хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Україна ополячиться.

  • 07.08.18, 03:13
Україна - ополячиться.
.
Поряд - багата країна, - Польща. .
.
Самки в Усьому Світі - однакові. Дають тому, в кого гроші. Народжують дітей від Того, хто здатен забезпечити матеріальну безпеку сім'ї. . Хто здатен виростити дітей без грошових проблем і забезпечити і виростання вирощування дітей ( і існування сім' ї в цей час), і їжу під час вагітності самки та під час вирощування дитини до первинного стану самостійності дитини і самки
.
- це людьми давно зрозуміло і названо декретною відпусткою. Це дійсно практична і потрібна річ. . В Природі по-різному, але в Людей 100% гарно працюе Схема, що Чоловік повинен Повністю забезпечити Дружину 5 років. По темі - дитина. . Рік вагітності і 4 після народження. Після досягнення 4-х років людська дитина зможе прожити у більшості негативних умов. Нашого Життя і Природи. .
.
--Так от, самки заводять дітей з більш-меньш Нормально Забезпеченими матеріально самцями. Які виглядають матеріально забезпеченими і надалі. На найближчий Строк. Мінімум 5 років. А ще краще - коли виглядае таким Назавжди. . Щоб прожити з ним разом до кінця. В щасті. Щоби внуки радували і могилку йому (ії чоловікові доброму) прибрати - і внуків цьому навчити. .
.
Бо це - Правильно. Так каже їм Життя і Опит Предків. Так продовжуються Роди! Сильні.
.
А не Хаос, - щось родила, від кого-неважливо, що далі буде - невідомо, де гроші взяти і за що вирощувати - проблема, що з дитини виросте при такім розкладі, .
.
Все це Самку таке - не влаштовуе. Інстинкт. Потрібен надійний матеріально Чоловік. Так - Краще. . І тут поряд країна, в якій Таких - хватае!
.
Багато поляків з достатком. . 6—та Економіка Світу. Значить - працьовиті і Розумні. . Доступні у них до нас, і в нас до них - відносно вільний! Шенген ще й сусіди! .
.
Значить, - Зараз Почнеться! . . Наші самки, українки, інстинтктивно почнуть махати хвостом та піднімати його.
Бо це Найкраще Майбутне Назараз для них і продовження Роду. .
.
А поляки механічно реагувати на...

. На Заклик, на Привлеченіе, на роздвинуті ніжки... На Приглашеніе. На світячіся очі, на позитив до тебе чомусь.. На твій тупорилий юмор... На показування Тобі, - що Ти ніби Супер! . .
.
Отже, почнуть давати полякам... . А де давання, то рано чи пізно народжуються діти... .
Десь не встиг вийняти, десь порвався през, десь азар захопив обох, десь простила, десь осознанно, десь так і мало бути.... .
.
Народяться поляки нові. Напівукраїнці, напівполяки. .
.
Хлопчики, я певен, будуть мати більш поляцькі якості. Так якось воно працюе. Якщо ви не згодні - спробуйте оспорити. У вас не вийде таке.. . Дівчата, маючи батька поляка, - теж вже не будуть Справжніми Українками... . У них стане меньше талія.. Будуть блакитно-сірі очі. На грам меньші цицьки.
.
Справжня Українка - це Корова. Вам не подобаеться таке порівняння - але Це Сила Нашої Нації! . Крепка така собі українка, яка любить працювати. На Землі. Любить пожрати. Поїсти. Відчуття. Пісні. Природа. Любов до Життя і Природи!. Предки. Совість. . Любить довгі обійми та секс. Довгий. Культурний. Сильний. Вежлівий. .
.
А Діти підуть - напівполяки. . Там інше - гонористість, страсть, сучка, амбітна, крута, сухість, успішність, хлопчики підуть справедливі, горді, аскети, в общім - не наші... .
.
Знаю, про що говорю, бо сам напівполяк. .
.
І ось. Маючи такий геополітичний розклад, Україна Зараз Ополячиться... . Найближчі 1—25 років... .
.
Їх багатство (поляків) привлече наших самок інстинтивних (Інстинкт - це Природа у первинній малолюдській стадії, нічого з ним не зробиш. Так, трошки можна гасити) - і почнеться.... . .
.
Якщо до вас, тупорилих, ще не дійшло те, що я говорю - то ви самі бачили вже в Минулому Приклад. З росіею. .

