Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Марійка.


  В глибині поліських лісів розкинулося велике непрохідне болото. Навіть взимку вода в ньому не замерзала. Люди казали, що на тому болоті є великий острів, на якому живе Марійка. Ця легенда прийшла в село з глибини віків.

  Незважаючи на ласкаве ім’я, Марійкою звали стару-престару бабусю з тих самих древніх легенд. Кому вдавалося  побачити її в лісі, казали, що Баба Яга в порівнянні з нею справжня красуня. Але рідко кому випадала така нагода, після якої людина довго не могла прийти до тями.

  Незважаючи на страхітливий вид, Марійка вважалася доброю істотою. Старі люди були впевнені, що це вона оберігає село від всіляких негараздів. Тому вони часто приносили до болота хто відро картоплі, хто пристойний, але вже не потрібний одяг, або ще щось важливе для господарства.

  Жив в лісовому селі хлопець Микола. На теренах Інтернету вважав себе блогером. Казки писав, іноді для Ютуба відео знімав. І зацікавила його легенда про Марійку. Вирішив він зняти про неї відео. Ну, як відео, просто казку опублікувати на тлі знятого лісу.

  Іде він лісом вздовж болота, пташок слухає, та казку на включену відеокамеру розказує.

– Що, відео знімаєш?

  Скрипучий голос поруч за спиною виявився таким неочікуваним, що відеокамера випала із рук Миколи. Він озирнувся, але за спиною нікого не було. Бажання вести подальшу зйомку вивітрілось, як вчорашній сон. І Микола, часто озираючись,  пішов геть від цього болота.

  Вже вдома, переглядаючи зняте на камеру, Микола побачив ту саму Марійку, про яку ходили легенди. Відеокамера встигла її зняти, коли впала на землю. Якщо така присниться, то до ранку про сон можна позабути.

  Бажання знову сходити до болота пропало у Миколи навідріз. Але опубліковане їм відео стало вірусним і набрало захмарне число переглядів. А сам Микола став популярним блогером. Всі очікували від нього продовження історії.

  Що поробиш, іноді життя блогера перестає належати лише одному йому. І Микола твердо вирішив зустрітися з Марійкою. А оскільки вона вважалася доброю, то Микола вирішив виманити її з болота солодощами. Адже відомо, що хороші люди полюбляють солодке.

  І ось вже біля болота стоїть невеликий туристичний стіл, поруч два складних стільці, а на столі всілякі солодкі смаколики і термос з чаєм. На одному стільці весь блідий сидить Микола, інший чекає на гостю. І відеокамера, як холоднокровний свідок очікуваної ганьби, стоїть поруч на тринозі.

  Довго чекати не прийшлось. Марійка з’явилася раптово і невідомо звідки.

– Миколо, це ти для мене гостинці приготував?

– Ттттак, сссідай, Марійко.

    Вигляд у Миколи був ще той, але він швидко себе опанував. І вже за декілька хвилин камера знімала приємну розмову страховиська і молодого хлопця на тлі лісового болота.

– Ну, то давай, Миколо, піднімемо ці чашки з чаєм за наше знайомство.

  Як тільки чашки торкнулися одна одної, відбулося щось неймовірне.

Марійка з болотного страховиська перетворилася на неймовірну красуню. Такої красивої білявки Микола ніколи не зустрічав. Він онімів і не знав, що сказати.

– Що мовчиш Миколо? Мій попередній вигляд тобі подобається більше?

   І дзвінкий щирий сміх Марійки луною озвався прямо в його серці. Вони розмовляли до самого вечора, ніби знали одне одного цілу вічність. І не виникало ніякого сумніву, що вони будуть разом на все життя.

  А відео Микола так і не опублікував на своєму каналі. Своїм друзям в групі «Розповіді закоханої мольфари» він сказав, що Ютуб його заблокував. То була неправда, але що не скажеш заради власного щастя.

13

Коментарі

12.02.24, 10:43

Вот потому ходят парни холостыми. Ждут такого чуда на болотах.)

    22.02.24, 11:34

    сподобалось

      32.02.24, 12:03

      ну что тут сказать, за молодых)

        42.02.24, 13:43

          52.02.24, 14:23Відповідь на 1 від The Martian

          Вот потому ходят парни холостыми. Ждут такого чуда на болотах.)Так дівчата ж там красиві

            62.02.24, 14:23Відповідь на 2 від otava

            сподобалосьЩиро дякую Вам.

              72.02.24, 14:24Відповідь на 4 від WalKing

              Дякую

                82.02.24, 14:24Відповідь на 3 від _ vs_

                ну что тут сказать, за молодых)За їх.

                  92.02.24, 15:37

                  ой, клас)))

                  про мене казка тільки я брюнетка і люблю каву

                    102.02.24, 15:54Відповідь на 9 від Parichka

                    ой, клас)))

                    про мене казка тільки я брюнетка і люблю каву
                    От як чудово вийшло.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна