хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Постпятн(і)чне …

 

Власне нічого не здивувало. Досить прогнозована спроба «мочілова» ЮВТ на Інтері у пластилінового Кисельова. 

 Щодо Інни Б., то тут все банально типово, це щось на кшталт з допомогою німецького порно розповісти про кохання, чи за допомогою найгидотнішого образу торгашки совдепівської «Бакалії» репрезентувати високу культуру обслуговування.

 Єдине про що поява таких спічрайтерів на центральному каналі телебачення свідчить, так це про «рівень» політсили, яку вона репрезентує та власне передачі й каналу в цілому.  Залишився трохи дивний осад та враження розписаної «партитури» від «героїчного» вчинку І.Мірошніченка. 

Якось дуже вчасно перервав він Інну, якій власне про пустий протокол засідання Кабміну й нема чого було розповідати, а лаври «героя» наче отримав. Щодо «гострого» питання тушок, то власне ніяке воно не гостре і ЮВТ неодноразово відповідала на нього не тільки словами, а й ділом, бо не тільки самі втікали але й за рішенням партії  вилітали. 

 Та й чого гріха таїти, всі нинішні партії нажаль далекі від ідейності, тому мають серед себе й фундаторів й інший «потрібний» баласт.
 От він в першу чергу й «сиплеться», нажаль небагато людей готових поступитись свічним заводиком, який на старість плекав, заради принципів.

 А «пацани» тиснути вміють, практика отримана в ОЗУ 90-х в цьому сенсі багата, як треба й родичів не пожаліють. Приклад голови ВС України Онопенко досить показовий.
 Але й міць їх не варто перебільшувати, основна частина партії Тимошенко стоїть.  

Але вже коли мова зайшла про «тонке», то набагато з більшим задоволенням почув би від Мірошніченка відповідь на сакраментальне питання ... хто ж вас фінансує хлопчики? 
Шось мені підказує, що відверта відповідь на це питання могла б стати досить нищівним шоком для багатьох щирих та не утаємничених в ці нюанси членів цієї партії.

 А так досить технологічно все, розпорошення Західного електорату та пугало для Південного та Східного, як кажуть 2 в 1.  От тільки ЮВТ досить коректно поставила всього одне питання ви на чиєму боці барикади? І тиша Респект їй за витримку та волю. Як не дивно ... і один в полі воїн! Але ж вона точно не одна ...  

А от хто дійсно несподівано порадував, так це російський гість передачі Віктор Ерофеев. Склалось таке враження, що від того наскільки він відверто «мокнув» цю замовну «шоблу» цепних цуциків режиму, навіть Кисельов отетерів. 

Отак Женя й "попадають" на грошики, ретельніше треба гостей підбирати, якщо вже на консультації до Інни ходиш ...    І от що мабуть найголовніше, за наслідком мережевого «перегляду» передачі, судячи з постів людей з досить різноманітними поглядами, склалось враження, що все ж тих, хто бажає якнайскорішого закінчення цієї фактично кримінальної вакханалії та побудови своєї рідної держави, якою можна пишатись, абсолютна більшість. 

 І що важливо, розбіжностей практично немає. Залишилось тільки дати відповідь при  наявності людей, що усвідомлюють необхідність змін, лідера який не зрадить, бачення цілі та навіть наявності поки власної країни, що треба зробити щоб досягти омріяного щастя?   

 Маю надію, що відповідь не за горами  

 P.S. От тільки хоча б один демократичний канал ТВ не завадив.

27

Коментарі

119.03.11, 17:02

Приєднуюсь, сам зі сміхом спостерігав, як "друг Женя" проклинав себе за те, що запросив Дорофєєва і той своєю відвертою промовою зруйнував Кисельову весь його сценарій.

    219.03.11, 17:08Відповідь на 1 від viktor67

    стояв тільки угукав...видно вичитували в навушник...

      Гість: Владзьо

      319.03.11, 17:27

      є канал TVi він поки що говорить правду...
      а синьожопі вчора були в нокдауні у кісельова, і в глибокому нокауті у шустера

        Гість: lyo Dnepr

        419.03.11, 17:39Відповідь на 3 від Гість: Владзьо

        ДВУМЯ РУКАМИ ЗА РАЗВЕНЧАНИЕ "СВЕТЛОГО" ОБРАЗА ВО СВОБОДА. Как этот Игорёчек с косичкой был вчера в эфире похож на Богословскую. Их игра была плохо срежисирована, поэтому Тимошенко, даже находясь во взвинченном состоянии, сразу раскусила его подъёпки. Сказала ему об этом. И тут Игорька понесло. И стало ясно, что Свобода - это политпроект партии регионов для Западного лохтората

          Гість: Владзьо

          519.03.11, 18:05Відповідь на 4 від Гість: lyo Dnepr

          вони всі один проект

            Гість: lyo Dnepr

            619.03.11, 18:14Відповідь на 5 від Гість: Владзьо

            вони всі один проектПроект один, а роли у всех разные. Роль ВО Свобода я пояснил выше.

              719.03.11, 18:20

              Юля краща!

                анонім

                819.03.11, 18:53

                Из всех журналистов я бы поставил на 1 место Портникова, вот его ни разу не видел у Киселева, хотя я его и не смотрю. Вчера из-за ЮВТ сделал исключение.

                  919.03.11, 18:53

                    Гість: Лютый Гриня

                    1019.03.11, 18:55Відповідь на 1 від viktor67

                    Приєднуюсь, сам зі сміхом спостерігав, як "друг Женя" проклинав себе за те, що запросив Дорофєєва і той своєю відвертою промовою зруйнував Кисельову весь його сценарій.
                    Оооо, да, да!!! Я сама отетеріла від такої промови російського друга ...Але ж як сказав!!!Респект і моя повага йому за такий виступ. А Юля, як завжди,молодець!!!Класно вона Кисільву запитання в лоб задала :"А що ви сьогодні робили в офісі Богословської???"В нього аж mandibula відвисла...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      16
                      попередня
                      наступна