Найвища у світі...



Zumanjaro - найвища американська гірка в світі. Висота атракціону складе запаморочливі 126 метрів, це майже в два рази вищий за статую Свободи! Швидкість вільного падіння, для бажаючих покататися з вітерцем, складе 206 кілометрів на годину.

Оригінальне дизайнерське рішення



Оригінальне дизайнерське рішення для малогабаритної мансардної квартири...

Арагуайскій річковий дельфін




Арагуайскій річковий дельфін .Бразилія Новий вид річкових дельфінів мешкає в середній і нижній течії річки Арагуая. Вчені вважають, що близько 2 млн років тому річка сполучалася з Амазонкою, а після змінила русло, в результаті чого група амазонських річкових дельфінів виявилася ізольованою від решти популяції і з плином часу еволюціонувала в окремий вид. Річкові дельфіни мають віддалену спорідненість з морськими дельфінами і населяють прісноводні водойми Азії і Південної Америки. У них тонкий, довгий «дзьоб» і маленькі очі. Вони погано бачать, так як в каламутній річковій воді зір майже марно.

Корисні поради батькам ))

Быть родителем – дело благодарное, но тяжелое и изнурительное как минимум. Чтобы не преодолевать трудности с кислой миной, умные люди придумали множество хитростей, которые гарантируют облегчить жизнь родителей. Так что, когда в следующий раз ваш малыш наденет ботинок не на ту ногу или уронит пустышку на землю, знайте – существуют способы это предотвратить.

22 изобретательные подсказки для каждого родителя дети, подсказки, родители, хитрости
 

1. Дети используют слишком много чашек? Прикрепите пластиковые стаканчики магнитами к холодильнику, чтобы их всегда было легко взять

[ Читати далі ]

У Голландії студент має право піти з заліку



У Голландії студент має право піти з заліку, якщо йому здається, що настав час рятувати світ.lol

Минутка отличного настроения

МИНУТКА ОТЛИЧНОГО НАСТРОЕНИЯ ИЗ АВСТРАЛИИ ОТ ФОТОГРАФА ALLAN DIXONA

[ Читати далі ]