Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

ху*ловцям усіх мастей

Уряд Росії повністю відмовив в допомозі добровольцям, які воювали в Донбасі за «рускій мір»
Саша Казимирский 20 квітня 2015, 20:15
 940
Уряд Росії повністю відмовив в допомозі добровольцям, які воювали в Донбасі за «рускій мір»

Всі поранені й покалічені в боях із Збройними силами України за останній рік на Сході України громадяни Російської Федерації не отримають у своїй країні статусу «учасника бойових дій».

Про таку новину повідомляє «Преса України» з посиланням на російські ЗМІ.

Повідомляється, що уряд Російської Федерації під керівництвом Дмитра Медведєва концептуально не підтримав законопроект, який передбачав присвоєння статусу «учасників бойових дій» всім найманцям-добровольцям, які поїхали на Донбас воювати за горезвісний «рускій мір».

Уряд Медведєва у своєму висновку щодо законопроекту деяких депутатів Держдуми вказав на те, що російським законодавством взагалі не визначена така категорія, як «учасники бойових дій», тому ніяких заходів «соціальної підтримки» для неї не передбачено. 

Зазначимо, що в російському законодавстві існує виключно категорія «ветерани бойових дій».

Крім того, йдеться у висновку уряду РФ, розширення кола осіб, які мають право на додаткові соціальні гарантії, призведе до збільшення витрат федерального бюджету на ці цілі, які не закладені в планах на 2016 і 2017 роки. 

Таким чином, безглуздий і нещадний «рускій мір» своєрідним способом «віддячив» своїм пораненим і покаліченим громадянам, які піддалися путінській пропаганді і поїхали воювати на Схід України.

Нагадаємо читачам «Преси України», що економічна політика президента Російської Федерації Володимира Путіна у своїй країні доводить просто вже до відчаю багатьох жителів Уралу, які ще деякий час тому були затятими фанатами «гаранта» російської Конституції.

Пропонуємо нашим читачам невелике відео з уральського населеного пункту Верхня Синячиха (Свердловська область), де розташований Верхньосинячіхінський металургійний завод (ВСМЗ).

На відео місцеві жителі, які залишилися без роботи після зупинки свого підприємства, вже висловлюють недовіру особисто Путіну з-за його невиконання обіцянок швидкого кращого життя, який він постійно роздає своєму народу.

«Я конкретно скажу за себе: я навіть президенту (Путіну - П. У.) зараз не вірю. Чесно кажу... Мені ще до армії 20 років тому обіцяли хороше життя. А воно все гірше і гірше - ми котимося в нікуди. Ми прийшли в 90-і роки: тільки що всі шкіряні куртки зняли і ножі не тягають з собою»,- розповів житель Верхня Синячиха, який працював на вищезгаданому підприємстві.

Відзначимо, що багато працівників цього підприємства почали акцію протесту -  голодування, протестуючи проти закриття важливого для міста підприємства.

Цікавими є коментарі під цим відео, деякі з них ми і пропонуємо читачам «Преси України».

***
Дійшло до КримПутінця через ШЛУНОК

Це все дядько Сем, США і Джен Псакі, путін хороший, ви чого?)))))))

А будуть вибори ці ж самі підуть за путінську «Єдину Росію» голосувати і за Путіна, нехай жнуть, що сіяли, не шкода.

На@бувати рускіх рускім міром це дуже споконвічно)

А ніби пам'ятник опудала мавзолейского вам показав куди йти якщо жерти хочете. Накуй в ліс. І шишки збирати.

5

Коментарі

анонім

120.04.15, 22:07

Це з самого початку було зрозуміло - для низ ці обдурені кремлівською пропагандою русскомірні бойовики просто м'ясо, яке виконало свою справу на Донбасі і після того, може щасливо здохнути в найближчій рускомірній канаві...

    221.04.15, 13:32

    Собакам собача смерть!