Кажуть, що треба гадати..

.... у ніч з 6 на 7 січня. Ось думаю, може щось таке запитати у карт? Цікаво. А ви гадали? Щось путне було?


Кажуть, що як зустрінеш...

.. новий рік, то так він і пройде. Не хочу я вірити у цій вислів. Бо такого нецікавого нового року у мене ще не було. Повна фігня!

Було було!

Ми відгуляли корпоратив! Це було дуже фієрічно! Підготовка відбувалась протягом місяця. Я дуже втомилася від того, але вийшло дуже весело. До свята запросили мою знайому групу "Тартіла". Темою корпоративу було нагородження премією "Золотий Олекса". Дресс-код - образ улюбленного співака чи співачки.  






Кажуть, що мрії іноді збуваються

Сьогодні я це відчула. Весь всесвіт допомагав мені отримати те що я вже давно хотіла - в'язальну машинку. Нарешті я її купила. Тепер ходжу, як кіт біля сметани. Але треба чекати до суботи, щоб розчистити стіл, встановити мою нову іграшку та почати вчитися. Радію, як дитина!!!


Кажуть, що все встигнути...

...неможливо. Мабуть, так і є. Тому. що вчора я весь вечір готувала зі своєю дрім тім Хеллоуїн. Була така затуркана. Бігала офісом - вішала привидів та летючих мишей. Вирізала з грейпфрутів свічники. Робила капелюх для відьми та бабочку для Джека-скелета. Дуже втомилася. До дому приїхала десь на початку одинадцятої ночі. Але свято всім сподобалось. 


Дехто прийшов, навіть у костюмах. А хтось надувся на мене та вирішив, що ми його забули запросили до свята. Комусь просто було важко скинути свою корону та підійти ввечері та подивитись що ми робимо. Але ж ні. Тепер ми не розмовляємо. Ну, що це за детсад? Я не розумію. Все БАСТА! До біса! Не хочу я більше спілкуватися з малюками, які себе вважають великим цебе! 
Але відсвяткували классно! А ви?

Кажуть, що коли ти багато..

.. працюєш, то скоріш втомлюєшся. Моя втома виявилась неприємною та непотрібною самотністю. Чомусь дуже захотілось мати пару. Щоб був хтось гарний, сильній та розумний, до якого мені б захотілось прилинути хоч на мить. Мабуть зараз мені цього було б достатньо. 
Через втому я почала відчувати фізичну відразу до людей. І якщо ще вчора це були виключні люди, то сьогодні майже всі. Навіть людина, яка стала мені близькою останні пару тижнів, теж дратує. Тому сьогодні на роботі я сховалась у переговорці та провела весь робочий день там - на самоті. Мабуть треба буде на вихідні відпочити. Піти кудись. Пофотографувати, або познімати. Щось помалювати чи пов'язати. Щось таке. Можливо це допоможе. 


Кажуть, що підтримка друзів..

.. робить дива. Сьогодні мої друзі в офісі після мого поста на ФБ: "Мне бы очень хотелось, чтобы сейчас меня кто-то сильно обнял и страстно поцеловал... осень же все таки, романтика)", вирішили зробити добре діло. Прийшли до мене, та обійняли мене усі разом. 
Яка ж має бути реація від цього дійства? Посмішки? Подив? Приємне відчуття дружби? Так, мабіть. 
А для мене це стало якимось каталізатором. Зараз мені погано. Сльози на очах. Дике відчуття самотності. Ще гостріше відчуваю, що просинатися уранці та просто дихати, іти на роботу та спілкуватися з колегами - це якась гра. Треба працювати, а в мене тремтять руки. Якись сором бути такою слабкою.

Кажуть, що слова іноді..

.. мають велике значення. Те як ми висловлюємо свої бажання мають велике значення не лише для нас, але і для тих кому ми небайдужі. Якщо я кажу, що ти для мене дуже важлива людина, то якезначення будуть мати мої слова для тебе? Чи може краще жувати, та нічого не казати,а показувати свою любов дією? 

Останнім часом для мене кохання - це бажання допомогти людині зрозуміти, що вона щаслива. Це не значить, що лише моє кохання зробить його щасливим. Я можу бути просто поруч. В потрібний момент простягнути йому руку та підтримати поглядом. Я хочу, щоб він зрозумів, що він щасливий. Ось таке в мене кохання, це те, що я вмію краще за все. 

Кажуть, що, стаючи дорослим...

.. ми частіше починаємо згадувати часи юності. Думаємо про те, а щоб було, якщо б я не зробив те, що зробив? Тому в мене виникло запитання: А щоб ти зараз хотів би порадити собі 15-річному?
Я б сказала: не ходи з тим мудаком на побачення. Все закінчиться погано. Та не ходи 30 серпня 2002 року на зустріч фанів. 

А ви б що порадили?


Кажуть, що очі - це...

.. вікно до душі людини. Тому сьогодні я всі вікна прикрила. Проводжу експеримент - ходжу весь день в офісі у темних окулярах. Причину усім розповідаю різну. Директора ржуть. Колеги не розуміють у чому справа. Думають, що у мене фінгал під оком))) 
Але в ції окулярах я крута!! 
На фото моя колега - Оля!