Обіцянки депутатів зібрали в один сайт

 

В Херсоні Комітет виборців України презентував інтернет-ресурс, який дасть змогу громадськості відстежувати виконання передвиборчих обіцянок херсонськими депутатами всіх рівнів.

Презентували ресурс експерти обласної організації КВУ та Причорноморського центру політичних та соціальних досліджень Дементій Бєлий та Олександр Мошнягул.

Зокрема, на вказаному інтернет-ресурсі "Депутати та їхні обіцянки" у відповідних розділах та за відповідними тегами викладені обіцянки депутатів обласної ради та міст обласного значення й кількох районів. Даний ресурс буде постійно оновлюватися, для цього використані положення нового Закону України "Про доступ до публічної інформації".

За словами голови ХОО КВУ Д.БЄЛОГО, вперше в регіоні всі обіцянки систематизовані на початку каденції депутатів. Відтепер виборцям буде набагато легше відстежити міграції депутатів та вартість їхніх оцінок, й пізніше скорегувати свій власний вибір.

УНІАН

Прокуратура змушує тризубівців заперечувати катування – активіст

 
Прокуратура Запорізької області, яка здійснює перевірку фактів катування членів Всеукраїнського об’єднання «Тризуб», затриманих за звинуваченнями у пошкодженні пам’ятника Сталінові в Запоріжжі, чинить на арештованих тиск, щоб ті відмовилися від претензій. Про це, як повідомляє в суботу кореспондентка Радіо Свобода, заявила дніпропетровська громадська організація «ГРАД», яка тримає зв’язок із затриманими та їхніми родинами.

«Працівники прокуратури пропонують за єдиним зразком написати заяву, яка заперечує факт катувань. В іншому разі погрожують жорстокішою позицією обвинувачення під час суду і суворішим вироком. 

Ці протиправні дії прокуратури вкотре засвідчують замовлення влади на кримінальне переслідування членів «Тризубу» за політичними мотивами», – заявили в організації.«ГРАД» звернувся до Генеральної прокуратури України з вимогою провести перевірку щодо катувань «сікачів» голови Сталіна в Запорізькому обласному управлінні СБУ.

Раніше «ГРАД» заявляв про тиск і фізичні знущання щодо ув’язнених у справі про погруддя Сталіна тризубівців Анатолія Онуфрійчука і Василя Лабайчука.Перше судове засідання у справі пошкодження погруддя Сталіна відбудеться 31 березня у Запоріжжі.

Групу тризубівців звинувачують у відпилювання голови погруддю Сталіна, яке стояло перед Запорізьким обкомом КПУ, 28 грудня минулого року. «Тризуб» узяв на себе відповідальність за це. 31 грудня це погруддя, на яке вже повернули відпиляну голову, цілком зруйнували вибухом.

Геноцид

 

Дивлюся я на країну та думку гадаю. Чи вона погоріла чи наші люди подуріли? 

Коли людину б’ють її природня реакція – відбиватися. Але з нашої людини здається за 70 років совка вибили вже й останні залишки не те що гідності а просто вже інстинкту самозбереження. Не вірите? Тоді оцініть самі. 

Минулого року наш всіма нами ніжно любимий уряд прийняв низку заходів завдяки яким вивозити збіжжя з України за бугор змогли лише чотири компанії в обсязі не більше встановленої квоти. Всі чотири компанії пов’язані з потрібною людиною. Не будемо казати з ким саме, хоча це народний депутат Юрій Іванющенко, розпарений нині пресою як Юра Єнакієвський, а в часи моєї юності відомий серед криміналу як «Юрєц Малой». 

Не складно збагнути що в наслідок маніпуляцій уряду селяни ударно зменшили обсяги посівних. А навіщо горбатитися, якщо монополія на вивіз хліба збила його внутрішню ціну?! 

Але далі більше. Невдовзі селянинові доведеться стикнутися зі збільшенням собівартості хліба. Відтоді як бізнесмен Дмитро Фірташ став власником черкаського «Азоту», в Україні з’явилася монополія на виробництво мінеральних добрив, а отже подорожчання добрив відсотків так до 20-и завітає до нас вже невдовзі. Але й це ще не все. Скупивши хліб у селян (задешево) фірми-трейдери його ж продають виробникам хліба вже за дорого. А у тих, вартість самого борошна в хлібі складає лише 10-15% від загальної вартості, решта – газ, електроенергія, транспорт, зарплатні працівникам, податки, тощо. І до всього цього виробникам хлібу уряд забороняє збільшувати ціну на хліб. 

Що в результаті? Правильно – зникнення хліба з прилавків магазинів, що сталося нещодавно у Свердловську та Ровеньках на Луганщині. А другою серією буде зникнення зерна з українських елеваторів, бо по тих закупівельних цінах що існують нині горбатитися не буде навіть гноблений з усіх боків український селянин. 

Вам мало? Продовжимо далі. Вас не зацікавили словеса міністра освіти Дмитра Табачника стосовно необхідності закрити біля 606 шкіл? Усе правильно, ідеться переважно про сільські школи де навчається 10-15 дітей. Зрозуміло, держава в нас бідна (на відміну від її слуг) і не може платити зарплатню кільком вчителям аби вони півтора десятки дітей навчали. А оскільки право на освіту в нас закріплено Конституцією (чули про таку збірку казочок?) то возити дітей від дому до школи мають спеціалізовані автобуси надані селам за програмою «шкільний автобус». 

Тільки от же ж лишенько! Автобуси до сіл надійдуть ще невідомо коли. А школи «оптимізують» (українською – зачиняють) вже зараз. Як ви гадаєте, знайдуться в уряду гроші на автобуси ПІСЛЯ оптимізації? І ще одне питання. У нас шановна російськомовна інтелігенція ревом реве ще й досі, про те як псує якість освіти навчання дитини українською мовою. Так от за українські школи на Донбасі іде запекла війна із залученням преси, нардепів та представників української інтелігенції. А де реакція російськомовної інтелігенції на закриття російськомовних шкіл? Агов, «Союз Пісатєлєй Слобожанщіни», ви здатні на щось, крім як Шкляра з багном мішати? 

Вам ще мало? Тоді згадаймо що віднедавна зареєструвати дитину народжену поза межами пологового будинку стало можна тільки за постановою суду. Раніше було достатньо тільки довідки терапевта і двох свідків, нині – зась. Щирий привіт малозабезпеченим сім’ям і в першу чергу мешканцям сіл та невеличких міст! Родина, яка не має грошей на пологовий будинок (медицина в нас платна, відкиньте ілюзії), на адвоката задля довести що це ваша дитина і немає часу бігати по судах та збирати довідки – матиме на руках дитину яку не можна буде влаштувати в школу чи дитячий садок і яку будь-якої миті можуть відібрати органи опіки. 

Вам і цього мало? Смалимо далі! По Україні нині йде медична реформа. Згідно реформи лікарень по-перше має стати менше, по-друге їх мусять перепрофілювати за певним призначенням (окремо – для хронічних, окремо – для негайного лікування, тощо). А як визначити де везти певного пацієнта? А для цього замість лікарень на районі лишають фельдшерсько-акушерський пункт, фактично медпункт, працівники якого й направлятимуть пацієнта за потрібною адресою. А як пацієнт діставатиметься до лікарні? Та машиною «швидкої» ж! Прем’єр Азаров пообіцяв – «швидка» доїжджатиме до пацієнта протягом 10 хв (у місті) і 20 хв (у селі). Але станеться це колись у невизначеному світлому майбутньому. Нині у містах живих «швидких» лишилося стільки, що інколи вони спізнюються на виклик на годину. А в селах «швидка» взагалі виїжджає тільки якщо родичі хворого її заправлять, бо пального у них нема. 

Так от супер-пупер наворочена «швидка» у нереальних кількостях з необмеженими запасами пального появиться у нас невідомо коли, а лікарні зачиняють уже зараз. Серед іншого при багатьох лікарнях зачиняють пологові відділення, а отже породіллям доведеться їздити за багато десятків кілометрів, бо інакше… (див вище). 

Оце дописав все це, сиджу собі, дивлюся на небо та думку гадаю. Ну гаразд, я наволоч, жлоб, буржуй, чи як там ще мене називають тут окремі доброзичливці. Ну гаразд, я можу дозволити собі купляти набагато дорожчий хліб, можу покласти дружину народжувати у нормальні умови, можу проплатити для дитини гідну освіту , не користуюся «швидкою» та можу забезпечити собі нормальне лікування. Але таких як я в Україні – нереальна меншість. По набагато більшій кількості людей, нинішні вихиляси уряду ударять не просто жахливо – вони поставлять їх на межу виживання та приречуть до реальної смерті. Проти частини населення нашої країни розв’язано реальний і цілком серйозний геноцид. Ба-більше – ніхто не приховує намірів та обсягів замисленого. Загроза для великої кількості людей – цілком реальна. 

То чому ж усі ці люди мовчать? 

© Дракон

Постпятн(і)чне …

 

Власне нічого не здивувало. Досить прогнозована спроба «мочілова» ЮВТ на Інтері у пластилінового Кисельова. 

 Щодо Інни Б., то тут все банально типово, це щось на кшталт з допомогою німецького порно розповісти про кохання, чи за допомогою найгидотнішого образу торгашки совдепівської «Бакалії» репрезентувати високу культуру обслуговування.

 Єдине про що поява таких спічрайтерів на центральному каналі телебачення свідчить, так це про «рівень» політсили, яку вона репрезентує та власне передачі й каналу в цілому.  Залишився трохи дивний осад та враження розписаної «партитури» від «героїчного» вчинку І.Мірошніченка. 

Якось дуже вчасно перервав він Інну, якій власне про пустий протокол засідання Кабміну й нема чого було розповідати, а лаври «героя» наче отримав. Щодо «гострого» питання тушок, то власне ніяке воно не гостре і ЮВТ неодноразово відповідала на нього не тільки словами, а й ділом, бо не тільки самі втікали але й за рішенням партії  вилітали. 

 Та й чого гріха таїти, всі нинішні партії нажаль далекі від ідейності, тому мають серед себе й фундаторів й інший «потрібний» баласт.
 От він в першу чергу й «сиплеться», нажаль небагато людей готових поступитись свічним заводиком, який на старість плекав, заради принципів.

 А «пацани» тиснути вміють, практика отримана в ОЗУ 90-х в цьому сенсі багата, як треба й родичів не пожаліють. Приклад голови ВС України Онопенко досить показовий.
 Але й міць їх не варто перебільшувати, основна частина партії Тимошенко стоїть.  

Але вже коли мова зайшла про «тонке», то набагато з більшим задоволенням почув би від Мірошніченка відповідь на сакраментальне питання ... хто ж вас фінансує хлопчики? 
Шось мені підказує, що відверта відповідь на це питання могла б стати досить нищівним шоком для багатьох щирих та не утаємничених в ці нюанси членів цієї партії.

 А так досить технологічно все, розпорошення Західного електорату та пугало для Південного та Східного, як кажуть 2 в 1.  От тільки ЮВТ досить коректно поставила всього одне питання ви на чиєму боці барикади? І тиша Респект їй за витримку та волю. Як не дивно ... і один в полі воїн! Але ж вона точно не одна ...  

А от хто дійсно несподівано порадував, так це російський гість передачі Віктор Ерофеев. Склалось таке враження, що від того наскільки він відверто «мокнув» цю замовну «шоблу» цепних цуциків режиму, навіть Кисельов отетерів. 

Отак Женя й "попадають" на грошики, ретельніше треба гостей підбирати, якщо вже на консультації до Інни ходиш ...    І от що мабуть найголовніше, за наслідком мережевого «перегляду» передачі, судячи з постів людей з досить різноманітними поглядами, склалось враження, що все ж тих, хто бажає якнайскорішого закінчення цієї фактично кримінальної вакханалії та побудови своєї рідної держави, якою можна пишатись, абсолютна більшість. 

 І що важливо, розбіжностей практично немає. Залишилось тільки дати відповідь при  наявності людей, що усвідомлюють необхідність змін, лідера який не зрадить, бачення цілі та навіть наявності поки власної країни, що треба зробити щоб досягти омріяного щастя?   

 Маю надію, що відповідь не за горами  

 P.S. От тільки хоча б один демократичний канал ТВ не завадив.

Основные понятия

 
Научно-практический комментарий. Под ред. Ганькы Гэ.  

Преамбула
Когда афоньский старец с шаманским бубеном лечил мне оббитые колени, а Великий ПутиМедвед определял владычество на окраине тогда меня, Влыдыку Межигирского, Ученийшего Проффесара гундяевобоязненного, чтобы подобно шабашу восходить над чорноротыми, ДанБас без порожяка призвал меня для благоденствия элохтората.
Комментарий: Это Ганька какую-то ху загнула для понтов. Кароче, решил я на толковище установить понятия для зоны за пределами Межигирья. Так понятно? 

Глава Раз. Общее устройство.
1. Территория зоны населена людьми и лохами.
2. Людям всё, лохам закон.
Комментарий: Кто из лохов не понял, тому прокурор въеб сразу по рогам, чтобы лучше доходило. 

 Глава Два. Понятия для лохов.
1. Лох должен всегда, поэтому платит.
2. Если лох не платит, то он должен. Дальше см. пэ 1.
Комментарий: Кто из лохов не понял, тому мент въеб сразу по рогам, чтобы лучше доходило. 

 Глава Три. Понятия для людей.
1. Клюй ближнего.
2. Ложи на нижнего.
3. Вверх не смотреть пока не скажут.
Комментарий: Скока клевать ближнего решаю я. Скока ложить на нижнего решаю я. Беспредела не допущу. Вверх смотрящему без позволения: сдохни сегодня, а я завтра. И сдохни, бля, сегодня лучше добровольно.
4. Мусорам в дела людей не соваться.
Комментарий: Будут соваться, натравлю на них Ландыка. Дрожи красноперый!  

Глава Четыре. Свобода пресса.
1. За метлой следить.
2. За базар отвечать.
Комментарий: Тут все просто: битой в рыло и весь базар. Можно и креслом по еб...
3. За базаром следить Ганьке.
Комментарий: Грамотная бабища, бля, аж страшно. Понятно, шо научилась строчить красноперым и црушникам. Ну, шоб не так страшно поставлю Ганьке в помочь Одарку солодку. Пущай строчить поучится, а заодно пусть обе курвы на шустрой свободе потягают друг друга за патлы, хто строчит лучше. Веселуха будет.  

Глава Пять. Враг у ворот.
Комментарий: Это Ганька придумала, голова, бля.
1. Враг Юля.
2. Юля украла гречку и не посеяла борошно.Комментарий: Шо, бля, еще за борошно? Ганька, шо ты мэлэш?
3. Инке Бэ гавкать на Юлю (должна Пине баксы за озимые), остальным людям подвывать.
4. Кто из людей не понял, тот лох. Дальше смотри Главу Раз.
Комментарий: Ежели хто из людей за бабки гавкать на Юлю не будет того лоха на шампур и пусть кукарекает на Юлю бесплатно, пид....  
Комментарий 2: Задрала Ганька точки ставить. Ничо-ничо, скоро не только у кума будет праздник, не зря ж я тебе Одарку подсунул. 

 Глава Шесть. Рыцарство.
1. Мазу тянуть за меня назначаю Пахла, сэра иерусалимского. Пущай ганяет шлеперов.
Комментарий: Ганька - ты баран в понятиях, шо ты написала? Ладно, второй раз буквы складывать не буду. Хотел назначить Диму, тот всё же полковника ещё у Данилыча спиз . (Ганька, бля, заколебала точки ставить!) Но Пахло Янович отсэрнул так уж отсэрнул, потому мазуриком будет он. Диме поручу составлять букварь по фене, а то, говорят, народ сильно борзый стал, а Дима сильно галицийским.  

Глава Семь. Гречка.
1. Сэру Пахлу иерусалимскому гречку сеять на всей рыцарской территории.
Комментарий: У сэра Пахла забот и так много, но ничо. Ещо раз в отпуск не съездит, а слетает.
2. Лохам гречку убирать и не вякать за борошно.
Комментарий: Шо, бля, за такое борошно? Ганька, где ты такие сложные слова береш?
3. Людям гречкой и борошном торговать, бабки в общак отдавать.
Комментарий: Бабки это понятно. Кто бабки закрысит, того на шампур и до Югика Луценга в гости. Будет через пятерик хороший кандидат в президенты.  

Глава Восемь. Прикинцеви положення.
Комментарий: Ганьке за такие слова дать по ушам и напомнить, что Одарка уже тут.  

Утверждаю. Подпись.  

Подпись заверяю поцелуем. Глухый полиськый Лытвын.

Львовские милиционеры пытают с помощью электрошокера

 

По словам львовянки, ее почти четыре часа били электрошокером, чтобы она призналась, что украла у знакомой золото и деньги.

Во Львове разгорелся скандал с избиением женщины в отделении милиции. Жительница Львова Евгения Харсюк утверждает, что ее допрашивали почти 4 часа, выбивая признания электрошокером.

По словам женщины, 25 февраля ее пригласили в Галицкий райотдел милиции для дачи показаний. У ее знакомой пропала крупная сумма денег и золотой браслет.

Женщина в тот день была в гостях у подруги. Евгения уверяет, что не крала ничего, впрочем в райотделе выяснять подробности не стали, сразу начали требовать признания.

«Садится возле меня человек и говорит, рассказывай, где ты положила деньги, браслет, я сижу уверена в себе, ничего не брала, и тут этот человек начинает бить меня электрошокером по ноге. У меня шок ... И так вот это все продолжалось, эти избиения электрошокером, маты, оскорбления, примерно 3-4 часа », - заявила Евгения Харсюк.

Женщина обратилась в прокуратуру, но если там не помогут, готова защищать свои права в Европейском суде по правам человека.

Напомним, правозащитники утверждают, что для допроса задержанных в райотделах Украины все чаще применяют электрошок. Во Львовской области за последние 5 лет за избиение задержанных было возбуждено 36 уголовных дел.

