Бандитській владі залишилося жити ще 1,5 місяця !!!

У четвер Верховна зРада збирається проголосувати за збільшення міри покарання за «порушення» при проведенні  мирних мітингів і демонстрацій.  У той же час,  для  садистської міліції на сотні мільйонів  гривень купуються автозаки, машини з водометами,  щити та інше  так зване обладнання, яке використовується бандитами-спецназівцями під  час розгонів і побитті учасників  мирних акцій протесту.  Все виглядає на те,  що бандитська влада готує заколот !!!  /Вісник держзакупівель повідомляє про численні витрати на устаткування для спецназівців і покупку "воронків". Це говорить про те, що влада всерйоз вже готується до жорсткого придушення обовязкових акцій протесту?/

У четвер зРада збирається проголосувати у другому читанні  незаконний і  нелегітимний закон про легалізацію арешту на 15 діб за порушення при проведенні мирних зібрань. 

Але ж вони не мають права цього робити – бо це порушення Конституції. Кожен громадянин України  має право на мирні зібрання та демонстрації.  Чому лише на 15 діб, чому не на 3-4 роки ? Це нечуване свавілля бандитів-депутатів від ПР  і  КПУ. 

Верховна Рада, якій залишилося жити менше 2 місяців, взагалі не має права приймати щось подібне, тим більше, що це стосується обмеження прав людини. А це порушення 5-ої статті Конституції України,   -  про те, що народ здійснює владу безпосередньо. Вони  ж узурпували владу, …і  сьогодні цей режим абсолютно нелегітимний – як і президент,  як і Верховна зРада знаходяться поза Конституцією і поза законом. 

Є ще один пункт нашої  Конституції, що ніхто не повинен виконувати злочинні накази. Тому вони будуть відповідати перед народом за українськими законами української  Конституції. А те,  що вони   служать Росії і копіюють росіян КГБістів, так це їх проблеми. Це  ще більше збурить ситуацію, тому що вони ніяк не можуть зрозуміти, що у нас не Білорусь і не Росія. Буде  громадянська національно-визвольна революція, тому що 85 відсотків громадян вже доведені до відчаю і безвиході.

Чому вони роблять це саме перед виборами ?  Тому,  що в Україні фінансово-економічний колапс. Гривня вже тримається на повітрі. Правлячим режимом вкрадено 12 млрд золотовалютних доларів з золотовалютних запасів  України.

ПРдуни  готуються до війни з власним народом. Після фальсифікації, яку вони зробили при формуванні окружних виборчих комісій з членами не існуючих партій, яких вони замінять на своїх людей, у тому числі  виключно на членів  Партії регіонів, вони готуються до масових протестних дій з боку народу. Тому вони на сьогоднішній день готуються до силових методів - арештів, затримань, побиття, вбивств  та тортур. Тому,  що це  вже просто бандитський антинародний режим, який потрібно обовязково  усувати.

Чи дозріли вже в українському суспільстві революційні настрої, і що може стати поштовхом?

Так це будуть великі протести з приводу фальсифікації виборів. А далі почнуться побиття і арешти. З цього і  почнуться більш масові події. Все це повинно з чогось початися. Можливо, це будуть зіткнення на Західній Україні  організовані молодіжним крилом ОУН-УПА. Там  рейтингу у "Регіонів" і комуністів немає взагалі. Будуть порушення - заміна протоколів, оголошувати будуть людей, які взагалі не виграли. Вони оточуть окружні комісії бандитською міліцією, привезуть криміналітет, з цього можливо що все  і почнеться.

Чи може дійти до того, що мирний протест переросте в неконтрольоване повстання?  Так,  тепер може !!!  Буде захоплення складів, стрільба, арешти. Будуть переслідувати мільярдерів і вбивати. Все почнеться як в Сирії. Тому,  що з ними домовлятися неможливо - це банда. У них є план - зробити концтабір і нас всіх туди поселити. Або ми погоджуємося з їх планом, або починаємо чинити опір. Бо вони це будуть робити. Ними керує головне розвідуправління  Росії.  

Чи  можна стримати назріваючі протести?   Уже ні - це вже все. Після формування фальшивих окружкомів, процес вийшов з-під контролю.

Влада зможе силою стримати цей процес?  Ні,  це смішно. У них  відважних людей,   які підуть на смерть  недостатньо.  Як тільки спалять кілька палаців - вони всі розбіжаться. Тому,  що тримається у них все на грошах і страху за своє життя.  Розбіжаться, як щури.  Нам  ж  втрачати,  крім  своїх  кайданів  немає  чого !!!  Ми  помремо,  але  діти  наші  будутьо жити щасливо !!!

Як бандитська влада краде наші багатства!

Угода з шахтою ім. Засядька, а саме з її нинішнім власником Юхимом Звягільским, пройшла на взаємовигідній основі. За те, що «реальний» власник шахти Юхим Звягільський передав газоносні площі синові презіка-зека Олександру Януковичу, йому дозволили провести приватизацію шахти.

«Розумієш, у Ефима є мрія: він, поки живий і при владі - хоче приватизувати собі шахту Засядька. Ефим мені і каже: "Я був у Царя. Він не проти цього, ну щоб я шахту приватизував. Але Цар сказав: «Тоді ти повинен оформити на себе всі газові родовища Україна і половину з них віддаси моєму синочкові Олександру. Ось тоді і віддамо тобі шахту »

І 19 листопада 2010 року Фонд держмайна України наказом № 171 таємно приймає рішення про приватизацію шахти ім. Засядька і передає  її у власність Ефиму Звягільському, уявіть собі зовсім безкоштовно.

22 грудня 2010 Кабінет міністрів без аукціону таємно передав шахті  ім. Засядька для розробки усі дев'ять нафтогазових площ України.  У 2011 році шахта внесла в статутний фонд ТОВ Міжрегіональна газова компанія  аж  2500 грн., … а це  дозволило передати цій структурі чотири з дев'яти ліцензій (Сербська, Золотаревська, Сиротинська і Ніжнеортіщевская площі (Луганська та Харківська області). Прогнозні запаси 3 млрд. кубометрів газу.

Половина всіх ліцензій на видобуток газу в Україну, які отримала шахта ім. Засядька, тобто Е.Звягільський, дійсно відразу ж були передані фірмі Олександра Януковича - сина-злодія презіка-зека України. Тобто чотири з дев'яти газових площ, шахта ім. Засядька віддала в користування відомій донецької компанії.

Засновником цієї Міжрегіональної газової компанії стає ТОВ Газінвест-Груп, воно в свою чергу має засновника ТОВ СЛ-Груп. Основним власником ТОВ СЛ-Груп стає  підручний баньдюковича Едуард Слинько. І цей же Слинько - генеральний директор корпорації Менеджмент Ассетс Корпорейшн (МАКО),  власником якої і є Олександр Янукович,  який тепер є і власником усіх газових родовищ України,  бо …  крім чотирьох газоносних площ від шахти ім. Засядька структури Януковича отримали ще одну. У травні 2012 року Міжрегіональна газова компанія вже самостійно отримала від Луганської облради Бараніковскую площа під розвідку і промисловий видобуток газу.

А незабаром, фірмі, пов'язаній з Олександром Януковичем передадуть ще п'ять ліцензій !!!???

П.С. Між іншим, раніше Олександр Янукович і Едуард Слинько створили спільно ТОВ Донснабтара, де в засновниках була також Валентина Арбузова - мати глави НБУ Сергія Арбузова. 

Украинцам ограничат вьезд в ЕС !!!

Это может быть ответом на игнорирование украинской властью требований ЕС относительно лидеров опозиции Юрия Луценко и Юлии Тимошенко.

Многим украинским политикам могут ограничить въезд в Европейский Союз. Такое мнение выразил президент Центра европейских и трансатлантических студий Алексей Коломиец.

По его словам, это может быть ответом на игнорирование украинской властью требований ЕС относительно лидеров опозиции Юрия Луценко и Юлии Тимошенко.

Эксперт считает, что бойкот саммита стран Центральной Европы в Ялте - это не последние действия ЕС по отношению к украинской власти.

«Возможно, 15-30-ти политикам уже в  ближайшее время запретят въезжать в европейском направлении», - сказал он в комментарии ГолосUA.

Коломиец считает, что вопрос смены украинской власти стал «мировой проблемой», в которой задействованы четыре центра принятия решений: структуры Евросоюза, Госдепартамент США, руководство России и еврейские международные организации. 

«Они вели и ведут открытую войну за свержение режима Януковича, и сегодня дорога в европейские столицы ему закрыта !!!», - подытожил он.

Виктор Янукович - преступник !!!

omg Опальный российский олигарх Борис Березовский в очередной раз назвал Виктора Януковича и Владимира Путина преступниками !!! 

«Власть в Украине - бандитская, такая же, как и в России. Просто Янукович - дипломированный преступник, который был осужден, а Путин - пока еще нет», - сказал Березовский в интервью Главкому.

Отвечая на вопрос, почему Виктор Янукович держит Юлию Тимошенко в тюрьме, несмотря на громадные имиджевые потери, олигарх ответил: «Я плохой психолог  … и не знаю, что творится в глупой башке у Януковича.  … я только знаю, что эта башка - бандитская». 

И ранее Березовский неоднократно  заявлял, что «Янукович такой же бандит, как и Путин». По его словам, отношения Украины с Западом не могли не ухудшиться после прихода к власти  бандита Януковича. 

«Он абсолютно такой же бандит, как и Путин. Они близнецы-братья. Но бандиты - они же не всегда могут договориться между собой. Напротив - они всегда находятся между собой в розборках. Поэтому разборки и продолжаются … », - сказал он.

Олигарх считает, что нынешний украинский бандитский режим Виктора Януковича никогда не расстанется с властью добровольно и поэтому может быть свергнут только революцией !!!

omgomgomg

Так хто ж вбив Гонгадзе ???

Суд скасував порушення справи проти злодія  Кучми,  який обікрав  народ  України на  5  млрд.  долларів. 

14 грудня  Печерний   суд  славного міста Києва,  який обслуговує  бандюків-олігархів,  скасував постанову бандитської Генеральної прокуратури про порушення кримінальної справи стосовно другого презіка-злодія  ... і   вбивці  Леоніда Кучми,  за звинуваченням у причетності до вбивства чесного журналіста Георгія Гонгадзе. 

 

Питання:  …, а чому не залучили слідчі  до  цієї  справи спікера ВР Украини  Литвина?? ... Адже він  має пряме відношення до цієї справи ???  

Це незаконне.  куплене  рішення оголосила суддя Печерного райсуду хабарниця  Галина Супрун після розгляду скарги  і  тиску  на  суддю  злодія-олігарха Кучми з приводу законності порушення справи проти нього  як  головного бандита Україні в 1997 - 2004 рр. 

Кримінальну справу,  щодо вбивці Кучми порушено 21 березня 2011 року. Він звинувачувався  і  справедливо в беспредельному користуванні  своїми службовими повноваженнями  і особистому замовленні  вбивства журналіста Георгія   спеціально  створеним  ним  спецпідрозділом  на  чолі  з  Пукачем (по  крайній  мірі  це  ч.3 ст.166 Кримінального кодексу в редакції 1960 р.). 

 

Плівки Героя України  майора управління Держохорони Миколи Мельниченка визнані речовим доказом у даній  справі !!! 

Кучмі   таки  було  пред'явлено звинувачення  /для  відводу  очей/, взята підписка про невиїзд і проведена   ніби то очна ставка з екс-начальником департаменту зовнішнього спостереження МВС України Олексієм Пукачем  /чистильщиком/  ...  і Миколою Мельниченком  !!!

 

Журналіст Георгій Гонгадзе свідомо,  за наказом Кучми був  викрадений в Києві 16 вересня 2000 року і вивезений  в "невідомому"  напрямку  /за словами  очевидців  його деякий  час  тримали в  гестапівських  застінках СБУ,   де  піддавали неймовірно  жорстоким тортурам/.   

У листопаді того ж року у лісі Київської області був виявлений обезголовлений труп, який   за висновками «експертів» міг належати журналістові.

