хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

На диво.








- "Хлопче, звідки у тебе стільки подряпин на руках? Чи не хворий ти чимось невідомим?"
- "У мене вдома з'явився маленький кошенятко, це він мене подряпав."
 
  Чиселні подряпини на руках не означають, що котик поганий і встав на невірний шлях, просто він не вміє ними користуватися. Для підрізання коготочків не потрібен наркоз, але бажано мати спеціальні ножиці або ветеринара неподалік. Колись воно зрозуміє, що не можна ось так ранити своїх господарів, тоді ці процедури можна припинити.
   У домашніх тварин це місце де збираються у купу всі бактерії і мікроби. Тобто такі подряпини є досить небезпечними. Сподіватись на диво, що кошенятко припинить дряпати як і на те, що його припинять допитувати не виправдано. Отже потрібно діяти. Такі подряпини потрібно вчасно промити і продезинфікувати, хоча звичайно було б краще до них не доводити. Ці поранення можуть стати причиною одноразової бактеріальної хвороби, на яку опісля одужання виробляється стійкий імунітет. Це хвороба  котячих подряпин, вона не потребує лікування, але не є приємною.





1

Коментарі

15.12.15, 19:27

В детстве у меня все руки были ободраны и я на это не обращала внимания, пока в школе кто-то не ужаснулся. Но и после этого продолжала играть с котёнком и боли почему-то не чувствовала. К счастью, возможное заражение обошло меня стороной.