ТСН

На донецкой козе

 
Имею возможность иметь козу, но не имею желания. Имею желание купить новую машину, но коза говорит сперва шубу и ремонт в квартире. Это раньше был анекдот про семью. Теперь о государстве. Которое любезно согласилось выступить в роли козы. Которую злые языки ласково называют «донецкой». Правда, вопрос, кто кого имеет и насколько гуманно пользуется этой возможностью, остается открытым. Дончане, конечно, сами виноваты. Ну надо же так прямо на опросе заявить - "не любим Партию регионов и Виктора Януковича". Кто же вас жалеть после этого будет?  Налоговая инспекция сделала шаг навстречу бизнесу. Ученый жизнью бизнес бросился врассыпную. Увы, в наших условиях это не спасает. Бодливой козе Бог рогов не дал, но пока Азаров создавал украинскую налоговую Бог не смотрел. Рогов там марал нервно курит в сторонке. Кто-то смог сбежать, но многих отловили. Помните, российские операции в Чечне. Путин называл их «принуждение к миру». Так вот, кровосиси всех мастей принуждают дончан к дружбе и сотрудничеству. Естественно, процесс получается достаточно болезненный. Малый и средний бизнес огребает по полной программе. При этом интересно мнения разделились. Мариуполь протестует (все-таки греки очень свободолюбивы), а вот Горловка страдает больше других карма такая. Вот потому и растет там процент самоубийств. Что неудивительно когда смотришь, что там происходит.  Я все понять пытаюсь почему? По факту в Украине вообще и Донбассе в частности ситуация кризисная. Можно сколько угодно ругать Тимошенко, но если смотреть на цифры, то с 2008 по 2011 годы внешний долг Украины вырос в четыре (!!!) раза. Ребята это не «их дела». Это наша проблема. Угадайте, за какой период долг вырос скачком? Подсказываю основной источник заемных средств МВФ. Это не дружеская ссуда, проценты капают ежесекундно. Уже просто чтобы обслуживать этот долг нужно постоянно брать новые кредиты. Называйте это как угодно, но формулировка «катимся в пропасть» остается самой честной и краткой.  Что должно делать государство в этой критической ситуации? Тут не нужно быть великим экономистом. Потому что ответ простой. Первое экономить. Снизить затраты и расходы, в первую очередь сэкономив на роскоши. На вертолетах и прочем. Второе опереться на граждан. На умных и работоспособных патриотов с одной стороны и на циничных и прагматичных людей, готовых зарабатывать и делиться с другой. Сейчас не время для бюджетных воров в стране реальный кризис. Даже рост цен на металл не спасает, потому что подорожание нефти и всего остального этот бонус сжирает с потрохами.  Все просто нужно дать людям максимум экономической свободы пусть кормят себя сами. Украинцы, кстати, не раз доказывали, что прекрасно справляются с этой задачей. Главное не мешать. И на минимальных и скромных налогах, ренте от использования недр зарабатывать на выплату долга. Все. Других вариантов, если строить честное государство, просто нет. Дай народу стать локомотивом, он вытащит себя, вытащит страну и дармоедов прицепом.  Но если жить по принципу «накосить бабла и свалить», заранее отправляя, как братья Клюевы детей учиться в Европу, тогда есть альтернативные варианты. По принципу «выжимай из всех максимум в бюджет, после нас хоть потоп, воруй и готовься к эмиграции». Честное слово, вышли бы к людям и честно сказали хотим вот столько чемоданов баксов чтобы свалить навсегда. Может даже мы бы и скинулись. Жрите и валите. Но не предлагают. Во-первых соблюдают приличия, а во-вторых переживают а вдруг мы что-то утаим. Вернемся к козьей аналогии. Помните, как старушка к ветеринару козу привела. Жаловалась, что в первый день та дала литр молока, во второй поллитра, а потом вообще доиться перестала. Врач пенсионерку успокоил, указал на ошибки и козлик жил еще долго, хотя и не так счастливо, как первые два дня. Но это не наш случай. Молоко выжимают независимо от пола и рода занятий, а удовольствия ноль.  Пока кровосиси рубят бабло так, что малому и среднему бизнесу не снилось 64 миллиона за два месяца. Но они по определению ничего не создают только отнимают. Тут два вопроса через сколько они отнимут все и что мы будем делать потом. А и в самом деле что потом. При таких отношениях тех, кто зарабатывает деньги и тех, кого как бы мы же наняли на работу перспектива пропасть. Отношения давно вышли не просто за рамки семьи или проституции, а превратились в парад извращений. Как будто заказал сразу трех девочек по вызову, а они заставили тебя делать ремонт, играть с детьми и мыть посуду. Ну а потом болит голова и прочие традиционные причины. Резонный вопрос они нам зачем? И куда позвонить, чтобы они уехали?  Без милиции уже обходимся в Донбассе народ сам ловит преступников. Пока еще не карает, но к тому идет слишком ловко откупаются. И избирательная справедливость становится нормой. К чему придем? Заменим собой милицию и судей, как-то научимся организованно защищать свои интересы в масштабах города, области, страны. Потом как-то начнем лоббировать свои интересы за границей. Если нам это будет нужно. И фактически сами станем государством. Но вопрос повторю нынешние нам зачем. А поскольку ответ очевиден, сразу второй куда их девать-то? Это уже не просто коза получается, а какая-то коза ностра.  Вместо вывода. Звонит вчера мой работодатель из Москвы и говорит. Старик, тут коммунист ваш Голуб заявил, что 46% украинцев по данным соцопроса, жалеют о развале СССР. Возьми у авторитетного политолога комментарий по этому поводу. Звоню Виталию Бала (куда уж авторитетнее), а он мне и говорит. Мол, большой привет коммунистам. Да, 46% маются ностальгией. А 50% по тому же опросу вообще уехать хотят навсегда. И, главное, 76% русскоязычных граждан Украины (!!!) считают себя патриотами Украины.  Я к чему эти цифры привел раз уж мы в подавляющем большинстве патриоты, то будем мудрость искать в народе. И есть хорошая древняя украинская поговорка ласковый теленок двух маток сосет. Как говорят циники сегодня главное тут матку с быком не перепутать. Заканчиваю статью вопросом. Мы тут о козе говорим а это точно коза? Не козел, случайно? Потому что в этом случае в наших к ней (к нему) отношениях стоит мягкости слегка убавить. Какие церемонии могут быть с этим животным? Они-то с нами не церемонятся. Вон - в Донецкой области целое село продали. Вместе с крестьянами. Надо что-то делать...

Інтерінквізиція

 
І знову п'ятниця. але нині не Шустер привернув мою увагу. Інтер запросив Юлю. Звісно, не для того, щоб її піарити. Зловтішно потирає пітні рученята Богохульська. Наплювала заздалегідь повну каністру отрути. Перші хвилини мене не розчарували. З перших хвилин Кисіль показав свою хамську натуру. Ще минулої п'ятниці плазував перед Пахлояничем, а тепер, як останній жлобяра презирливо махає своєю випещеною ручкою їй в обличчя - знаємо, мовляв, що Ви хочете нам сказати, мелите, мелите, Емеля. Після першого виступу Пояркова, влізла Горгона мерзотна, навіть " на українську перейшла" і безбожно її, цю нещасну перекручуючи, поперла зі своїм "компроматом", стенограмами Кабміну і готується до "викриття" "сучкиблохвароффки". Інна Б. радіє, нарешті! Тепер ПРдони можуть спати спокійно! Озвучено цифру - ЮВТ заклала міну під наші тарифи на газ аж на вісім років наперед! Вот оно что! Придумали нарешті! Фсе! Народ може розслабитися, Вітя, Коля і компанія ні в чому не винні. Звісно, ми вже забули, що за Рос.флот у Севастополі нам газ дешевий обіцяли.  Всю гречку вітчизняну теж Юля скупила і приховала, а тепер за спекулятивною ціною продає. На совість Кисельова я не сподіваюся за фактом відсутності такої в цього індивіда, але маю надію, що студія не перетвориться на трибуну для монологу і лайки чорноротої мадами. Запрошую до перегляду і дискусії.

Україна 97 % інвестицій спрямовує на Кіпр

 
Обсяг інвестицій з України в економіку країн ЄС на 01.01.2011 складає 6523,9 млн.дол., або 94,9% загального обсягу інвестицій з України (на 01.01.2010 5910,9 млн.дол., 94,9%).

Такі дані опублікувала Державна служба статистики України.

Найбільші обсяги інвестицій на 01.01.2011 спрямовано до Кіпру 6342,5 млн.дол. (97,2% загального обсягу інвестицій в країни ЄС).

Друге та третє місця за обсягами інвестицій посідають Латвія та Польща, в економіку яких з України надійшло відповідно 87,9 млн.дол. та 49,1 млн.дол. США.

Переважна частка українських інвестицій до Кіпру здійснена резидентами, що зареєстровані за видом економічної діяльності "операції з нерухомим майном, оренда, інжиніринг та надання послуг підприємцям", до Латвії установами фінансової діяльності, до Польщі підприємствами торгівлі, ремонту автомобілів, побутових виробів та предметів особистого вжитку.

UBR