хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Сепаров и оккупантов надо мочить

  • 07.08.17, 22:06
ПУБЛІЧНИЙ СКАНДАЛ В АРМІЇ: ВИСОКІ ОФІЦЕРСЬКІ ЧИНИ ВИСТУПИЛИ ПРОТИ ДІЙ ВІЙСЬКОВОЇ ПРОКУРАТУРИ
Укрaїнa  1 серпня, 23:37
Кількість переглядів 11619

Командири вважають, що їхніх колег несправедливо затримали, а суд буде необ'єктивним.

Штаб західного оперативного командування Збройних Сил України розповсюдив заяву, в якій стверджується, що військова 

Військова прокуратура арештувала кількох вищих офіцерів і таємно перевезла на Схід
прокуратура арештувала кількох вищих офіцерів і таємно, приватним літаком, вивезла для суду на схід. Військових звинувачують у викраденні та вбивстві Олега Куницького – сина колишнього луганського комуніста та землевласника Володимира Куницького, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Світлини затриманих офіцерів ніхто не показує, адже вони розвідники. Відомо лише, що це підполковники Горбачов та Комонов. На їхній захист стало усе оперативне командування "Захід" – безпрецедентне звернення опублікували у соцмережі. "Переслідування бойових офіцерів, однобоке висвітлення теми, коментарі від людей, що можуть мати фінансову зацікавленість, та владу, що допускає безчинства та свавілля луганських олігархів", - сказано в тексті військових.

ВІДЕОВійськова прокуратура арештувала кількох вищих офіцерів і таємно перевезла на Схід

ТСН. 19:30 1 серпня, 20:42

У справі про зникнення та нібито вбивство Олега Куницького фігурують бійці 51-ї бригади, які зупинили його авто на блокпості влітку 2014 року. У салоні машини, що їхала з боку бойовиків, були з десяток стріляних гільз, зброя та мапа України з позначками. По затриманого приїхала бригада ВСП, зранку Куницького передали "за паролем" людям у масках, які його і вивезли з розташування. Відтоді Куницького ніхто не бачив.

Групу, що забрала його за наказом із блокпоста і перевезла у місце розташування бригади, очолював Сергій Стрілець. "Приїхали люди, назвали пароль, заступник командира бригади їм передав, все", - розповів він у вересні 2016 року. На той момент армієць відсидів у СІЗО Луганщини півроку, йому кілька разів змінювали статті обвинувачення. Батько Куницького звинувачував його у смерті сина, тіла якого так і не знайшли.

НА ЛУГАНЩИНІ ПРОСТО НА БЛОКПОСТІ ВИЯВИЛИ АВТО З ЦІЛИМ АРСЕНАЛОМ ЗБРОЇ
31 липня, 18:00


 
6 ІЗ 6
© ГУ НП у Луганській області

У листопаді минулого року Володимир Куницький заявив, що тіло сина знайшли й упізнали – і скоро будуть гучні затримання, бо родина провела своє розслідування і знає, хто були люди в масках, які останніми бачили його сина. Нині справу Стрільця виділили в окреме провадження, йому інкримінуть уже викрадення авто Куницького-молодшого. У смерті ж, як стало відомо з неофіційних джерел, підозрюють саме офіцерів оперативного командування "Захід". Їхні колеги переконують – честь побратимів просто привселюдно паплюжать. І побоюються, що неупереджено розглянути справу судді на Луганщині просто не зможуть, бо надто великий вплив у регіоні має батько зниклого чоловіка.

Винесення конфлікту між військовими високого рангу та прокурорами на загал – такого в Україні ще не було. У зверненні оперативне командування "Захід" наголошує: батько Олега Куницького – відомий та заможний, має неябиякий вплив у регіоні. У військовій прокуратурі запит ТСН пообіцяли прокоментувати у середу.

Кореспондент ТСН Ольга Максимова Більше читайте тут: https://tsn.ua/ukrayina/publichniy-skandal-v-armiyi-visoki-oficerski-chini-vistupili-proti-diy-viyskovoyi-prokuraturi-969980.html?g=12667&m=386532312
2

Коментарі

17.08.17, 22:20

лінк викидає на головну айки

    27.08.17, 22:24

    Посилання не працює, а сепарів та рашистських окупантів мочити таки треба! Тут без варіантів!

      Гість: karo lin

      37.08.17, 23:24

      сначала здешник упоротых тунеядцев

        Гість: нутаксебе

        48.08.17, 00:28Відповідь на 3 від Гість: karo lin

          58.08.17, 09:01Відповідь на 1 від Міс Марпл

          лінк викидає на головну айкискока мог подправил

            68.08.17, 09:02Відповідь на 2 від Андрій1961

            Посилання не працює, а сепарів та рашистських окупантів мочити таки треба! Тут без варіантів!текст вбросил

              78.08.17, 09:30

              "Правосуддя" на службі в олігархічно-сепарської мафії!

                88.08.17, 10:40Відповідь на 3 від Гість: karo lin

                сначала здешник упоротых тунеядцев