Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Лапонька

37 років, риби, познайомиться з хлопцем у віці 35-42 років

Заява української інтелігенції

«Ми, представники української інтелігенції, заявляємо, що не визнаємо несправедливе рішення підконтрольних чинному президенту судів України у справі лідера опозиції Юлії Тимошенко і сподіваємося, що воно найближчим часом буде скасоване  у Європейському суді з прав людини», - сказали українські інтелегенти в заяві.

 

«Для більшості українців і для всього світу вже давно не секрет, що Янукович з допомогою підлеглих суддів намагається фізично знищити лідера партії  «Батьківщина» і  лідера опозиції Юлію Тимошенко. Ганебним для України є те, що суди України виконали це брудне замовлення презіка України », - сказано в заяві, під якою підписалися письменники Дмитро Павличко, Іван Дзюба, Юрій Мушкетик, Валерій Шевчук, Сергій Жадан, Ірен Роздобудько, Василь Шкляр, філософ Мирослав Попович, голова Києво -Могилянської Академії В'ячеслав Брюховецький, дисидент Богдан Горинь, історик Володимир Сергійчук та інші.

 

Діячі української культури підкреслили, що їм і громадськості «цілком очевидно, що  численні надумані кримінальні справи, і безпідставне, багатомісячне утримання в Лук'янівському СІЗО та переведення в Качанівську колонію, є примітивною помстою Януковича своєму головному політичному конкуренту лідеру опозиції Юлії Тимошенко, яка не боїться самовіддано боротися проти кукловодів за правду, відстоювати політичні та соціальні права громадян України».

 

Ті, хто підписався під заявою назвали рішення судів «цинічною зрадою влади євроінтеграційним прагненням українського народу». 

П.С. Враховуючи факт проведення виборів до Верховної Ради Україні,  бандитської владою здійснюється масове звільнення закоренілих рецедивистов. З 14 січня вступив у дію свідомо запланований і недавно підписаний презіком-зеком закон про декриміналізацію. На волю виходять десятки тисяч «отьявлених»  злочинців, які будуть здійснювати фальсифікацію виборів в усіх регіонах України. Задіють і звільнять навіть тих рецедивістів, які знаходиться в СІЗО більше двох місяців і проти них ще не було судового розгляду!


43

Коментарі

115.01.12, 13:42

тепер ясно для чого їм потрібна була декриміналізація !!!

    215.01.12, 13:51

      315.01.12, 16:56

      суки лагерні чинять бєспрєдєл

        Гість: Премьер_Я

        415.01.12, 18:28

        и как это я раньше сам не додумался ??? судейские мантии срочно надо поменять вот именно на такую униформу !!! И суды у нас сразу же станут дерьмократическими !!!

          515.01.12, 19:44Відповідь на 4 від Гість: Премьер_Я

          и как это я раньше сам не додумался ??? судейские мантии срочно надо поменять вот именно на такую униформу !!! И суды у нас сразу же станут дерьмократическими !!!

            615.01.12, 20:28

            Чим серйозніший бункер, тим більший кердик (.....ець) правителя. Потрібно їм нагадати, як закінчив той же Гітлер.

              715.01.12, 21:50

                Гість: Lakastra

                816.01.12, 00:02

                Юлия Тимошенко допустила одну,но самую важную и фатальную ошибку - договором с Россией по газу,она ударила по кошелькам донецких. Тем самым она разворошила осиное гнездо.Не сделай она этого - еще не известно как все вышло.И причина,основная, в этом.Они теперь как уж на сковороде крутятся,но ничего немогут сделать.
                Чтоб там не говорили,но этим Юля сработала на руку Путину.И с его стороны очень умный план - ничего не скажешь.Сначала он Юлиными руками ставит раком донецких.Донецкие убирают Юлю.Россия выигрывает цену на газ.Но это не самоцель.Цель первая : Севастополь.Достигнута с помощью донецких.Цель вторая : подмять донецких. Цель третья : Украина.И если нынешняя власть ничего с газом не придумает... Хреново будет сохранять независимость.

                  916.01.12, 09:45



                  за первую фотку +1000

                    анонім

                    1016.01.12, 11:17

                    куди вже далі, злочинність і так зросла в рази за час синьогнійного терору, а тут ще й рецидивістів повипускають...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна