хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Ручки в речке. Соколов.

  • 11.11.19, 19:47
- придумав такий слоган - характеристику події.
.
Або - "пазл з росіянки".
 Батьки приїхали забирати тіло - а що їм віддавати?
.
Не хочеться писати на цю тему. Всі в шоці. А те, що ТАКІ Розчленування Кожен День в росії - ніхто ж не знає....один я типу тільки вмію читати Їхні регіональні новини хоча б раз у тиждень...
Всі Наче Проснулися - Збудоражилися - Наче це щось в росії - Незвичайне!!!
.
- я вже три роки пояснюю, що там - гнила земля проклята, і там УСІ - а не один-двадцять - психічно не нормальні генно. Толку.
.
.
І ТАМ КОЖЕН ДЕНЬ ЗНАХОДЯТЬ РУЧКИ У РІЧЦІ!!! а не тільки - позавчора.
.
есст., ніякою заміткою години я цей пост робити не буду - отже він залишиться не прочитаним. І коментів - не буде під постом від людей.
.
так собі, напишу, бо є думки - а я знаю, що на Основі моїх думок написаних - з'являються події. І люди переписують по своєму. Крадуть, короче, моє. Нічого не зробиш і не зміниш. Таким хоч чином - Навчаються...)))
А зараз напишу сам для себе - бо витратив сутки - дивом маю час - на вивчення цього питання. І зараз не про росіян і їх гени та систему - а про людей.
.
Дак ось. Просто передаю Знання. Що Біг дав. Займаюсь тупою писаниною. ні для чого. Тонкощі, тільки мало кому відомі. мені відомі. е ще тисячі "ісскуствоведів" Життя. і професія така - є. і гроші там - є. тільки не я.
я Знаю - що я один з Творців Світу. ну і так. Світ за Мене - Сам Знає що робити і я  - без орденів та медалів.
.
.
- Дівчина (Ещенко) народилась 26-го квітня....це день вибуху Чорнобильської АЕС. І ЦЕ дуже поганий планетно день.
 Вісімка в сумі. - Мученики. та ще й - саме - Цей.
 І не важливо - що Чорнобиль - він просто як показник. якого б ти року не народилось - це твое значення - Чорнобильська Катастрофа. Вона ж Овен - при поганому розкладі повинна постраждати голова - так і е. Лишилась без голови. все - просто. Але головне - цей дурацький день - 26-е квітня... Вже не раз зустрічав у катастрофників....
можна сказати і більше - вона його і довела. Зв'язавшись з такою - чорнобильською - ти і прийдеш до вибуху.
але сама система ще складніша - тебе несе до Вибуху, бо ти такий. ти і сходишся - з вибухівкою.
.
.
- Мати в неї - підполковник МВД. Ким би ти не був, де б ти не жив - якщо ти син Поліції високого рангу - Ти Не нормальне....Так створений Світ. Ти створене на основі стресу матері, яка працює На Кордоні Людської Психіки. у - поліції. Зразу кажу - тільки кончане народжується в них. В - поліціянтів. Нічого не зробиш. 
І їм Щоби залишатися живим і Людиною - потрібно дуже уважно слухати суспільство - де в тебе помилки, де твоя мати не права, яких нечесних справ вона наробила по ходу служби....як спокутувати гріхи. а їх діти Ніколи цього не роблять....
.
навпаки, мати будучи сама на порушенні законів людства ( поліція або бандити - однакові) - явно підштовхнула дочку на Ненормальні відносини. Або знала - і сприймала спокійно. Саме через ЦЕ!!
.
далі.

