Профіль

Мольфар

Мольфар

Ангуїлья, Сомбреро

Рейтинг в розділі:

ватник допився...

П’яний комбат «ДНР» заблукав і потрапив на український блокпост
Наталка Колошук
П’яний комбат «ДНР» заблукав і потрапив на український блокпост


Про це у мікроблозі повідомив волонтер Роман Бурко, новину своїм читачам передає «Преса України».
Бійці сил АТО затримали бойовика терористичної організації «ДНР» - колишнього командира бригади з позивним «Козир».

«П'яний Козир заблукав і зайшов на БЖ до укропів.

«Козир» - це колишній комбриг, а нині комбат 1го бат. в 7й бригаді ДНР», - написав Бурко.

Пізніше волонтер повідомив, що взяття «Козиря» підтверджено.

Нагадаємо, що раніше на однин із опорних пунктів у Широкиному вийшов бойовик «ДНР», який розчарувався у сепаратистах і захотів здатися бійцям ЗСУ. Українські військові 37-го батальйону спільно з бійцями «Азову» його затримали.

Дякувати Богу!

Сили АТО вибили бойовиків з Новоласпи
Оля Гузенко 10 серпня 2015, 06:59
 346
Сили АТО вибили бойовиків з Новоласпи


Новину повідомив журналіст Андрій Цаплієнко, передає «Преса України».Населений пункт Новоласпа Тельманівського району на Донеччині - під контролем української армії. У результаті наступу 70-оъ бригади на російсько-терористичні сили, ЗСУ вдалося звільнити село, яке бойовики вважали «своїм».

«6:15 Наші в Новоласпі!!! Вперше з лютого сили АТО не в обороні. 72-а бригада вибила супротивника з населеного пункту, який «ДНРовці» вважали своїм. До сьогоднішнього ранку», - повідомив журналіст. 

Нагадаємо, бойове протистояння між 72-ою бригадою ЗСУ та піхотою бойовиків почалося близько четвертої години ранку 10 серпня, коли останні почали активний наступ на позиції бригади під Старогнатівкою в районі Волновахи. Вже через годину українським бійцям вдалося не тільки відбити атаку, але й перейти в контрнаступ. Слідами відступаючих бойовиків сили АТО намагалися зайняти позиції супротивника.

Ще, по рівність і, найрівніших...

Поліцейські зупинили Мельничука незаконно – журналіст
Олена Ярмолюк 10 серпня 2015, 00:07
 815
Поліцейські зупинили Мельничука незаконно – журналіст


Читайте також:
Зупинка народного депутата, колишнього комбата «Айдара» була проведена новими поліцейськими незаконно. Зупинка транспортного засобу за ст. 126 КУпАП, про яку повідомив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк, передбачена лише як доповнення до вчиненого водієм правопорушення, чого в даному випадку не було.


Про це пише у соцмережі луганський журналіст Всеволод Філімоненко, новину передає «Преса України».

«За заявою людини-шкіряка щодо затримання поліцією Мельничука. Як з'ясувалося, у результаті поліцейські виписали Мельничуку протокол за Статтею 126 КУпАП «Керування транспортними засобами особами, які не мають відповідних документів або не пред'явили їх для перевірки» і відпустили. 

Так за що ж тоді зупинили автомобіль, яким керував нардеп? Виходить, що просто так, для розваги або може за наказом Шокіна, який дуже хотів, щоб завтрашнє засідання по справі Мельничука проти генпрокурора відбулося без позивача?», - зазначає журналіст.

Філімоненко переконаний, що зупинивши депутата просто для перевірки документів, поліцейські порушили закон.

«Поліцейські не мали ніякого права зупиняти автотранспортний засіб, лише тільки для перевірки документів, оскільки це є порушенням з боку правоохоронців, яке називається – «зупинка без причини». Коротше кажучи, поліцейські порушили Закон, а Шкіряк радіє як дурник і сурмить у всі дірки, що поліцейські затримали Мельничука за статтею, яка сама по собі передбачає лише адміністративну відповідальність», - пояснив Філімоненко.

Всю історію з зупинкою і гучними заявами, розтиражованими у ЗМІ, журналіст називає «маячнею» і не більше.