Питання: яким треба бути  садистом, щоб  живій людині відрізати голову  ??? ...  Але ж саме такий наказ віддав своїм подопічним Кучма  !!!

 

І тільки в 2009 році ???   ….  в Київській області знайдено останки черепа, які за заявою бандитської Генпрокуратури, належать Гонгадзе. 

Зауважу,  що  тіло і досі не віддано землі, оскільки мати  журналіста, Леся Гонгадзе, серцем  чує  що знайдені останки  не належать її синові !!!??? …  Гнати всіх  таких   ЕКСПЕРТІВ треба  драною  мітлою !!!   Як, за стільки років вони не змогли на 100% визначити,   що це Гонгадзе  ??? ... Нормальній експерт робить   це  за один день !!!

 

У листопаді 2000 року лідер Соцпартії Олександр Мороз оприлюднив у парламенті аудіозаписи, які, за його словами, підтверджують причетність тодішнього президента-диктатора  Леоніда Кучми до зникнення Гонгадзе і участь в цій справі Литвина, який порадив Кучмі прибрати Гонгадзе. Ці записи істинні /це підтверджує ЦРУ / і  на 100% аутентичні  і  їх  зробив  дійсно Мельниченко. 

 Але, 21 жовтня 2011 бандитський Конституційний суд України оприлюднив незаконне,   куплене рішення, згідно з яким, обвинувачення у вчиненні злочину Кучмою і Литвином не може грунтуватися на даних, отриманих без дотримання Конституції або з порушенням законів !!!??? 

Ось Вам і демократія по-українськи!

При владі зараз гопники, злодії і брехуни!

Позафракційний нардеп Святослав Олійник стверджує, що нинішня влада, усуваючи лідера опозиції Юлію Тимошенко з політики, замість кілера найняла прокурора та суддю - досвід з відвертим замовним убивством Гонгадзе дав їм досвід. 

У кожній міській бригаді до якої належали теперішні народні депутати ВР були гопники, які збивали гроші з малечі, ... і ябеди, які бігали і «стукали» на них - в основному тепер депутати опозиції. Так от при владі зараз гопники, а такі ябеди як Яценюк, Тягнибок, ... трясуть  штанами і  роблять все, щоб  їх не «били». 

Були свого часу і буйні дівчинки, ... як Юля. Гопники  посадили її, бажаючи помститися за відібрані в минулому грошики ... і чималі.  Це ж влада кримінального походження.  І  їх цікавлять  гроші,  гроші  і  ще  раз гроші !!! Замість кілера вони найняли прокурора та суддю. Замість сокири взяли Кірєєва з печаткою. Вони усунули Юлію Тимошенко з політики назавжди, а значить і усунули назавжди опозицію ....

Набагато більш перспективно виглядає позиція таких лідерів як Віталій Кличко. Він у змовах не помічений, в «схемах» участі не бере !!!  Багато живе за кордоном і знає, як влаштована європейська політика, ... але навряд чи він захоче поліпшити життя рядового українця ... 

До тих пір поки кожен українець кровно не усвідомить, що саме від нього залежить щасливе майбутнє його дітей   і він заради цієї мети не пожаліє і свого життя ... ніяких змін на краще майбутнє чекати не доводиться! 


П.С.:  на гарматний постріл не можна було  підпускати до влади олігархів і їх прихвостнів !

Корупція в Україні непереможна!

Після скорочення співробітників Державтоінспекції, внутрішньовідомчі побори зросли вдвічі. Про це, на правах анонімності, розповів мені співробітник управління ДАІ Василь Петренко. 

З жовтня всім інспекторам дорожньо-патрульної служби начальство поставило новий "план". Тепер кожен екіпаж у кінці зміни зобов'язаний здати своїм командирам 450 гривень,  -  раніше ми здавали по 250 гривень! За нічну зміну" ставки "збільшуються до 650 гривень, так як вночі більше шансів підловити п'яного за кермом, та і з повій ми теж беремо побори.

Хабар за водіння у п'яному вигляді обходиться водіям в 500 доларів. За ці гроші на водія я не тільки не складаю протокол, але ще й відводжу його додому! ", - заявив він. Деякі мажори, вихваляючись перед дівчатками, свідомо на наших очах порушують правила і тут же розплачуються, регочучи в обличчя! А зробити ми нічого не можемо – бо звільнять з роботи! 

Крім цього, за словами даішника, в кінці кожного місяця кожен інспектор зобов'язаний здати своєму начальникові ще 50 доларів для вищого начальства. Адже начальство хоче отримувати свою «чорну» зарплату в таких же розмірах, як і до скорочення в ДАІ. І змушує нас - звичайних інспекторів ДПС – вимагати "підвищених" хабарів від водіїв. А це призводить до скандалів. У той же час начальство нічим не ризикує. Нам прямим текстом сказали, мовляв, якщо потрапите під час отримання хабара, то вони тут ні при чому. А мене як хабарника тут же звільнять і відкриють кримінальну справу, якщо я не дам на лапу 2000 доларів", - додав він .

 

У ДАІ існує і план здачі протоколів на порушників ПДР. "По ньому зараз послаблення: ... якщо раніше, до скорочень, з нас вимагали по 6 протоколів за зміну, то зараз «обязаловки» немає, … але якщо я не принесу 2-3 протоколи, то начальство дивиться на мене з ухмилкою і робить перше, потім друге попередження, ... а потім звільнення !!!", - сказав інспектор ДАІ Петренко. 

Він зазначив, що до скорочення штату ДАІ на вулицях міста щодоби чергувало по 18-20 екіпажів. Зараз - 9-10 машин. За його словами, всі рядові інспектори ДПС кожне чергування ще й заправляють службові автомобілі за свій рахунок. Про які переслідуваннях злісних порушників взагалі може йти мова. Їх практично ніколи ми не переслідуємо. Нам поставлено конкретне завдання - зібрати гроші. 

Начальство каже нам - вам видали посвідчення та смугасту палицю, йдіть і заробляйте! Адже на зарплату сержанта в 1200 грн прожити не можливо! Тому й змушений обдирати водіїв, не залежно від того порушив він правила чи ні ", - додав сержант ДАІ В. Петренко. 

Коли я по телефону поцікавився у начальника міського ДАІ Валерія Дороніна, чому існує план на хабарі, він відповів: "Ці розповіді про "якийсь план"  і  побори  з інспекторів ДАІ – суцільна брехня. …  А хто Вам це сказав ...??? 

Воістину сказано: Корупція  В УКРАЇНІ  непереможна!!!

Будь в меня влюблена

… Повеет от Тебя отравой  … и гламуром небезопасных встреч…

И  наградишь влюблённым взглядом, … если сумею Тебя беречь.

Руки Твои пахнут цветами, … и  болью Души иногда

И как  нестерпимая разлука … рекою - через годы и города.

Развеешь интриги и сплетни  шлейфом от французских духов,

И польются ручейками слова  - из лабиринта Твоих снов … .

И запахнешь тогда едва уловимым пряным букетом вина,

А можешь запахнуть … и мною,  - если в меня  влюблена … .

Не кричи !!!

Один раз Учитель спросил у своих учеников:
- Почему, когда люди ссорятся, они кричат?
- Потому, что теряют спокойствие, - сказал один.
- Но зачем же кричать, если другой человек находится с тобой рядом? - спросил Учитель. - Нельзя с ним говорить тихо? Зачем кричать, если ты рассержен?
Ученики предлагали свои ответы, но ни один из них не устроил Учителя.
В конце концов он объяснил:
- Когда люди недовольны друг другом и ссорятся, их сердца отдаляются. Для того чтобы покрыть это расстояние и услышать друг друга, им приходится кричать. Чем сильнее они сердятся, тем дальше отдаляются и громче кричат.
- А что происходит, когда люди влюбляются? Они не кричат, напротив, говорят тихо. Потому, что их сердца находятся очень близко, и расстояние между ними совсем маленькое. А когда влюбляются еще сильнее, что происходит? - продолжал Учитель. - Не говорят, а только перешептываются и становятся еще ближе в своей любви.
- В конце даже перешептывание становится им не нужно. Они только смотрят друг на друга и все понимают без слов.