Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Чорна вдова.


  Не щастило Марічці в житті. З першим чоловіком у шлюбі вона прожила трохи більше року. Навіть народити дитину не встигла. Її чоловік провалився на річці під лід, і навіть його тіло не вдалося знайти. 

  Вдруге Марічка вийшла заміж лише через три роки. І знову її спіткало горе. Не пройшло й три місяці, як її чоловік пішов на полювання, та так більше його ніхто і не бачив.

  І лягло на Марічку тяжке тавро чорної вдови. Навіть ті чоловіки, кому вона подобалася, не наважувалися до неї підходити. А жінки того села говорили, що їй пороблено, що потрібно звернутися до авторитетної знахарки, щоб та їй допомогла.

  І хоч Марічка не дуже вірила у всі ці прокляття, та назбиравши достатньо грошей, подалася у сусідній район до однієї жінки, слухи про яку давно ходили по окрузі.

– Проходь, проходь, дівчино, я зможу тобі почистити карму.

  Почувши ці розхожі слова, характерні для всяких подібних шахраїв, Марічка не стала переступати поріг хатини і попрямувала до хвіртки.

– То кажеш, що ти чорною вдовою стала?

  Ця фраза змусила Марічку зупинитись. Адже ця жінка ніяк не могла знати про її проблеми.

– Звідкіля ви це знаєте?

– Ну, ти ж не до психолога районної лікарні прийшла. А за карму пробач. Зірвалося з вуст. То заготовка для міських дівчат, які на цьому зовсім не розуміються. Що там казати,  бізнес у мене, але чесний. Ти ж готова мені заплатити? А я готова на своїх здібностях заробити. І повір, що робота ця і мені приносить біль.

  В кімнаті знахарки панувала напівтемрява. На столі горіла свічка, а поруч лежала колода карт. Жінка розкинула карти і, дивлячись кудись в темряву, почала говорити.

– Ви ж зовсім не дивитесь на карти? Вибачте, але я сумніваюся в ваших здібностях.

– Невже, дівчино, ти гадаєш, що вся сила в картах? То прості аркуші цупкого паперу, які нічого не варті в руках простих людей. Та й у мене вони більше для антуражу. Я бачу, що ти з першим чоловіком прожила трохи більше року, а з другим менше трьох місяців. А їх самих немає ні Тут, ні Там. Ти повинна допомогти не тільки собі, а й їм. То мені продовжувати?

– Продовжуйте.

– Пороблено тобі, і дуже сильно. Але все можна виправити. Я дам тобі маленький вузлик, але ти не дивись, що в ньому знаходиться. Коли настануть ночі з повним місяцем, ти  вдень сходи на кладовище і закопай цей вузлик в будь яку могилу. А ще я дам тобі палицю. Глибоко встромиш її на межі води і суші. Теж вдень, краще на болоті. Але підійде і будь яка калюжа.

  Тієї ж ночі опівночі прибіжить до тебе та людина, яка навела на тебе лихо. Буде благати сходити з нею на кладовище. Не погоджуйся, як би вона не просила. А коли вона піде на кладовище сама, тебе охопить жаль до неї. І якщо цей жаль буде сильний, то можеш піти до води і трохи вийняти ту палицю.

  Коли Марічка перед тим, як йти, протягнула жінці гроші, та подивилася на неї такими сумними очима, неначе сама пережила в житті той нестерпний біль.

– Не візьму я з тебе грошей. Іди, дівчино, іди.

  Марічка все зробила так, як веліла їй знахарка. Без особливої надії на успіх, вона  сіла перед телевізором і стала чекати. Вже дрімаючи, Марічка почула тривожний стукіт у вікно. Годинник показував дванадцяту годину ночі.

– Впусти мене, Марічко. Це я, твоя сусідка Василина.

Василину було не впізнати. Сама бліда, губи сині, її всю трясло.

– Чого тобі треба в такий пізній час?

– Благаю тебе, сходи зі мною на кладовище. Хочеш, я на коліна перед тобою впаду?

– Нічого мені там робити. Якщо тобі так закортіло , то йди сама.

   В очах сусідки з’явився якийсь зловісний блиск, а через секунду вона побігла геть. А Марічку охопив такий нестерпний жаль, що, не зважаючи на темряву, вона вирішила сходити і трохи підняти палицю. Ставок знаходився зразу за її городами, тож це зробити було не складно. Але як не шукала, але палиці Марічка не знайшла.

  Після тієї ночі Василина кудись зникла. Кажуть, що вона доручила своїй сестрі продати хату, а сама назавжди виїхала в невідомому напрямку. Її подальша доля залишилася невідомою.

  А Марічка втретє вийшла заміж за приїжджого хлопця, який не вірив у всілякі, як він казав, забобони. У них згодом народилося троє діточок і вони до сих пір живуть щасливим життям.

18

Коментарі

125.01.24, 16:59

Кожна праця повинна бути оплачена, особливо пов'язана з потойбічною силою. Бо, якщо не оплачується матеріально, оплачується енергетично. А це дуже важкий розрахунок.

    225.01.24, 17:27

      325.01.24, 17:35

      Интересно, а если бы она жила в гражданском браке, то її чоловіки теж того бы?.... Сейчас многие без всяких ЗАГСов живут разом. Опасаются...)

        425.01.24, 18:13Відповідь на 1 від Hagal

        Кожна праця повинна бути оплачена, особливо пов'язана з потойбічною силою. Бо, якщо не оплачується матеріально, оплачується енергетично. А це дуже важкий розрахунок.Згоден

          525.01.24, 18:14Відповідь на 2 від WalKing

          Дякую

            625.01.24, 18:15Відповідь на 3 від The Martian

            Интересно, а если бы она жила в гражданском браке, то її чоловіки теж того бы?.... Сейчас многие без всяких ЗАГСов живут разом. Опасаются...)Интересный вопрос. В этом случае возможно даже наличие венчания имеет значение.

              725.01.24, 18:26

              Я чув що "риба і зайці заведуть у старці" але шоб так рибак-втопився,мисливець зник,то канєшно сильно.Не любиш,Миколо,цю категорію хоббі,можна ж було б щось сучасне - коуч-тренер(перший чоловік) помер від діареї,а бєлий маг антіп(другий чоловік) забитий до смерті ошуканими клієнтами.Креативно ж?

                825.01.24, 18:27Відповідь на 4 від Микола Казкар

                Кожна праця повинна бути оплачена, особливо пов'язана з потойбічною силою. Бо, якщо не оплачується матеріально, оплачується енергетично. А це дуже важкий розрахунок.ЗгоденА ще якщо хоч якось оплачується,правідіца не влізає в джинси

                  925.01.24, 18:32Відповідь на 7 від Дормідонт

                  Я чув що "риба і зайці заведуть у старці" але шоб так рибак-втопився,мисливець зник,то канєшно сильно.Не любиш,Миколо,цю категорію хоббі,можна ж було б щось сучасне - коуч-тренер(перший чоловік) помер від діареї,а бєлий маг антіп(другий чоловік) забитий до смерті ошуканими клієнтами.Креативно ж?Ці категорії мені випадково під руку попалися.

                    1025.01.24, 18:37Відповідь на 8 від Дормідонт

                    Кожна праця повинна бути оплачена, особливо пов'язана з потойбічною силою. Бо, якщо не оплачується матеріально, оплачується енергетично. А це дуже важкий розрахунок.ЗгоденА ще якщо хоч якось оплачується,правідіца не влізає в джинсиУ таких і так черги, а на дурняк її б хату натовп штурмом брав би.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна