Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Лист до колонії одному з вплививих людей України

 

Відкритий лист

Я, Плюта Валерій, простий громадянин України, тому маю вище моральне право звернутися до вас, репресованого відомого у світі публічного політика, бо є обставина, яка єднає нас і ставить на один щабель – ми обоє мріємо аби в такій багатій країні як Україна всі  жити багато. І що б Україна призванно стала супердержавою третього тисячоліття!

Я звичайний українець,  звертаюсь до вас із відкритим листом і єдиним проханням: Тримайтесь! Бо брутальність, з якою залякують Вас і Ваших послідовників; безсоромність засобів масової інформації, неприродній, кровозмішувальний союз  представників міліції і криміналу; тотальна безучастність, яка охопила більшу частину українського народу – ось основні ознаки цього періоду. І лише віра в Вищу справедливість символом якої якої Ви є, без всякого сумніву, дає надію мені та мільйонам українців на добробут  ще нашого і прийдешнього поколінь.
Прошу Вас згадайте про наших мужніх предків, що боролися за незалежність нашої  України, згадайте як вже в наші часи,кращі з українських патріотів страждали у таборах та тюрмах СССР за майбутнє нашої нації. І якби їхні серця в нашій памяті могли звернутись до Вас, то душею і своїм подвигом вона визнали б Вас,як найкращого представника українського народу, патріотом, що віддана до повної саморуйнації своєму народові!

Живучи в одному з промислових міст країни, я звичайний громадянин, постійно стикаюся з соціальною несправедливістю що має місто завдяки видозмінених до повного абсурду в славних 90-х «Кучмівською більшостю» в Верховній Раді України Законам. Вони призвані тільки для одного, узаконити перерозподіл національних багатств на користь декількох.  А стосовно нас, пересічних громадян, це створення тотального репресивного механізму, що повинен захищати цей перерозподіл.

І тільки Ви  тоді стали на повний зріст і заявили про відмову брати участь в цьому брутальному процесі. Відмовилися від мільярдних перспектив які відкривають можливість «нинішнім», нині діюче законодавство. Тому саме Ваша мужність забезпечить нашому народу дотримання норм Декларації Незалежності України, принципів від яких не відмовлявся жоден з Президентів України! Ви своєю мужністю чесно вистраждали це право, бо як сказав Глава УПЦ Київського патріархату Патріарх Філарет: «…То, что случилось  — надо перенести мужественно. В этом испытании крепнет дух человека. Надо вспоминать многострадального Иова. Он страдал не потому, что был виноват. А потому, что Господь его испытывал. Почему такие тяжелые испытания? Потому что сильные! Иов был сильным, и выдержал. И Господь Иову после испытания дал многократ больше возможностей. Поэтому на испытаниях их жизнь не заканчивается…»

Спостерігаючи за Вашою діяльністю, з початку як пересічний бізнесмен, потім як соціально незахищена особа, дійшов твердого переконання – кращого захисника української нації, культури, історії... ніж Ви, нам не знайти. В цьому впевненні також і Ваші опоненти, і тому Ви знаходитесь в колонії! Ваше ув’язнення, це визнання Вас як істинного лідера українського народу!

Тому, цим відкритим листом від імені своєї родини, своїх друзів, багаточислених знайомих, від імені моїх друзів, семи десятків відомих блогерів України  http://narod.i.ua/user/3993369/profile/ Урочисто заявляю такі слова

ЛЮДЯМ - ВОЛЮ, і вперед до "України третього тисячоліття", країни де всі будуть жити заможно!

На цій високій ноті закінчую писати свого листав до колонії  Вам, чуйної та розумної людини, котру я поважаю і підтримую. На Вас я покладаю свої надії на світле майбутнє моєї родини і моє особисте майбутнє 

З повагою до Вас Валерій Плюта.

14

Коментарі

113.08.13, 10:36

Есть мнения что письмо адресовано Тимашенке. Написано конечно хорошо, красиво, но не заслужила она таких писем. Воровка должна сидеть в тюрьме!!!

    213.08.13, 10:40Відповідь на 1 від webFreeman

    Вори теж бувають різні!

      Гість: Мартышка Чита

      313.08.13, 10:42Відповідь на 1 від webFreeman

      Есть мнения что письмо адресовано Тимашенке. Написано конечно хорошо, красиво, но не заслужила она таких писем. Воровка должна сидеть в тюрьме!!!я, кажись, знаю автора этого письма

        413.08.13, 10:56

        Сподіваюся, коли отримаєте відповідь, надасте нам для ознайомлення?

          513.08.13, 11:26

          Спасибо, смешно.

            Гість: Бентина

            613.08.13, 12:06Відповідь на 1 від webFreeman

            вот часто встречаю в сети - "воровка" по отношению к Тимошенко. такое ощущение, что пишут ограбленные ею люди просветите, пожалуйста - что и кого она украла?

              713.08.13, 13:09Відповідь на 6 від Гість: Бентина

              Генеральная прокуратура Украины обвиняет Тимошенко в «расхищении или присвоении средств». Введи запрос в гугл - уголовное дело Тимошенко)
              Все так за нее беспокоятся - скоро святую мучительницу сделают, а что она для вас сделала? С лазаренком народные средства растягивала? Ладно, сейчас "репрессиями мучает" Янукович, в 2001 году 2 уголовных дела просто так? Чем она лучше того же Януковича или Ющенка?

                Гість: Бентина

                813.08.13, 15:58Відповідь на 7 від webFreeman

                а, гугл
                в отличии от Вас я читаю первоисточники
                и,пардон, не веду базарных беспредметных дискуссий

                  913.08.13, 16:10

                  Україні скоро склади серйозні іспити перед світовою спільнотою як країниі, що утверджується в якості наддержави третього тисячоліття! От - тут і потрібен висококласний атикризовий менеджер!

                    1013.08.13, 16:18Відповідь на 7 від webFreeman

                    Генеральная прокуратура Украины обвиняет Тимошенко в «расхищении или присвоении средств». Введи запрос в гугл - уголовное дело Тимошенко)
                    Все так за нее беспокоятся - скоро святую мучительницу сделают, а что она для вас сделала? С лазаренком народные средства растягивала? Ладно, сейчас "репрессиями мучает" Янукович, в 2001 году 2 уголовных дела просто так? Чем она лучше того же Януковича или Ющенка?
                    Юлії Тимошенко не має в списку самих багатих людей України, а нині діючі є всі! Відразу додам, що банківська операції скрити не можливо, бо це облік. А знаєте скільки сотень справ можливо відкрити по тим хто зараз відверто грабує громадян України?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна