Сьогодні Стрітення Господнє!



Свято Стрітення Господнього, яке відзначається 15 лютого відноситься до числа великих двонадесятих свят Православної Церкви. У східних країнах Стрітення відоме з IV століття. Це свято встановлено на честь пам'яті про одне з найбільш значущих подій в історії взаємин Господа Бога з людством. Більше двох тисяч років тому, на сороковий день після народження Ісуса Христа, його батьки - Діва Марія і праведний Йосип Обручник принесли Божественне Немовля в Єрусалимський храм, щоб згідно з існуючим законом, віддати свого первістка в дар Всевишньому і подякувати за його появу на світ.
[ Читати далі ]

Мода на високі вежі



Значно вище всіх інших будівель в Сеулі (Південна Корея) над горизонтом підніметься 556-метровий 123-поверховий хмарочос Lotte World Tower, коли буде закінчений в 2016 році. У будівлі будуть знаходитися (знизу вгору): магазини, офіси, апартаменти, готелі і оглядовий майданчик нагорі. Він також помітно обжене екстраординарний пірамідальний готель Ryugyong в Північній Кореї і стане найвищою будівлею на Корейському півострові.

Внимание всем водителям !!!

ВНИМАНИЕ ВСЕМ ВОДИТЕЛЯМ !!!
Подвозил меня вчера случайный таксист и рассказал весьма ЗАНИМАТЕЛЬНУЮ ИСТОРИЮ. Оказывается, "старой школы" ГАИшники, перелезшие, как голодная вошь, в новую патрульную полицию (с легкой руки "порешалок"...), придумали НОВУЮ СХЕМУ вымогательства взяток с водителей.
[ Читати далі ]