хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Смерть ху*ловським окупантам!

Як у Сирії повстанці ІДІЛ знищили бойовика «ДНР» «Норманна» - подробиці (ФОТО)
Саша Казимирский 29 вересня 2015, 18:02
 
Як у Сирії повстанці ІДІЛ знищили бойовика «ДНР» «Норманна» - подробиці (ФОТО)

у цій близькосхідній країні.


Про таку новину повідомляє «Преса України».

А розповів про подробиці загибелі російського найманця і бойовика «днр» «Норманна» в Сирії у соціальних мережах його бойовий товариш.

«...Дуже сумні новини. Чутки підтвердилися, більш того, їх підтвердило навіть командування роти, яке працювали на цій ділянці. Макс разом з товаришем помилилися битим шляхом і виїхали до Євфрату. Буквально через дві хвилини, на під'їзді до мосту (їхали вздовж берега без світла), спрацював фугас», - розповів друг «Норманна» в соцмережі.

«Імовірно, підірвали його дистанційно з іншого берега. Тачка вилетіла в річку, від хлопців залишилися якісь невиразні недоноски. Ось, що нам привезли хлопці з Кобані. Привезли, взагалі, купу стаффа, але більшу частину його неможливо ідентифікувати. Чи то одяг, чи то частина амуніції. Всі речі, так чи інакше зберегли свій вигляд - на цій фотці. Це те, що знайшли в машині», - також повідомляє подробиці бойовик «днр», який воював з Збройними силами України на Донбасі разом із загиблим Максимом Пересветом.

«Каска, шеврон (був на шматку обгорілої тканини чи то рукава, то чи амуніції). І уламок автомобіля. Обшукати остов машини хлопці погодилися добровільно, тим самим щомиті ризикуючи потрапити під кулю снайпера ІД. Знайшли ще якісь невиразні згорілі останки, але їх нам, зрозуміло, не переправили. Навіть з доставкою цих дрібниць виникли проблеми. Ось така трагічна історія. Перший доброволець з Росії, перша смерть. Фугасу насрати, звідки ти родом», - завершив своє повідомлення бойовик «днр».

Зазначена у тексті фотографія того, що залишилося від російського терориста «Норманна» розташована трохи нижче.

Читайте також:

7

Коментарі

130.09.15, 09:33

Він таки знайшов те, що дооовго шукав...

    230.09.15, 10:40

    Отака НовоСірійська Народна Ряспубліка.
    А ГіркінД де?
    Бабай?
    Чому Захєрачєнка і Платніцкій ще не там?
    Чому там не скаче Путін на білому коні?