Российское консульство в Симферополе испугалось плюшевой игрушки

  • 26.05.11, 15:02
Сотрудники милиции и Министерства чрезвычайных ситуаций не обнаружили взрывчатку в подозрительном пакете, который находился на газоне возле здания консульства России на улице Одесской в Симферополе.

Об этом говорится в сообщении пресс-службы Главного управления Министерства внутренних дел в Крыму.Около 8.30 в четверг в дежурную часть ГУ МВД в Крыму обратились сотрудники консульства России с сообщением о том, что на газоне рядом с ним находится полиэтиленовый пакет розового цвета с прикрепленной к нему детской плюшевой игрушкой.Пакет показался сотрудникам консульства подозрительным.Вскоре аналогичная информация поступила в дежурную часть от сотрудников ГУ МинЧС в Крыму.Для проверки полученной информации на место выехали специалисты МинЧС и специалисты-взрывотехники научно-исследовательского экспертно-криминалистического центра ГУ МВД в Крыму.В ходе проверки взрывоопасных предметов в пакете выявлено не было.

Украинские новости

Для развития успеха львовских провокаций в России создан спецфон

В России со следующего года заработает фонд поддержки и защиты прав соотечественников за рубежом, сообщил президент России Дмитрий Медведев на встрече с постоянными членами Совета безопасности.«Мной подписан специальный указ о создании фонда поддержки и защиты прав наших соотечественников за рубежом. Его учреждает Министерство иностранных дел вместе с Россотрудничеством», – сказал Медведев.«Надеюсь, что с начала следующего года фонд приступит к постоянной, системной и, хотелось бы выразить надежду, эффективной работе по защите интересов наших соотечественников», – добавил Медведев.

РИА «Новости»

Россия признана самой агрессивной и опасной для проживания стран

  • 25.05.11, 14:16

По сообщениям СМИ, независимая австралийская аналитическая организация Institute for Economics and Peace опубликовала  ежегодный рейтинг Global Peace Index — список самых агрессивных и самых миролюбивых стран из 153 существующих. По степени своей агрессивности Россия и опасности проживания была признана самой агрессивной страной европейского типа. До России более агрессивными странами в списке стоят только государства с оккупационными марионеточными и  зверскими афро-азиатскими коммунистическими режимами. В убывающей последовательности:

1. Сомали

2. Ирак

3. Судан

4. Афганистан

5. Северная Корея

6. Демократическая Республика Конго

7. Россия

8. Пакистан

9. «Израиль»  США намного более миролюбивая страна, чем Россия  и по своей

агрессивности находится только на 71 месте в мире, а не на 7-ом, как Россия. Самая миролюбивая страна — Исландия, занимающая по агрессивности последнее,153 место, в мире.Согласно английской Википедии, «глобальный показатель миролюбия, Global Peace Index (GPI), является попыткой замерить относительное положение государства в области миролюбия» во внешней и внутренней политике.Русская пропаганда, чтобы оправдаться перед своими превращенными в рабов «гражданами России» за агрессивность этой страны, как всегда, нагло соврала, что этот показатель связан с партизанскими диверсионными операциями, которые русские преступники называют «терактами» Напомним, что в 2008 году Россия напала на мирную свободолюбивую Грузию и захватила часть её территории, которые до сих пор продолжает насильно удерживать.Кроме того, вековая агрессивная страна Россия уже много лет оккупирует Имарат Кавказ, осуществляя целенаправленные массовые убийства целых народо.Более того, Россия продолжает незаконную оккупацию примерно 100 стран, захваченных ей в разные периоды её кровавой истории.Независимые русские специалисты подтверждают, что Россия действительно самая агрессивная страна европейского типа в мире. Так примкнувший к Перестройке-2 руководитель отдела социально-политических исследований аналитического «Левада-центра» Борис Дубин свидетельствует, что  опросы  прямо говорят  об агрессивности русских как народа (народа-фантома).«Население стало очень настороженно относиться к Западу вообще, а к США, Грузии и странам Балтии – враждебно. До двух третей взрослого населения считают, что Россия окружена врагами и никто не желает нам добра», – пояснил социолог.Агрессивность русских и их страны России возрастает с каждым годом вместе с расширением и углублением  чекизма в этой стране и соответственно ростом русской угрозы для всего человечества.Так в 2007 году Россия заняла  35-е место в мире по агрессивности. В 2008 году (до нападения на Грузию)  32-е место, в 2009-м (после нападения на Грузию) эта страна сразу поднялась на 17-е, а  в 2010-м, по мере усиления русских зверств в оккупированном Имарате Кавказ, — на 10-е место в мире.

 Отдел мониторинга КЦ

Ненависть Азарова к украинскому производителю шокировала даже ПР

- Я не вижу никакой трагедии в том, что уйдет правительство, например, Азарова, а придет правительство кого-то другого, - так в ходе пресс-конференции в Запорожье народный депутат Ярослав Сухый прокомментировал предположения некоторых СМИ о возможной грядущей отставке Николая Азарова, добавив: «Мне не нравится отношение к отечественному товаропроизводителю нашего украинского правительства».По мнению Ярослава Сухого, все украинские правительства, в том числе и сформированные при участии Партии регионов, были настроены враждебно к отечественному производителю:

- Патологическая нелюбовь к своему товаропроизводителю была визитной карточкой всех предыдущих правительств и, к сожалению, правительства нынешнего. Для меня это полная неожиданность. Для меня это шок, - заявил Ярослав Сухый. – Я этого не понимаю.

Пловец из Севастополя посвятил свой рекорд УПА

Севастопольский пловец-экстремал Олег
Софяник готовится к 10-дневному заплыву в Южнокитайском море. Свой новый
рекорд пловец решил посвятить всем борцам за независимость Украины,
в том числе, и бойцам УПА.
Как сообщает Севастопольская газета, Софяник сообщил, что является
председателем севастопольского отделения Общества политических узников
и репрессированных, поэтому он посвящает свой заплыв всем дессидентам,
которые боролись с коммунистическим режимом СССР. В том числе и бойцам
УПА, благодаря которым, по мнению Софяника, Украина добилась
независимости.
«Я не украинский националист, но эти люди боролись с преступным
коммунистическим режимом, а теперь они несправедливо забыты
государством», — сказал Софяник.

Источник: Главком

Бандерівці

Хтось недавно виставляв ролик із документального фільму про бандерівців, який зняли чехи, ось знайшов повністю цей фільм.
Тут зсилка на нього, хто не зареєструвався у Гуртом, раджу це зробити:

http://toloka.hurtom.com/viewtopic.php?t=24516

В основу фільму чеські автори на чолі з режисером Алешем Коуделою

поклали свідчення очевидців боротьби Української повстанської армії за незалежність України.

У споминах розкриваються складні переплетіння людських доль на тлі безперестанних боїв

і драматичних стосунків із місцевим населенням в Україні, а потім у Словаччині та Чехії.

Чи стануть кияни жертвами помсти віщого Олега?

Чому медіа майже ігнорують тему знищення Щекавиці? Може, тому що забудовник там надто «крутий»?