Коли наші дівчата виходили за них масово - бо в нього е гроші. Він якісь комісар чи хто тут - мае Владу стабільність і гроші відповідно... Коли їхали в Сибір добровільно- і там таких же знаходили - бригадир-звірина - Але мае грошву.... Або капітан дальнеплаву росіянин, або - льотчик, або прораб хоча б - скільки українок продали душу ради його грошей і ради інстинкту продовження роду і дітей забезпечиних грошенятами і силою життя через це? . Для чого вони робили це там, а не приїхавши на Батьківщину, тут? На месте. Бо Там Були - Гроші. .
.
Ї Тепер те саме Почнеться - Тут. В Україні. .
.
Самки вже не потеряні, як Колись. Жити Стало Легше. І Чоловіка (поляка) Вони Будуть тягнути до мами. На Родіну. На свою дівочу кровать. На якій виросла, виспалася, вимріялася про Це. Про секс мріяла. Сракою відчувала внизу, лежачі на перині... . Чоловік Буде жити в Україні - я так хочу! Це - есстественно.Це - Моя Земля і тут наші могилки. За якими мене Мати і Обичаї навчили доглядати! Я в вашу дурну польщу чужу - не поїду! Я тут народжу дітей тобі і буду давати до віку тобі - Тільки ТУТ! . я Все Зроблю для Цього!! . .
.
Ось Так Україна (ми) і ополячимось. .
.
Від сьогодні і найближчі роки.... . бо багата країна стала недавно поряд з нами.... Стала богатою. Грошовито. Грошви - неміряно!!!....... .
.
Через це й ми... Ополячимось. -

. НапівполЯчки та НапівполЯчки маленькі. (не вистачае слів доступних у сучасній мові мені, помітьте, - що б донести Думку)))!! . будуть бігати навколо нас...
. Нові Діти наші!!! нової сучасності... .

Ополяченої України! 2020. . .
.
.
УКРАЇНА - ОПОЛЯЧИТЬСЯ!!! . .
.
.
. написано Євгеном у 2018, літо.
3

Коментарі

17.08.18, 07:20

напівполяк напівдурак..

    Гість: Мандрiвчiк

    –10027.08.18, 08:05

    А те, що Украiна все ожидовилася тобi i байдуже?

      37.08.18, 09:26

      Пляць! Ты - лутший! Пеши есчо!

        47.08.18, 12:22

        Сила людини в Землі,де вона народилася.Відбери це і людина стане твариною.Не танцюйте під чужі дудки,працюйте на своїх землях...

          57.08.18, 12:29

          мечты мечты... сначала договоритесь хоть с одной самкой и родите хоть одного четвертьполяка, а потом можно и по... деть, ой сорри не люблю мат но по другому не скажешь!

            Гість: Миша UA

            67.08.18, 16:24

            Поступило мoщнoe HATУPAЛЬHOE cpeдcтвo для nотeнции:
            Бесплатные консультации : (063)765-05-99, (066)106-95-89, (096)852-57-10
            Подробно:
            http://yourhealth.od.ua/products/545/

              77.08.18, 17:28Відповідь на 6 від Гість: Миша UA

              Поступило мoщнoe HATУPAЛЬHOE cpeдcтвo для nотeнции:
              Бесплатные консультации : (063)765-05-99, (066)106-95-89, (096)852-57-10
              Подробно:
              http://yourhealth.od.ua/products/545/
              Засунь свое средство себе в жопу, торгаш гребаный!!!

                Гість: Х_

                87.08.18, 18:09

                Це пзд тема часа

                  Гість: пергедроль

                  97.08.18, 19:20

                  да она ж его прожрёт за эти 5 лет с её аппетитом, сила нашей нации - жоп

                    Гість: пергедроль

                    107.08.18, 19:20

                    у тебя гастрит по-ходу

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна