Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

"Свобода": дещо з програми про сільське господарство

Ухвалити новий Земельний кодекс та затвердити його на всеукраїнському референдумі. Провести повну інвентаризацію всієї землі та нерухомості України. Створити Єдиний державний реєстр прав на нерухомість та землю і забезпечити його відкритість та прозорість.

 

Запровадити кримінальну відповідальність за ерозію ґрунтів унаслідок людських дій. Посилити кримінальну відповідальність за незаконне заволодіння ґрунтами.

 

Дозволити особам, які законним способом набули право власності на землі сільськогосподарського призначення (під час розпаювання, а також одержані в спадщину за законом), продавати ці земельні наділи виключно державі. Заборонити будь-які інші способи відчуження таких ділянок. Не визнавати право власності на землі сільськогосподарського призначення, набуте в результаті боргових розписок.

 

Зобов’язати громадян, які бажають набути у користування землю сільськогосподарського призначення у розмірі, більшому ніж 30 гектарів, скласти кваліфікаційний іспит з предмету діяльності на цій землі.

 

Запровадити цільове пільгове державне кредитування малого та середнього сільського господарства, зокрема, для забезпечення сільгоспвиробників засобами виробництва. Запровадити широкомасштабні галузеві програми прямих дотацій. Забезпечити державну підтримку інновацій в сільському господарстві.

 

Ухвалити державну програму розвитку виробництва сільськогосподарської техніки. Накласти через 5 років після її оголошення заборонні мита на імпорт сільськогосподарської техніки, еквівалент якої виробляється в Україні.

Розвивати кооперативний рух на селі відповідно до окремої комплексної державної програми.

 

Створити мережі збуту української сільськогосподарської продукції.

 

Встановити паритет закупівельних та відпускних цін на сільськогосподарську продукцію. Забезпечувати продовольчі потреби держави виключно вітчизняною сільськогосподарською продукцією (окрім продуктів, які не вирощують на території України).

 

Розвивати соціальну сферу на селі. Забезпечити легкодоступне пільгове кредитування на придбання та будівництво житла в сільській місцевості за умови участі позичальника у сільськогосподарському виробництві та для працівників бюджетної сфери.

 

Стимулювати поетапну заміну імпортованої продукції на продукцію національного виробництва (насамперед – велика і мала сільськогосподарська техніка, легка промисловість, продукти харчування).

2

Коментарі

125.09.14, 22:26

Непогано

    225.09.14, 23:54

    кто это сотворил?

      326.09.14, 00:38Відповідь на 2 від Al KazlOFF

      Ну, якщо за логікою, то це створив Бог. Бог створив людину, а значить і цю програму

        48.10.14, 22:41

        В основних програмних документах ВО "Свобода" немає жодного слова про третю світову війну. Не сприймайте серйозно слова цієї жінки. Не бійтеся, Україна не почне третю світову як агресор, тому що агресія буде (і вже є) по відношенню до неї.

        Почитайте "Програму захисту українців" і заспокойтесь.

          58.10.14, 23:56

          Я про сільськогосподарську програму а не про Фаріон