер у себе в хатинках і ріжуться в равликовий плейстейшен, або парнуху дивляться, бо що там у них в тих мушлях ніхто не знає. А мені ото тепер голову суши...
Коротше, равлики нннада?!

І, власне, фото агресорів. Тут їх ще мало, бо вони зариваються в грунт, а порпатись там руками я гидую... ненавиджу все слизьке.




29

Коментарі

110.08.21, 01:04

Терпения вам ….
Заберу ваши фотки , повешу на холодильник , чтоб меньше к нему подходить . Хоть и божья тварь ….фу противные какие то

    210.08.21, 01:11Відповідь на 1 від Мне обещали

    Терпения вам ….
    Заберу ваши фотки , повешу на холодильник , чтоб меньше к нему подходить . Хоть и божья тварь ….фу противные какие то
    Фото не дуже, вони нічні тварі, фоткала при лампі. Але я теж їх не люблю, то завів середній синок, а годую я ). Так само старший колись завів собаку.
    Мій любимчик це кіт, його заводила я в здоровому глузді і при пам'яті.

      310.08.21, 01:28

      так этта... отдать сыну-ветеринару. пусть посетителям раздаёт подарками и рассказывает дамам, что эта фигня на морду лица - и никакой дорогой косметический салон не нужен.

        410.08.21, 01:40

        ха! Тут то я тебя понимаю, у нас было 200 штуков, но у нас были водяные, которые под водой живут вместе с аквариумными рыбками, я поняла, что мне радости от этого мало, хотя прокормить было легко, они ели корм для рыб, аквариум с рыбками я подарила соседке, а она внукам отнесла, а улиток отпустила в речку и так себя успокоила: "Они попали в природу, откуда и были взяты их предки, а в природе, как в природе, я же не виновата, если с ними там чего-то произойдет" и зажила я счастливо . Крепись и придумай выход куда их сплавить, в зоомагазин у меня даже бесплатно отказались брать, я им откормленных тритонов ели вернула в полцены, хотя брала маленьких и невзрачных, а отдавала крупных красавцев. О как я рада, что в свое время отдала и черепах. Три аквариума было!!! О! Как полегчало!

          510.08.21, 02:00

          Схоже на якісь сцени з "Чужого", святий дух при хаті... Hans, bring den Flammenwerfer!

            610.08.21, 05:04

            Боже, нащо ти взагалі завела цю гидоту? Особливо якщо в тебе з вбивством такі трабли?
            Ні, я розумію. Сам проти вбивства. Людей, китоподібніх, котів та собак. та тепе. Але за вбивство свиней та корів - бо я їх люблю їсти! А інші мені взагалі пофігу. Мурахи, равлики, птиця... Нащо ти їх завела?
            Не вбивай - випусти на волю у лісі і все.

              710.08.21, 06:37

              Так вы их пивом поили и рыбой кормили они и не размножались бы, наверное
              Сочувствую, помню у Марин были тоже. Может их поместить в естественные условия?

                810.08.21, 07:19

                Улитки, жареные с розмарином..

                  910.08.21, 07:23

                  А не можна відпустити їх на волю?

                    1010.08.21, 07:49

                    а я их так люблю)
                    но у меня они не приживаются, слишком холодно зимой в квартире и помирают

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      14
                      попередня
                      наступна