хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Ще раз про ходіння по тротуарах.

  • 07.11.19, 17:46
Якщо ви йдете по тротуару, і бачите - що попереду вас йде людина і притримується не правої сторони, як положено, як у школі вчать, як Усі Нормальні Люди Роблять - а притримується Вона Лівої Сторони тротуару - 

Будьте певні - Це росіянин. або - росіянка.
.
я то вже це тисячі разів помічав. є ще сотні прикмет. Ви можете перевірити це - також. Як ви знайдете докази, що це точно-точно росіянка, я-то бачу це по сотням інших прикмет, а ви можете похуліганити - спитайте ії...точно взнаєте.
якщо воно скаже - ні - то - бреше. Спитайте прізвище...)))) Прізвище вам на вулиці своє не скаже. І прізвище може бути - крадене. Женила на собі дурня хохла - і мучить його все життя. Зате - замаскувалась, має українське прізвище. А по - поведінці - то - видно!!!))) Факт в тому, що я вичисляю їх на раз, - по одежі, руху, по обличчю. А ви - самі взнавайте правду своїми шляхами. Добудьте ії пашпорт))) втиху. Пробийте ії по Інтернету...ви побачите - що я як і завжди - правий. Етнічна ІванОВА чи ще якась. Батько,дід, точно з росії і т.д. генна. Поведінка націй - це вивчення Майбутньої Науки Людства. Ще буде таке.
.
мова не про докази - а про як ВОНИ ходять по тротуару.
.
Якщо зліва, не по-людськи - це росіянин.
.
.
Чого так? Бо вони не думають про те, ЯК ПРАВИЛЬНО. вони не задумуються. бо - немає чим від Природи. Думати.
Аналізувати. Мозку - немає. Мозга. Точніше, він ї, - але він - не працює. Він створений для Лише Єдиної Задачі - Захват Чужих Територій. так росія  і збільшувалась останні тисячу років. бо задача - одна едина.
А не для розуміння того - а чого ж всі йдуть по правій стороні тротуару, - а я чогось прусь по-лівій...задуматись. хоч пару раз у Житті. І - Порозумнішати. Змінитись. Скорегуватись.
.
.
Цікаво споглядати - людський зустрічний потік ЗМУШУЄ перейти цих напівлюдей все ж-таки на вільну для неї, праву сторону  - але як тільки перешкоди - які вона Нащось долає - ці зустрічні люди - зменьшуються, цей потік - воно знов як на магніті - переходить на ліву сторону.......
.
.
Бо мозку - немає. Він не здатен осягнути свої помилки. Бо - не знає, - що таке - Помилки...)))
росіянин розуміє Тільки Тоді - коли Отримує у Морду. Тоді в нього Різко Вмикається Мозок - і він просинається, виходе з свого гіпнотичного космічного стану, з думок про далекі галактики і про захват чужих територій тут, на землі, в сусідніх країн. спокон віку. Різко починає бути Розумним. Але Тільки У тому питанні - у якому отримав по обличчю.
.
Починає добре, прекрасно соображати, як нормальна людина. І стає - кращим. Ще й Навіть може продумати питання трохи вглиб - і Пораду видасть Толкову. Практичну, в Житті. Але тільки після того, як відчує біль. як отримує з розмаху по морді.
.
.
А на тротуарах же ніхто не б'є в обличчя за невірне ходіння по невірній стороні....от вони і не розумнішають. 
НІКОЛИ. Вона живе 40-50-60-т років - і за 60!!!!!!!!!! -т навіть років - НІ РАЗУ НЕ задумується у свому житті - а чого я росіянка, прусь назустріч людям - може прийняти вправо на праву сторону тротуару...??
.
.
тобто, виснувок - ніколи вони і не порозумнішають. бо биття по обличчю вже не прийнято на Сучасній Землі. 
а на зауваження вони не реагують від природи не здатні. когось чути. для чого ім -  когось чути? тим більше - немає чим.
.
.
Так що залишається лише спостерігати, сміятись з цих спостережень, сміятись з цих людей. Писати про це - якщо вмієш писати.
Більше ти нічого не зробиш. Просто маєш картину. Кожен день іх бачиш. Зробити нічого не зробиш - змиряєшся. Не приємно, да. Змирятись. Хочеться бачити краще. Навколо себе. І перед собою. На тротуарі.
Але багато що хочеться людям - кращого. Мало лі, що тобі в Житті Цьому хочеться бачити кращого Навколо - а маєш те що е. Кращого НЕ в собі - в інших. А - не завжди е.
.
.
Так що - просто опис. Опис Життя. Бачення Сьогодення. Ділення ним з іншими. Фактаж Буття.
.
.
якщо бачиш - що попереду йде напівлюдина не по правій стороні тротуару - а магнітом ії тягне на ліву сторону - це 100% росіянка або росіянин. Факт.


1

Коментарі

17.11.19, 19:41

болезный , ты когда угомонишься. твой бред уже надоел...

    27.11.19, 20:24Відповідь на 1 від рпщшлоти

    А может в наблюдениях и есть доля истины. Ты же не наблюдал. Не знаешь?

      анонім

      37.11.19, 20:56

      Пора тебе с таблеток на уколы переходить. Иначе тебя не спасут.

        47.11.19, 22:39Відповідь на 2 від маник

        А может в наблюдениях и есть доля истины. Ты же не наблюдал. Не знаешь?
        по этим"наблюдениям " сумасшедшего можно сделать вывод, что в Украине живут только русские...

          58.11.19, 06:44

          А еще надо череп замерять.. длину носа.. ушей.. цвет волос.. А то ходют тут.. всякие.. по тротуарам.. не арийцо-хохлы..