хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Шляхи збільшення доходу.

Изображение
1. Просіть вищу оплату за свою працю
Якщо ви найманий робітник або володієте бізнесом, є люди, які платять вам заробітну плату або оплачують ваші послуги. Коли ви останній раз добивалися підвищення зарплати або вартості ваших послуг / продукції? Якщо ви відчуваєте, що за вашу працю можна отримувати більше грошей, тоді вам пора поговорити про це.

2. Дослідіть область своєї діяльності
У пошуках більш високої заробітної плати або при підвищенні цін в своїй справі, вам потрібно в деталях знати, як працює ця сфера діяльності, в якій ви перебуваєте. Досліджуючи область в цілому, ви зможете знайти свою нішу і будувати плани свого подальшого розвитку.

3. Вчіться правильно вести переговори
Дуже важливо розвивати свої комунікативні навички та вміння вести переговори. Адже по суті практично все в житті є елементом переговорів. Чим більше ви пізнаєте науку і мистецтво переговорів, тим ефективніше ви зможете рухатися по світу, в тому числі, це справедливо для заробляння грошей.

4. Вдосконалюйте свої навички
Незалежно від того, як довго ви займаєтеся своєю справою, все одно є аспекти, які ви можете поліпшити. Удосконалюючи свої навички, ви робите себе більш цінним співробітником або більш успішним підприємцем.

5. Самореклама
Якщо ви недавно придбали нові навички або знання - це здорово. Ви повинні поділитися цим з людьми. Але не потрібно порожніх слів, покажіть себе в справі. Нехай оточуючі побачать, що ви справжній експерт у своїй області.

6. Поміняйте сферу діяльності або робоче місце
Будь-який період в житті має початок і кінець. Озирніться навколо! Можливо, ваша робота вже не приносить вам того задоволення і прибутку, які так вам потрібні. Це привід переглянути ситуацію, що склалася. Подумайте про зміну виду діяльності або знайдіть інше місце, де вам запропонують велику заробітну плату і кращі умови.

7. Переконайтеся, що ви спите достатньо
Економісти виявили зв'язок між відсутністю сну і зниженням прибутку. Якщо ви регулярно не висипаєтесь, тоді ви помітили, що ваша мозкова діяльність пригнічена недоліком відпочинку і погіршується стан здоров'я в цілому. Ці фактори впливають на здатність заробляти гроші.

8. Витрачайте менше
Це один з очевидних пунктів, але його все ж варто згадати. Витрачайте менше, ніж заробляєте, і у вас з'явиться можливість мати власний капітал.

9. Створіть інтелектуальну власність
Це може бути текст, винахід, фотографія, ноу-хау або інша форма нематеріальних активів. Варто зазначити, що інтелектуальна власність є рушійною силою для ділового просування. Створіть щось нове, і у вас на руках з'явиться актив, який буде приносити вам дохід знову і знову.

10. Будьте корисним
Чим більше ви допомагаєте людям, тим більше вони повертаються до вас. У практичній інтерпретації, наприклад, якщо ви допомагаєте людям робити гроші, ви можете взагалі частину з них заробити. Ваша чуйність повинна стати вашою перевагою.

11. Дослідіть звички людей, які вміють «робити гроші»
Якщо ви хочете дізнатися, як грати в баскетбол, ви звернетеся за допомогою до вправного гравця. Щоб навчитися малювати, ви будете вивчати роботи великих художників. Відповідно, щоб навчитися заробляти великі гроші, слід повчитись  цього у багатих людей. Вивчіть їх спосіб життя, хід мислення, звички. І, виходячи зі своїх спостережень, зробіть для себе висновки.

12. Відвідайте тренінги
Це можуть бути тренінги особистісного розвитку, бізнес-тренінги або будь-які інші, які дадуть вам необхідний поштовх, мотивацію і скоригують мету і способи її досягнення. Всі великі люди ніколи не припиняють вчитися у інших і вдосконалюватися.
0

Коментарі