- Було питання, Чого Соколов застрелив людину у квартирі у ночі ( 2.02) - і ніхто не почув цього....
Я вияснив. Бо він стріляв з Мілкашки. ТОЗ-17. Це рушниця калібру не того мілкого, що 2 мм., але і не звичайного калібру, - великого рушничного, - 9 мм. або більше.
Але одночасно це була рушниця калібру майже Автомату Калашникова, 5.45 мм.
Тобто він стріляв з Малошумної Рушниці. З толково вбиваючої рушниці. Витратив 4-е кулі. Чогось числиться мілкашкою в інеті...
Звуку - Мало. Ефект - 100% Норм. як з калаша завалити.
.
Мало того, він стріляв у неї в прихожій явно...де писали інші жертви - звук мало поширюється в сусідні квартири...видно гарна велика прихожа довга та глибока...сусіди і не почули...
.
Отже - Звуку пострілу толком і не було.............ніхто і не почув.
.
.
- що ще - ректор універститету - Даудов - явно - Давидов. а це євреї. хоч він і абдула.
.
Хитрий, розумний, явно його спеціально підтримував, ховав його злочини ранішні.
.
.
для чого я це пишу??? так, собі, тренуюсь, видно, у популяризації думок заумних грамотних моїх на площину розуміння кожним....
.
.
та нехай навіть ніхто не прочитає - я знаю - що інше читають. бачив мої думки не раз у чужих постах та подіях. ну нехай. вистачить умнічати. розумнічати. Пиши конкретно, мутік, люди хочуть Пояснення Подій.
.
.
напиши просто аргументи і свій погляд та пояснення. а ще краще - не пиши ніколи - а створи ролік на Ютуб - і люди к теббее паатянутсяя...Світло вистав, графіку, чіткість слів і 
.
.
накипіло - от і пишу, щоби виговоритись в туман.
.
Короче, - 

Стандартний росіянин ( в кожного росіянина може бути завтра таке саме, бо схильний)   ( а кожен росіянин не здатен чути іншого від природи, і не хоче його слухати вже з шкурних причин ( а шкурою ( егоцентрик) генною він вже народжується, і інакше - ніяк, бо це - вірус росіянського світу. це - Не Людина. Це - Штучка. заради Задачі - Захват Світу.)) - не погодився ( як і завжди в них) сприймати  якусь іншу інформацію. Якщо не зрозуміло досі - то це я про Соколова.
.
Все.
-  Далі Мозку - Немає ( бо мозок створений на Єдину Задачу - Захват Світу) - Мозку - Немає.
.
Далі починаються прості механічні безмозглі дії.
.
.
навіщо я злюсь, навіщо вбиваю, навіщо пью, навіщо ріжу, навіщо тащу шматки, навіщо топлю, навіщо признаюсь, навіщо оббріхую цю жертву на суді, навіщо ВСЕ - Тут немає - Мозку. це - механічні дії. І Ніколи Мозку в Мені - Не було!!!
Стандарт росіянин - от і все.

.
читайте регіональні їх новини - і ви зрозумієте толком, що таке - росіяни. і це потрібно порадити німцям, французам, італійцям, голандцям і іншим людям світу...бо тупість людей, - що вони чогось симпатизують росіянам - часто від просто недостачі інформації. Від - Незнання.
.
від не знання - хто такі - ці росіяни. 
1

Коментарі

111.11.19, 20:54

знов я Знання у якусь купу намішав...знання про поліцію і гени іх дітей, знання про росіян безмозглість і шкурність поведінки, , знання про дати народження людей - астрологію і нумерологію, знання про зброю, знання про життя битове, про ...все - ув'язане практичним знанням - але так не пишуть і так не пояснюють подію...коли ж я навчусь-то

    211.11.19, 21:54

    і Цей, Ти, - якщо ти бачиш все гарно, і розумієш мою Правоту і подання Істини для Людей - ти не заспокійся не знищивши мене, а може допоможи Мені,а?

      311.11.19, 21:57

      просити ніколи в житті не збирався. не робив. і особливо - не збираюсь. Кажуть люди - не проси.
      я звик просто підштовхувати людей на саморозуміння ситуації. Ти - Зрозумів? Дій.