Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Лана

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 40-57 років

Втаємничений рунескрипт - 2

  • 04.06.18, 23:18
Частина 2


Тож дивимось:

1 (6). Руна Hagalaz – езотерично є визначенням руйнації старого, аби на уламках побудувати щось нове. Містика вважає руну Hagalaz материнською руною, яка символізує першокристал Світового Льоду. Hagalaz є дуже небезпечною, бо її дія відрізняється несподіваними наслідками, несподіваним часом дії та може привести до катастрофи навіть тоді, коли інші події розвиваються позитивно. Сакральне значення руни Hagalaz – руйнація.

2 (7). Руна Uruz, нам вже знайома – в езотериці визначає усвідомлення власної смертності, руна великої енергії, але якою керувати довгий час просто не можна, бо ця енергія виходить з-під контролю й стає руйнівною.

3 (8). Також знайома руна Is – містика обумовлює здатність цієї руни викликати як гальмування процесів, так і несподіваний їх стрімкий розвиток. В езотериці ця руна нагадує, що життя не вічне. Сакральне значення руни Is – відповідник зупинки та застою в льодовому полоні Хельхейму та Ніфлхейму.

4 (9). Руна Laguz – езотеричне значення її – можливість змінити себе в духовному плані, містичне значення – джерело непізнанного, натхнення та взагалі мінливих таємниць. Сакральне значення руни Laguz – потік, шлях. Але саме цю руну часто використовують в зейдах, де вона уявляє з себе нестримний потік брудної води чи болотяного бруду, який затоплює все навкруги без змоги рятування.

5 (10). Руна Odhal – езотерично це є центром Всесвіту, вірніше – власного світосприйняття; містично – спадщина предків, бо головне значення руни Odhal – володіння роду, рідний уділ. Сакрально руна Odhal є проривом та роз’єднанням.

Перше порядкове число тут є номером руни в другій частині, а друге число – то номер руни в загальному ряді формули мантри. Тепер подивимось, що нам скаже другий рунескрипт.

Центральною тут має бути руна Is, що задає тональність на щось стабільне, але дуже хитке й непевне. Перша руна - Hagalaz, руна руйнації та несподіванки, яка поруч з наступною руною, Uruz, та центральною Is аж ніяк не можуть бути позитивними у вирішальному факторі. Завершують цей ряд руни Laguz та Odhal, що у сполученні з передуючими теж не позитивують обставини, в яких опинився головний герой нашого дослідження, на честь якого й було створено мантру.

Все це разом вказує нам на те, що вибір істоти базується на палкому бажанні вижити за будь яку ціну, жертвуючи всім, що оточує тварюку і задля власного виживання воно ладне зруйнувати навіть свою рідну землю, бо не відчуває в ній коріння.

Тож мантра «Путін – хуйло» цілком вірно відображає не лише характеристику об’єкту дослідження, не лише психотип, але й подальшу долю цієї істоти, що вона перебрала собі верховну владу в тому непорозумінні, яке зветься «російською федерацією». Втім, якщо завважити на туземне населення тієї землі, руйнація подібного унтердержавного утворення хоча би й разом з винищенням аборигенів, лише посприяє подальшому світовому розвитку.

5

Коментарі

14.06.18, 23:44

мантра «Путін – хуйло»
ВСЕ більше тексту й не треба було

    25.06.18, 00:17

    Абсолютно згодна.

      Гість: Апрель_ка

      35.06.18, 00:29

      Как мне его морда уже надоела

        45.06.18, 03:56

        Піарчику, це чудово

          55.06.18, 06:26

          «Путін – хуйло» - Воистину хуйло

            65.06.18, 08:58Відповідь на 1 від Хозяин- С

            мантра «Путін – хуйло»
            ВСЕ більше тексту й не треба було
            без тексту - то профанація суворої рунічної науки!

              75.06.18, 08:59Відповідь на 2 від Золото 750*

              Абсолютно згодна.

                85.06.18, 08:59Відповідь на 3 від Гість: Апрель_ка

                Как мне его морда уже надоеламені теж. але доводиться використовувати.

                  95.06.18, 08:59Відповідь на 4 від Міс Марпл

                  Піарчику, це чудово дякую!

                    105.06.18, 09:00Відповідь на 5 від Тарас Музичук

                    «Путін – хуйло» - Воистину хуйлоВовєкі йаволь!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна