хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Як росіяни захвачують території. Майстри Захвату.

  • 13.11.19, 16:06
Це Просто Створений Природою особливий Народ Саме Для Однієї - Задачі. Для - Захвату територій. На основі недоліків Людини.
ні для чого - більше - вони - не створені.
Геніальні Майстри Захвату інших Земель. Інших - країн. Територій разом з народом. Без насилля. Втиху. 
.
.
Плюс Головний - це наглість. Енергія Захвату.
Лізли, - як напівмавпи. Руді напівмавпи. З товстими сраками. ( це - Образ, насправді типовий росіянин, - це волейболіст. З обличчям щось-десь схоже на розчленитель доцент Соколов). Лізли і лізли. І - Лізуть. І - Будуть Лізти - ЗАВЖДИ.
Захват. Енергія.

(ЩЕ плюс в них був в цьому ресурсі лізення - лізли і лізуть не боячись смерті
.
.Бо не розуміють - що таке - Смерть. що, може, боятись хоч трохи потрібно? щось робити не до смерті ведуче - НІ.
.

 Не знають - і що таке - Життя. Що в Житті робити і навіщо і для чого - теж не знають).
.
 Так що це нереально сильний ресурс - Лізуть насмерть, постійно.
 Передні гинуть - Ззаду Знов нові і нові прибувають, без зупинки. Бо це для них - механіка. Механічна дія, не осознаваєма. Рефлекс штовхає тебе створення саме таким, для цього. І лізуть, і лізуть. Вони і в ігри так грають, і в танкові комп'ютерні - лізуть толпою на точку - і беруть ії - не звертаючи уваги на потері глупі масові при цьому. І - беруть. Вважають це - розумним. Генно. Так вони і воювали у Другій Світовій війні. Спокійно. вважаючи це - правильним.
- і десант в них популярний саме через - це. Вірусна Система - В Основі - Тисяча вірусів - Загине - А десяток Досягне - Цілі!!! Захват!
( так ви грипом чи туберкульозом - і захворюєте. віруси весь час у повітрі - мільонами, а проникає у вас - коли ви ослаблені якраз - один). і вам - гаплик. Бо не треба було ослабленим бути.
.
 - Смертники, що лізуть і лізуть нагло на тебе. Віруси. Колони вірусів. По одинці. А Загальна Система - Ззаду, Далеко. Основа. - росія.
 расеяние, рассеянние. Рассеивание. Дальше.
.
- а почалося це з народцю в Московській області - мєря. ( Смерть - у перекладі). Основа - россіян.
 Третину області сучасної займали всього. І - почали вони Діяти Тоді. Заразили - Усіх. Мордву, татарів, бурятів, осетинів, чукчів - зараз усі - ментально однакові, мислять однаково, загально. Говорять схожі речі - як клони один одного. Росіяни. Всередині них живуть вірмени, казахи, українці - теж - Заражені. Теж мислять ( дивно, да) точно так, - як стандарт білий росіянин. Зараза. Проникає в іх мозок на раз. Тільки опинився на ті території та серед - них. ТИ - вже не ти. і предки - не важливі тобі стають. Ти стаєш стандартно мислячий росіянин, і робиш - Єдину - Задачу - Захват інших.
.
Продовжую, розкриття Суті Захопників природніх.
-