У Києві вже звикли до божевілля в особливо великих масштабах. До того, що тут руйнують споруди, які не можна руйнувати, і зводять ті, яких не можна будувати. У жодному разі. Звісна річ, у нормальному, а не божевільному світі, де замість захмарної казки - щоденний Кафка. Боюсь, якщо завтра, скажімо, на місці Святої Софії Київської ми побачимо порожнє місце й обнесене зеленим металевим парканом будівництво чергового торговельнорозважального центру, дибки стануть лише кількасот людей в усьому місті. Інші ж тихенько поматюкаються і рушать далі своїми звичними маршрутами. А телеекрани відреагують на подію повною відсутністю реакції.До таких думок підштовхує ситуація, що склалася буквально цими днями у висвітленні проблеми форсованого знищення літописної Щекавиці.«Щекавиця, також Славика, гора в Києві над Подолом. Назва походить від Щека, одного із легендарних засновників Києва. Про назву згадують літописи, тут мав би бути похований кн.. Олег. Археологічні знахідки свідчать про існування тут забудови з часів кн. Києва 11-13 вв. У 16 в. Щ. належала до володінь київ. замку. Бл. 1772 Щ. перетворено на цвинтар, там збудовано Всехсвятську церкву (1782) та кам'яну дзвіницю (1809). На цвинтарі поховані А. Ведель, А. Меленський, В. Іконников та ін.», - зазначає Енциклопедія українознавства (Т. 10, С. 3912). А Українська радянська енциклопедія додає до цього ще дещицю інформації: «Щекавиця, Олегівка, Олегова гора... Згадується в літописі під 1151...» (Т. 12, С. 457).Звісно, це не Свята Софія, але ж ідеться про справді історичне місце, про одне з осердь давнього Києва, про те, що створювало ауру того Міста, про яке писали і яке малювали великі. Саме так: створювало. В минулому часі. Бо Щекавиці, якою вона була і якою її  пам'ятають небайдужі до минувшини кияни, вже немає, - а скоро про неї залишаться тільки згадки.І найголовніше, що це мало кого тривожить. Ідеться, ясна річ, не про чиновників і не про політиків - а про тих, хто покликаний розносити вістки по різних сегментах медіапростору, про газетярів і телевізійників.Звісно, дається взнаки відсутність у цьому просторі «Газети по-київськи», яка не обійшла б увагою знищення забудовниками чергової історичної пам'ятки вищої категорії значущості. Але чому ліниві та відсторонені майже всі телеканали та загальноукраїнські й міські видання? Бо ж, скажімо, станом на 4 квітня, коли пишеться ця стаття, чи не найповніший репортаж про події навколо Щекавиці дав лише телеканал НТН, хоча далеко не такий гострий, як це могло (і мало би, як на мене) бути.Що ж стосується інших, то вони відверто ігнорують цю тему. Можливо, тому що забудовник там надто «крутий»? Чи новинарі вважають українців (і киян зокрема) такими вже байдужими й тупими, що їм такі теми не цікаві? А тим часом ідеться не просто про захист історичного місця від вандалів (хоча й цього в нормальній країні вистачило б для великого скандалу). Йдеться і про цілу низку інших важливих речей. Можливо, автори сайту «Майдан», яких я цитуватиму, налаштовані дещо радикально (як, власне, і має бути, коли йдеться про громадянських активістів), але навіть якщо ці автори мають рацію бодай на чверть, то час бити на сполох минув уже позавчора...Отож, почнімо. «Хто і на якій підставі веде роботи на горі, наразі невідомо. Однак відомо, що на схилах цієї гори знаходяться братські могили жертв епідемії чуми 1770 року... Це масове захоронення, тоді померло близько 6 тисяч людей. Братські могили засипані вапном», - повідомляє «Майдан».Коментуючи це, George V. Pinchuk - Mississippi University for Women (Associate Professor, Biological Sciences) пише: «Якщо цe дійсно була чума, тоді нeбeзпeки нeма ніякої - бактeрії, що викликають чуму (Yersinia pestis), нe зберігаються у ґрунті або воді. Алe в старі часи "чумою" іноді називали інші хвороби, які супроводжувалися набряками лімфатичних вузлів і почорнінням шкіри. До таких хвороб налeжить сибірська виразка (anthrax). Бактерії, що викликають сибірську виразку (Bacillus anthracis), утворюють так звані ендоспори, і можуть зберігатися у ґрунті десятками чи навіть сотнями років. Тому варто бути обeрeжними під час розкопок так званих "чумних" могил».І, нарешті, автор, який виступає під іменем Максим Ісаєнко, вибухає гнівом:«Прямо зараз розривають під житло якогось  скоробагатька-нелюда літописну київську гору Щекавицю. Ну, я розумію, що зайдам і бидлу в Києві нема ніякої справи до київської історії та святинь, до елементарної людської порядності не розкопувати поховання.Також підозрюю, що не лякає їх той факт, що там тисячі чумних трупів: мабуть, сподіваються, що сучасні технології якось їх від того убезпечать. Навіть можу зрозуміти, що у багатьох порядних киян, котрі дізнаються про цей бєспрєдєл, купа свого гемороя, нема сил, часу якось протестувати, а головне - надії, що це щось дасть. Б'ють в набат лише нечисленні активісти. Але мені цікаво, чи збираються щось робити з цього приводу Церкви, особливо так звані традиційні? Чи втручались колись вони в таких випадках? Чи самі заклопотані - рейдерством, взаємними суперечками та утопічними планами, а часу на таке не вистачає? Коли паплюжать християнські поховання, летять цвинтарні хрести та кістки покійників, коли зривають Гору, звідки пошла єсть земля і т.д.? А слабо разом чи окремо видати жорстку заяву із загрозою анафеми, а, якщо не подіє, так її й проголосити на голови всіх, хто до такого блюзнірства причетний, та не пускати їх та їхніх покровителів на свої служби?»Надто різко? Нетолерантно? Незбалансовано? То подайте сюжет, у якому буде, крім об'єктивно побудованого бекґраунду, точки зору захисників Києва та його забудовників, а крім того (обов'язково!) - і церковних ієрархів. Хай дадуть відповіді на те, про що їх запитують віряни (а запитання ці зібрано воєдино у Відкритому листі Предстоятелям християнських Церков).Чи це теж нецікаво або/та неформатно? То, може, Максим Ісаєнко має рацію, називаючи свою статтю «Щекавиця як знаряддя Апокаліпсису»?... А тим часом, поки не прийшли професіонали (будівництво між тим триває), ми можемо переглянути аматорське відео, зняте з «огризку» Щекавиці. Крім того, маємо так само аматорські фото з акції протесту проти нищення історичної місцевості.Професіонали ж мовчать. Чи відбуваються короткими повідомленнями - замість того, щоб розкрити всю анатомію питання, залучивши до того справді фахових експертів. Власне, а де наші провідні ток-шоу, де їхні вправні ведучі, котрі вміють «викрутити» навіть напівпорожні теми? Чи їх не цікавить Київ у силу їхньої байдужості до не їхнього Міста - мовляв, ще одне місце для заробітку, не більше? Отож божевілля в особливо великих розмірах у Києві триває. І це якраз той випадок, коли події відбуваються, хоча їх дружно і замовчує значна частина телевізійників і газетярів. Проте, на щастя,існує інтернет. І ті кількасот небайдужих за його допомогою щосили намагаються розбудити киян, поки помста віщого Олега з містично-уявної не стала реальною...