«Не могли поліцейські виписати на Мельничука протокол просто за порушення 126 ст. КУпАП, оскільки для того, що б ставити водієві порушення цієї статті, вони повинні були назвати йому причину зупинки (тобто довести порушення ПДР з його боку), чого не було зроблено. Значить не тільки зупинка автомобіля, яким керував Мельничук, була незаконна, а ще і складений протокол вийшов недійсним. Так як ст. 126 сама по собі не може бути вписана в протокол, вона йде тільки як доповнення до основного правопорушення, за який проводилася зупинка автомобіля. Маячня, товариші», - резюмує він.

Раніше ми повідомляли: Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк заявив про затримання патрульної поліцією міста Києва народного депутата України Сергія Мельничука. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі.

Ще, про дибилізм Мінських угод

Українських патріотів за Мінськими домовленостями називають "незаконними збройними формуваннями", а колабоантів, москальських найманців та регулярні війська кацапстану на території України легітимізують!!!
    Є, клепка, у влади, яка усе це допускає???

   
Вихід Нацгвардії з Широкіно - це помилка командування - комбат 8 батальйону ДУК «Правий Сектор»
Володя Костик 10 серпня 2015, 03:18
 653
Вихід Нацгвардії з Широкіно - це помилка командування - комбат 8 батальйону ДУК «Правий Сектор»


Таку думку під час свого інтерв'ю заявив командир батальйону 8 батальйону ДУК "Правий Сектор" Андрій Червень, новину передає "Преса України".
Підрозділи Національної гвардії України "Донбас" і "Азов", а також представників "Правого сектора" не повинні були виводити зі своїх позицій в Широкине.

"Правий Сектор" у цій ситуації, згідно з Мінськими угодами, називався "незаконним збройним формуванням" і ми виходили з таким формуванням. Хоча наша присутність на фронті є і зараз, вона буде і в майбутньому. Ми це не будемо популяризувати, щоб не шкодити мирним переговорам, які відбуваються між Президентом країни і Європейським Союзом, згідно з Мінським домовленостям", - заявив він.

Крім того вихід підрозділів Національної гвардії з викликає багато питань. Керівництво української армії хоче, щоб бійці Нацгвардії замість того, щоб виконувати бойові завдання, займаються охороною концертів, культурних і спортивних заходів, а бойові дії перелаживаются на українську армію.

"Я вважаю, що це мотивація помилкова. Люди, які воювали рік, кожен день були в боях, мають знання, що найважливіше, мають розуміння ситуації, як ніколи, в цей час, необхідні на передовій. Тому ця мотивація - виводити добровольчі батальйони для мене є незрозумілою", - зазначив він, і додав, що Широкине звичайно повинне бути очищене від бойовиків, і взагалі дана зона повинна бути демілітаризована, але вірити терористам і російській владі не можна. 

А. Червень також підкреслив, що "треба бути готовим до гіршого".

Нагадаємо, раніше Андрій Черень повідомив, що розвідницю ДУК "ПС" Анастасію Горбачову з позивним "Лисиця" вбили пострілом з мисливської рушниці в серце.

Про ефективність політики умиротворення агресора

Під Старогнатівкою сили АТО перейшли в контрнаступ, бойовики відступають
Оля Гузенко 10 серпня 2015, 06:03
 790
Під Старогнатівкою сили АТО перейшли в контрнаступ, бойовики відступають


Новину повідомив журналіст Андрій Цаплієнко, передає «Преса України».Близько третьої години ночі бійці сімдесят другої бригади, що дислокуються в районі Старогнатівки, були атаковані піхотою російсько-терористичних сил. За повідомленням очевидців, був практично рукопашний бій. Українські бійці змушені були піти в контрнаступ.

Активне бойове протистояння біля Старогнатівки, яка знаходиться за 30 км від Волновахи, почалося в 3:56 ранку 10 серпня. Бойовики висунули свою піхоту, кинувши її на позиції сімдесят другої бригади, яка дислокується в цьому районі.

«Прямо зараз у нас йде контактний бій, практично рукопашний. Спочатку крили наш блок-пост, видно, пристрілювалися. Потім перенесли вогонь на позиції і на село. Є руйнування. Ми відкрили у відповідь вогонь, після чого на наші позиції пішла їх піхота», - розповів замкомбриг 72-ої Олександр Самарський.

У 4:53 вже стало відомо, що атака бойовиків була успішно відбита. Підрозділи ЗСУ пішли в контрнаступ, під натиском якого «рашисти» відступили. Слідами бойовиків українські солдати намагаються зайти на їх позиції. 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донеччині поблизу Волновахи між російсько-терористичними угрупованнями і силами АТО йде потужний бій. Противник переважаючими силами намагається прорвати оборону українських захисників.

Шоколадні яйця у спідниці, набирають ваги???

«Опозиційний блок» – на смітник історії, а Тимошенко повертається? (Огляд преси)

Має сидіти кожен, хто не може пояснити походження своїх статків – експерти




Не вміють регіонали бути опозиціонерами, стверджує «Український тиждень».Тимчасова, як вони вважають, втрата влади потрібна їм для того, щоб домовитися з політичними супротивниками, а потім їх чи задушити в обіймах, чи перемогти на найближчих виборах. Ця технологія була відкатана за часів Ющенка, і її автори та натхненники зовсім не проти повторити вже в нинішніх умовах, переконує тижневик. Головне, щоб Банкова їх серйозно сприймала і була схильна до переговорів, а далі вже «ловкість рук». Успіх 2006-го, а потім 2010-го політичні нащадки Януковича могли б розіграти як по нотах, якби не одне «але». Із часів Майдану регіонали опинились у такому агресивному середовищі, що актуальнішим стає питання виживання. Створила це середовище, звісно ж, не влада, а громадськість. Журналісти наголошують, що нині настав слушний момент, щоб відправити політичний проект, який за 10 років устиг об’єднати чималу антиукраїнську силу, на смітник історії. Зрештою, це традиційний шлях партій влади в незалежній Україні. Можливо, «Опоблок» і сам зголосився б натиснути на кнопку «самоліквідація», якби більш однозначною була позиція нинішнього державного керівництва, наголошує видання у статті «Недоопоблок».

Популістська, але грамотна гра на помилках уряду вдихнула друге життя в політика Юлію Тимошенко: її партія стрімко набирає підтримку, констатує тижневик «Новое время». Видання пише, що «Батьківщина» підняла на щит тему погано обґрунтованого підвищення тарифів на енергоносії, ініційованого Кабміном. І на критиці влади примножує електоральний капітал. Поки Порошенко зосередився на війні, тил виявився незахищеним. І, як зауважує тижневик, з тилу і зайшла Тимошенко зі своєю економічною критикою. Адже там, де бідний народ, завжди буде популізм. Докладніше про методи боротьби Тимошенко з владою видання розповідає у матеріалі «Вона повертається».

Тижневик «Країна» з’ясовував у експертів – коли в Україні почнуть садити за корупцію? І хто з високопосадовців має піти за ґрати перший або одним із перших? Більшість опитаних вважають, що боротьба з корупцією може розпочатися, коли президент перестане ділити олігархів на добрих і поганих, а Кабмін запропонує для багатіїв підвищені податки. Коли за корупцію почнуть саджати, а майно – заарештовувати й конфісковувати. Коли закінчиться процес люстрації. Нехай спочатку посадять тих, хто має сидіти давно. Наприклад, прислужників родини Януковича. «Опозиційний блок» у повному складі. Юрія Бойка – за нафтові вишки, Наталію Королевську, яка контролювала все вугілля за часів прем’єрства Юлії Тимошенко. Через розкрадання в «Укрнафті» мають сісти топ-менеджери Коломойського, через непрозорість функціонування фондів – Ахметов. Має сидіти кожен, хто не може пояснити походження своїх статків, наголошують експерти.

В Україні усі рівні, лизуни шоколадних яєць - райрівніші

У Києві поліція вчинила провокацію проти Мельничука - кермував без технічного паспорту на авто. Нардеп: Це провокація Авакова

У Києві патрульна поліція затримала народного депутата Сергія Мельничука за порушення ст.126 Адміністративного кодексу  України ("Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування або не пред'явила їх для перевірки"). 

Про це у Facebook заявиврадник глави МВС Зорян Шкіряк.

"Бійці патрульної поліції Києва на вул.Бощагівська 2-а затримали депутата ВР Сергія Мельничука. Порушення за ст.126 АК Украіни. Мельничук звично ... кричав, що він "особливий", - заявив Шкіряк. 

Він також додав: "Хочу попередити тих, хто думає, що ми живемо "по старому". Ні! Ви не купите нових полісменів, хабарі не проканають".

У свою чергу в "Айдарі", комбатом якого був Мельничук, заявили, що подія - "провокація від Авакова".

"Сьогодні під час зупинки поліцією авто Мельничука виявилося, що він забув технічний паспорт на автомобіль. ... Навіть наші міліціонери прощали такі конфузи у разі коли машина не числилася у базі краденою... Протягом найближчого часу паспорт привезли й показали представникам поліції. В нормальному режимі було складено протокол про порушення", - зазначено у повідомленні.

"Здавалося б, сторони готові вже були роз'їхатися, аж раптом сталося диво. Хтось з поліцаїв зробив дзвінок "на верх" і історія раптом змінила тональність. Мельничука попросили вийти з машини не маючи на те права, а коли він відмовився, силою почали його звідти діставати. Транспортний засіб заблокували і по суті намагалися затримати народного депутата України, чого в принципі не можна робити бо для цього існують певні правила", - заявили в "Айдарі".

"На думку Мельничука це явне перевищення повноважень та відверта провокація народного депутата від Авакова.  Як мінімум за останній лист Мельничука до Генпрокурора, в якому стояли вимоги розібратися з ситуацією в Мукачево і на час слідства відсторонити Авакова від займаної посади. Мілка, підла підстава та помста", - зазначено у повідомленні.

Як відомо, 3 червня Верховна Рада позбавила Мельничука депутатського імунітету та дала згоду на його притягнення до кримінальної відповідальності. Мельничук звинувачується ГПУ у створенні організованої злочинної групи. 

Українська правд
а

Дурість ху*ловців таки безмежна



І сміх і гріх: користувачі соцмереж бурхливо обговорюють знищення їжі в РосіїІ сміх і гріх: користувачі соцмереж бурхливо обговорюють знищення їжі в Росії 1896
2015-08-06 15:18:00

    У Росії сьогодні, 6 серпня, згідно з указом Володимира Путіна, почали знищувати санкційні продукти, заборонені до ввезення на територію країни

    Розвінчання чергової брехні ху*ловців

    ІНФОГРАФІКА: Розвінчання міфу Кремля про заселення України
    06.08.2015 20:15

    Російські історики-пропагандисти, а також верхівка Кремля поширюють міф, що південні і східні території України були подаровані з доброї ласки царя українському народові.

    Український кризовий медіа-центр у зв’язку з цим надав власні інфографіку, пише 62.ua.

    Історичні факти говорять про інше: першими в заселенні цих територій були саме українські козаки і селяни. Саме відвага козаків, працьовитість українських селян і багаті природні ресурси дозволяли швидко освоювати степи Дикого Поля і Слобожанщини.

    Kiev-rus-15


    "брильянтова" ГПУ укотре виявилася безпомічною проти українофобі

    ГПУ вже 7 місяців не може скласти документи про екстрадицію АзароваЧетвер, 06 серпня 2015, 17:05

    Генеральна прокуратура все ще займається підготовкою документів, які повинні бути передані Росії для екстрадиції екс-прем'єра Миколи Азарова.

    Про це на брифінгу в Києві в четвер заявив начальник управління спеціальних розслідувань Генпрокуратури Сергій Горбатюк, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

    "По Азарову у нас зараз готуються документи, щоб його екстрадувати з Російської Федерації", – сказав він.

    Як відомо, колишній генпрокурор Віталій Ярема заявляв про підготовку цих документів ще в середині січня, через кілька днів після оголошення Азарова в розшук по лінії Інтерполу.

    В Україні проти Азарова розслідуються кілька кримінальних справ, зокрема – про розтрату чужого майна, зловживання службовим становищем, незаконне фінансування будівництво мережі спецзв'язку та інші.

    У четвер стало відомо, що через прийняте Кабміном Азарова рішення про застосування водометів проти людей на Майдані в умовах морозу, суд заарештував ділянку Азарова в Ялті площею 10 соток.