хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Антикомуністична пропаганда у Кривому Розі

Ось вже майже як тиждень у Кривому Розі були вивішені бігборди, націлені проти комуністичної партії та її лідера Петра Симоненко. Суть такої антиреклами проста: комунізм - руїна, Симоненко - скотина. За неперевіреними даними такі ж бігборди мають місце бути у Січеславі (Дніпропетровську) Зовнішній вигляд всього цього можна побачити нижче:


Тут виникає досить логічне запитання - хто автор цього всього дійства? Прямих підписів на бігдордах нема. Інформація є у виконавця, себто рекламного агентства  але є ще таке поняття, як комерційна таємниця. Тому на теперішній час нам залишається тільки гадати.

Отже, давайте спробуємо вгадати, хто це робить? Така собі загадка. Варіант перший - замовником є ПР. Звучить безглуздо  так як КПУ є їхнім технічним кандидатом. ПР не зацікавлена в критиці КПУ та падінні їх рейтингу. Хоча якщо поглянути на ситуацію з іншої сторони, то стає цікавіше. Пам'ятаєте ситуацію з бігбордами з бабкою та котом. Бігборди були зрізані в надкороткі терміни, а на замовника та виконавця почали переслідування. Тут же - все тихо та спокійно, вже тиждень як. Окрім того, матеріал висить на дорогих центральних та досить таки поточних місцях - 95 квартал, Зарічна, 17 квартал, Дружба тощо. І їх ніхто не чипає... А ще пам'ятаєте, що казав регіонал Колісніченко, коли його спитали щодо того, чи не заважає йому жити така купа негативу над його персоною? І він відповів - для кожного політика як реклама, так і антиреклама - це дуже добре, адже ім'я політика так більше крутиться на язику та пресі. І він прав же! Якби не ця антиреклама, навряд чи я зараз писав про комуністів... Навряд чи тоді мені дзвонив  з питаннями про те, що тут відбувається з комуністами. Це досить важке та суперечне питання, де усі варіанти можуть мати право на існування.

Варіант другий - замовник КПУ. Повна нісенітниця, але ситуація така ж, як і з регіонами.

Варіант третій - замовник опозиція (котра балотується у ВР). Також не думаю. Стиль не той. По-перше, дзвонив до знайомих свободівців, вони і гадки не мають, хто це, та і самі не проти взнати.  По-друге, у них є більший  та сильніший конкурент, на подолання якого вони витрачають величезну купу грошей та людських ресурсів. На теперішній момент їм це не цікаво. Перетягти рейтинг КПУ опозиція не зможе, адже ідеології різні, як полюси магніту  Електорат КПУ скоріше перетече до ПР, соціалістів чи якоїсь там Королевської, але ніяк не до Свободи. І це факт.

Варіант четвертий - замовник звичайна людина або громадська організація, яким просто дуже набридла брехня комуністів. Чесно кажучи, мав би я стільки вільних коштів, сам би зробив подібне. Але один нюанс - навряд чи воно провисіло б довше доби. З мотиваційної сторони цей варіант є найбільш вірогідний, але з технічної - найменш. Дуже високий ризик за наслідки. У нас в країні зараз далеко не демократія  тому подібні витівки - це не тільки викинуті в трубу гроші, це ще й можливі карні справи, за будь-якими статтями, як тільки побажають господарі...

Відповідь до загадки: Все-таки є інформація про замовника. Ним виявився Сергій Литвиненко, кандидат в депутати по округу №37 від... ВО Свобода! Так, саме так. Це схоже сюжет холодноярівців, коли ті переодягались у більшовиків для проводження диверсій. Російська може обурити деяких виборців, але тут, саме в цьому випадку це все зроблено грамотно. Хіба ні, панове?
24

Коментарі

Гість: pivolub

119.10.12, 01:18

Та нема тут над чим гадати. Замовник — ПР. Подивилися результати замірів, побачили, що голоси електорату перетікають від них до комуністів і, за певних обставин, у зворотньому напрямку. І почали мочити союзників. Адже союзники це добре, але свої штики у ВР — надійніше.

    219.10.12, 01:33Відповідь на 1 від Гість: pivolub

    голоси електорату перетікають від них до комуністів.Нууу.... Не так вони вже перетікають

      Гість: pivolub

      319.10.12, 01:36Відповідь на 2 від Хитрий жук

      голоси електорату перетікають від них до комуністів.Нууу.... Не так вони вже перетікаютьви проводили дослідження чи це суб’єктивна думка?

        Гість: SKY RIDER

        419.10.12, 05:21Відповідь на 3 від Гість: pivolub

        голоси електорату перетікають від них до комуністів.Нууу.... Не так вони вже перетікаютьви проводили дослідження чи це суб’єктивна думка?А Вы?

          Гість: SKY RIDER

          519.10.12, 05:22

          Все правильно написали, Свобода рулит. Хотя не факт.

            619.10.12, 08:39Відповідь на 5 від Гість: SKY RIDER

              Гість: lkjmn

              719.10.12, 13:00Відповідь на 1 від Гість: pivolub

              Та нема тут над чим гадати. Замовник — ПР. Подивилися результати замірів, побачили, що голоси електорату перетікають від них до комуністів і, за певних обставин, у зворотньому напрямку. І почали мочити союзників. Адже союзники це добре, але свої штики у ВР — надійніше.У даному випадку, хто-б не був замовником, це - лише правда.

                819.10.12, 16:00

                Чесно кажучи, не має значення, хто замовник, головне, що людям говорять правду.

                  919.10.12, 17:55Відповідь на 8 від serg020777

                  Чесно кажучи, не має значення, хто замовник, головне, що людям говорять правду.

                    анонім

                    1019.10.12, 17:56

                    Найвірогідніший варіант - ПР. Йде боротьба за активних виборців без мізків, а вони голосують або за ПР, або за комків. Та і подивившись на зміст цих анти-агіток можна побачити напрям на користь "стабільних покращенців". Можна ще глянути розклад сил кандитатів на участках, де встановлені ці бігборди...тоді стане ще ясніше...

                    Але в будь якому випадку це плюс.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна