Морські коштовності. Ідеї для декору

Якщо ви вже на морі чи лише плануєте, а може вже повернулися, але саме зараз на морському пляжі гріється хтось, кому можна дати партзавдання...

Треба лиш назбирати на березі відшліфованих морем шматочків скла і ....

 

[ Ідеї ТУТ ]

Дизайнерські в"єтнамки. МК

В"єтнамки -- це так зручно для багатьох, особливо на пляжі) але ж так банально. А до улюбленого купальника чи парео так хочеться чогось такооого... чого не купиш)).

[ Читати далі ]


Літньо-дієтне

  • 03.07.13, 18:15
як тільки вирішиш наліпити пластир на писок, аби зменшити попадання калорій в організм, як тут же натрапляєш на цікаві рецепти і починаєш давитися слиною)) Поки що обмежуюся лише розгляданням картинок і відкладанням про запас рецептів. До моменту поки не набридне їсти траву))

не вгадала

  • 21.06.13, 10:54
 Зазвичай, коли не приїду до Львова, тут дощ. Після київської спеки і розпеченого асфальту, прохолодне повітря як бальзам на зранене тіло. Цього разу номер не вдався. Приїхала, а тут спека. Сподіваюся, що ненадовго -- до Зелених свят, а потім можна трохи дощику попросити 

Шукаю жінку. Шлюбні оголошення-2

Як і обіцяла  тепер до вашої уваги шлюбні оголошення чоловіків. ))) Це ще гірше, ніж "не потребую спонсора і не хочу ним бути"lol

Мужские брачные объявления российских дореволюционных газет конца ХIХ — начала ХХ веков

«Унтер-офицер желал бы сочетаться брачными узами с девицей, имеющей свой капитал. Свадьба на счёт невесты.»

[ Далі більше ]

Ну от чому...

  • 19.06.13, 09:38
чому щасливі спогади стираються і бліднуть так, що часом ти їх ледь можеш згадати, тоді як жахливі події виринають в пам"яті з такою сліпучою ясністю і чіткістю, що стає боляче очам?  

Перенесення зображення на тканину. МК

В пошуках трукодільних цікавинок натрапила на блог пані Пенелопи з Польщі. Власне в неї я потягнула схеми ключиків)

Тепер хочу запропонувати вам її рецепт переведення картинок на тканину без особливих затрат. Навмисно не даю повний переклад запису в її блозі, забрала лиш то, що стосується "справи")) 

[ Більше ТУТ ]

Хочу заміж. Шлюбні оголошення

Є речі які з плином часу не міняються. Ті давні шлюбні оголошення такі самі часом смішні як і нинішні)

Женские брачные объявления российских дореволюционных газет конца ХIХ - начала ХХ веков из собрания профессора и доктора филологических наук В.П. Скобелева 

"Очень интересная барышня (блондинка, с темными глазами) со средствами; желает выйти замуж. Только за обладающего хотя бы одним, но очень крупным достоинством." 


[ Читати далі ]

Далі будуть оголошення чоловіків)

Трохи котячо-їжакового позитиву

  • 18.06.13, 14:07
Трошки позитиву. Воно, звичайно, boyan але я його так люблю) тим більше, що тут одночасно в одному місці мої улюблені тваринки. Киця Соня, яка вигодувала їжаченят.  


[ Решта фото і відео ]

Вишитий ключик до серця

Прекрасні вишиті ключики.  В авторському варіанті я бачу просто досконалу ключницю)

[ Читати далі ]