В Росії шкільна освіта стає платною

Завдяки одностайному голосуванню партії «Єдина Росія» Держдума прийняла закон, згідно якому з 1 вересня в Росії середня освіта стане платною. Згідно прийнятому закону, велика частина установ соціальної сфери — лікарні, школи і дитсадки — перейдуть з бюджетного фінансування на самоокупність. Іншими словами, держава оплачуватиме не всю їхню діяльність, як зараз, а тільки певний об'єм послуг згідно держзамовленню (субсидуванню). Все решта державним установам доведеться заробляти самостійно. Єдине, що дитина може отримати безкоштовно — це декілька базових предметів. Йдеться про російську мову (2 години на тиждень), англійську мову (2 години на тиждень), математику (2 години на тиждень), фізичну культуру (2 години на тиждень) та історію (1 година на тиждень). А за такі предмети як малювання, музика, інформатика, фізика, хімія, біологія тощо батькам доведеться заплатити. За попередніми даними, вартість навчання на місяць складе близько 6–7 тисяч рублів (до 2 тисяч грн). Це близько 54–70 тисяч (близько двадцяти тисяч грн) на рік і близько 630 тисяч (близько 180 тисяч грн) за усі 11 років навчання. Відзначимо, що перші три класи залишаються безкоштовними і до їхньої програми входить весь набір предметів, що й раніше. Враховуючи те, що за офіційними даними, 40% населення в Росії живе за межею бідності, трохи більше третини росіян будуть неписьменними і не вступатимуть до вишів через те, що батьки цих дітей не матимуть можливості сплатити навчання. Відзначимо, що зараз виплачується «материнський капітал», який складає 343 278 рублів (близько 100 тисяч грн), але він виплачується, тільки якщо в сім'ї з'явилася друга дитина. Основним його завданням є допомога сім'ям в поліпшенні житлових умов і оплаті навчання дитини. Проте вищезазначена сума видається, якщо у вас дві дитини, і при нехитрому підрахунку вартість навчання за двох дітей в середній загальноосвітній школі за 11 класів складе близько 1,2 мільйонів рублів (більше 350 тисяч грн). При цьому потрібно врахувати, що дітям потрібно ще сплатити дитячий садочок, спортивні і розважальні секції, забезпечити підручниками, купити шкільну форму і багато що інше. В результаті виходить, що в середньому батьки повинні будуть витрачати на 1 дитину на місяць близько 20–25 тисяч рублів (близько 7 тисяч грн).

 

Відділ моніторингу КЦ

PS: не дай Боже наші ПеРдуни скопіюють це у кацапів, - піду вбивати уродів.

А ви за перенесення Євро-2012 зі Львова в Одесу?

Ось ссилка на сайт, де у фоторепортажі показана готовність стадіону у Львові і Одесі.... у звязку із заявою комуністів і самого Костусєва, що Одеса готова хоч прямо зараз прийняти Євро по футболу, і стадіон у них готовий уже - гляньте і оцініть :)

http://obkom.net.ua/news/2011-05-19/1401.shtml

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

100%, 23 голоси

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Толерантність по єврейськи.

Палестинская семья рассказала о перенесенных их сыном Рафатом Бани Уди издевательствах в сионистских застенках. Мальчик подвергался перманентным психологическим и физическим пыткам в течение шести лет (!) содержания в «израильском» узилище.Большую часть срока заключения ребенок провел в одиночной камере. (Вопиющее нарушение прав детей!). Один из следователей-извергов принёс и вылил на него кипящее масло (!!). Кожа с головы вместе с волосами, а также с лица, шеи, груди сходила в течение недели, обнажилась черепная кость… Сейчас подросток серьезно болен. И не только физически — глубоко травмирована его психика.Родители палестинского мученика обратились к правительствам, международным структурам, правозащитным организациям предоставить их сыну надлежащее лечение, ибо у самой семьи нет средств. А судиться «Израилем» она считает занятием бесперспективным, ибо сионизм скорее мобилизует полчища адвокатов, чем признает свою вину и выплатит ПАЛЕСТИНСКОЙ семье компенсацию за пытки.Организация по защите палестинских узников также подтвердила, что Рафат получил в «израильской» тюрьме серьезные психологические и физические травмы в результате перенесенных пыток и отсутствия должного медицинского вмешательства. Он нуждается в срочном квалифицированном лечении.

http://kavkaz.org.uk/russ/content/2011/05/19/81674.shtml

І ці люди вчать толерантності український народ?