- Ще плюс - будучи напівлюдьми - малИ мало Людського в собі - отже були - Злочинцями.
І, відповідно Мали і Знали Усі Пороки Людей. І - Слабкощі.
 Через це легко сходились зі Злочинцями в інших країнах. Та зі слабкими духом та розумом, або слабких розумом, або матеріально порочними залежними  або іншо порочними людьми в інших країнах.
Де тільки була слабість в організмі іншої країни - слабкі або злочинні люди - Туди Завжди проникали Агенти росіян - Спокусою, Підставою, Підкупом, і Приятелюванням навіть за схожістю по духу - Проникали. Передові віруси. Зарази. Зразу проходив Захват і зараження цих слабких. Не для себе, не для потреб організації, не для потреб груп людей, не для потреб держави,
 а для - Загальної ідеї - 
Зараження для подальшого посилення і Розширення руцькомиру.
.
Розвідники ГРУ та КДБ, археологи -експедитори, далекобійники, професора, торговельні представники, вчителі, артисти ансамблів, 
Як вони це робили? 
Входячи в контакт з представником іншої держави - 
Наприклад, - гастрольний артист, простий співак хору -  з шанувальником, чи з орендарем квартири, чи місцевими представниками культури.
- Або професор після конференції з іншим професором, місцевим.
Внушалася непряма думка - що Росія - це добре. Що це - Добро! І що непогано було би - якби росія оказалася - ТУТ теж. В тебе. Замість - Твого.
.
І ЦЕ КОЖЕН росінин робить - не осознано. Не для практичної цілі. А - генно, не розуміючи нічого сам толком. Але - робить. Бо - Створений - Так.
.
Щоби росія оказалась, опинилась - і тут. В Германії, в Японії, в Африканській державі. Всередині.
Спочатку - в місті. Правда, було б не погано? Внушалось - так. 
Кожним росіянином. Кожен росіянин робив - ЦЕ. 
Кожен, хто вступав у відносини з іноземцем на його, іноземній Території.
.
Далі внушалось ще більше - "А Правда ж, було б суцільне Добро, якби росія була Усюди - Тебе. 
.
Навколо - ТЕБЕ! ...В - Усій - Германії.
.

кожний росіянин внушав кожному німцю. 
КОЖЕН росіянин КОЖЕН день як тільки бачив француза чи японця - починав непрямо, через пару слів, боками,- внушати тому цю Думку.
Щоби це стала - Германська росія. Або ж - японцю - Японська росія! А!, добре ж буде, погодься....
А потім - Прекрасна  - Російська Республіка Японія!
- первісну назву країни вони не викидали, нутром відчували що це викидати не можна, що це дає заспокоєння для захваченого непомітного народу, якесь згуртування. А просто добавляли слово - республіка на голову, що вже означає - Залежність ( можливий вхід у Щось), принижене становище - щоб не рипались, щоби відчували нижчість перед Основою.
І хоча е в світі - Республіки Незалежні  - тут це слово - республіка - якраз і означало - Залежність, бо Головне слово Було, перше  - Російська!
Цим все і було - сказано. Так в стійло - і ставились. Хитро, не помітно, на слабкощах людини, розуму людей, на використанні недоліків.
Російська Республіка Японія! Ними ціль - досягнута. Захват втиху - Повний. Ти сам все - здав. Ти ж захотів - Добра. Щоби усюди було - Добре.
ти сам відкрив - ворота своєї кріпості. Вуха розвісив. Клюнув на психологічну обробку тебе.
.
Тепер усюди сидять росіяни - в органах влади. В силових органах. На чолі армії. В адміністрації на місцях. І Земля - вже не твоя, не твого народу по-суті - а, - російська!!! і ти вже особливо не потрібен, і земля твоя - належить іншим чужинцям. А тебе - можна і розстріляти. Знищити. Випаровувати. як воду. твого - вже нема. твоїх - вже - мало. ви - Ніхто. баласт. А це вже - чужа власність. І бігають детішкі росіян, і їдять черешні і калину - не внікаючи що це і звідки взялось і навіщо.....Бо батяня їх привіз - СЮДИ. мусять. і нагло себе ведуть - бо ти - сміття. ти сам іх пустив сюда, лох.
.
Так проходив тихий захват України, у 1800-их роках. Так вони захватили Казахстан.
Все - Втиху. Без силових методів. Майже. 
Просто на основі впарювання Іх Ідеї - що Росія - це - Добре. І ТИ Теж Можеш стати - Росією. Прекрасною. Молочні ріки і кисільні берега в тебе теж потучуть біля хати!!
.
Так вони хотіли захопити Германію і Францію у 1915 - 1920-их.
. Все втиху, на основі психології рефлективної. Знайшло там - слабких, продажних місцевих мешканців - і давай іх підбивати на створення Французької Соціалістичної Республіки...Есстественно, - у Складі Росії...)))
.
Чогось так не пішли діла з Монголією, Афганістаном, Болгарією і іншими соцкраїнами - Бо не була поставлена Пряма Російська Адміністрація. З - росіян. На усіх головних посадах, аж до губернаторів містечок та голів всяких пакувальних компаній, млинів, військових містечкових організацій, військових з'єднань регулярної армії, голів газових контор, банків і т.д.
Усюди потрібно було поставити і вживити - росіянина!!!
Це Величезна їх помилка!!! 
.
 - Хоча знову ж, Так Був Гарно Захвачений Казахстан та Україна та інші - усюди керівником любого підрозділу дії людей або економіки сидів росіянин - до речі і досі сидить - але вони прекрасно втекли від ранішого захвату їх росією - 
це зовсім окрема система - 
По-перше - Втікти від росіян вдалося - Тільки Випадково. Саме в той час. Ні раніше - Ні Пізніше - Цього б - Не вдалося!!
В них самих виникло короткочасне загублення Ситуації, хаос, який потім пройшов. Все стало знов на свої місця. І Вже років 15-ть росіяни твердо хочуть повернути молодших братів у стійло. Усі 147 млн. твердо впевнені, що Київ - їхнє місто. Російське. Так має бути, впевнені на генному рівні вони. І Усть-Каман і Семск (Семей) і Ереван і Тбілісі - російькі міста. Так вони вважати буть найближчі років 500-т, впевнений. І зараз - ВВажають. Твердо.
.
А тоді був хаос просто всередині них самих - відволіклись Різко на красиві кольорами і підозріло антиприродьно геніально пахнучі жвачки ( Людина Не Здатна такому супротивлятись) ВСІ РАЗОМ ВОНИ і ми теж усі,  і на фільми легкого доступу на переносних носіях. І - інше. На гроші. На долари. Нащось.
- І - Загубили Контроль над Своєю Головною Задачею Життя - над Своїм  - Призначенням!
.
і загубили території. Через щас опам'ятались - давай знов по вухах іздити кожному - особливо - слабким на розум людям та матеріально порочним - Знов свою генну програму виконувати - 
і в Україні, наприклад, майже вийшло!! У 2010-му -2013-му - Знов усі потянулись до росії....чогось)))) як кролик до змії. Усюди засіли знов - росіяни. Скупили пів країни.
Пакувальні компанії спецій, млини, банки, газові контори, дорожні та будівельні роботи в державі вплоть до ремонтів квартирок....Спорт, авіація....промисловість...
.
Знов Україна втікла у 2014 -му. Ціною тисяч смертей. Ціною підтримки всередині країни мільонами людей. І диаспори усілякої.
.
Це я просто розібрав - Приклад. Щоби не було питань. Загальна Картина від Цього Зовсім не змінилась.
.
.
Росія це робила - і буде продовжувати робити. Завжди. Доки існує. Де тільки що слабке духом та розумом - відразу опиниться в складі росії.
Зараз має бути це з Осетією, Абхазією, ПМР, Арменією, Сербією.
.
Не зрозуміло, чого вони досі не у складі росії - Вони вже Просились і не раз!!!
.
.
і Кожен росіянин як робив - так і буде робити далі - При розмові з тобою, аккуратно невзначай вкладати в вуха, в мозок, - росія - це рай, це - добро. Подумай, чи не хочеш ли ти, щоби тобі стало - добро....
- давай-ка ти себе ( ми тебе) приеднаем до доброго, до теплого, до комфортного, до росії....
.
 - ти ж розумієш все, да, ти ж хочеш добра, тепла...Слухай - мене, послухай - мене, я ж не давлю, ти ж бачиш....
.
зроби - це...зроби - це...
Післязавтра просинаєшся - Чечен у тебе голова районного відділку МВС, в налоговій сидить - Бурят, в банку - Руський Иван Живоглотов.
і ти вже - У Російській Республіці Лівія служиш строкову службу, бо це ж - територія. росії.
І Російська Республіка Індія. в складі росії. і ніяк - інакше. 
Бо ви - слабкі - а вони генно природньо - вміють діяти на мозок саме - так.
.
І - Роблять. КОЖЕН. Кожну Секунду. Задача в них - Одна. Від Природи. Природа так - створила.

2

Коментарі