хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Ідемо на карантин?

В мене от яке питання – що скажете про карантин?

От дивіться, на мою думку, експеримент як зробити з лайна та дрючків президента уряд і парламент, цілком провалився. Як і все інше, боротьба з «модною» хворобою то є суцільний приклад як робити не треба і калічні карантинні обмеження зовсім не є винятком. Початкова ідея – як би його так зробить, щоб і людей не збурити і віруса трохи приколошкати, кожного разу закінчувалась там, чим і повинна закінчуватись – люди обурювались і в кращому випадку крутили пальцем біля скроні, а вірус, дивлячись на ці заходи, хижо реготав і крутив ковідні дулі. Отже твердження що з лайна та дрючків можна сконструювати виключно лайно та дрючки вкотре підтверджено президентом та урядом. От і маєм.

Але все ж таки про карантин. Карантинні обмеження людство видумало не від великого розуму, а в слідство втрати мільйонів життів. Цілі міста під час епідемії чуми перетворювались на кладовища, до поки людство не зрозуміло, що зупинити пошесть можна лише ізолювавши хворих від здорових. Так з’явились чумні бараки. І карантин. Наприклад до Венеції не впускали кораблі та торгові каравани, поки вони не простоять на ізоляції сорок днів. Саме так і народилась назва карантин, quarantaine французькою, або quarantena італійською. За ці сорок днів, або нічого не відбудеться, отже прибульці всі здорові, або всі помруть, якщо серед них є хворі. Дуже просто, а головне дієво.

Зауважу – у середньовіччі запроваджувати карантин було простіше. Демократія ще не лютувала на європейських теренах, а повага до особистості взагалі вважалась єрессю і за такі ідеї спалювали на вогнищі. Отже «працювати» з ковід-десидентами, та іншими антипрівівочниками було простіше. В кращому випадку рубали в голову, а в гіршому – будьте ласкаві до чумного бараку і там розповідайте про обічній сезонний грип.

Те, що відбувається у нас, це не карантин. Це лайно і дрючки. На мою особисту думку, треба вводити карантин, який дозволить максимально ізолювати людей один від одного на певний період часу, або взагалі не робити ніяких обмежень. Саме так, або – або. Ніякого громадського транспорту, ніяких спортзалів та дитячих закладів, всі по домах, тільки саме необхідне – їжа та ліки. За порушення штраф, за злістне порушення – примусова ізоляція. Єдині умови для всіх без жодного винятку. Або ж ніяких обмежень взагалі. Але це не мені вирішувати, я в тому не фахівець.

Це мої власні думки і моя власна позиція, виходячи з того, що мені відомо і зрозуміло. Можливо Вам відомо більше і розумієте ви краще. Тож поділіться будь ласка своїм ставленням до карантину. Мені цікаво.

10

Коментарі

Гість: error 404

125.03.21, 12:09

"По-моему, это огромная глупость - " работа на дому"... Моя семья не очень-то этому рада..."
Иннокентий, 41 год. Патологоанатом. (с)

    Гість: Лунница

    225.03.21, 12:18

    То,что наблюдается у нас в стране, не карантин,а...я не знаю каким словом это обозначить. Ограничительные меры направленные на... Снова вопрос на что? Но,если ввести карантин по всем правилам,есть ли возможность проконтролировать его соблюдение и кто будет это делать? Людям нужен контроль и какой-то то карательный орган. По своей воле мало кто будет придерживаться карантина.

      325.03.21, 12:27

      По-перше, не можна порівнювати респіраторні хвороби з чумою, зовсім інші способи поширення і перебіг хвороби. По-друге "лютування" свободи, яке неправильно називають демократією, полягає в особистій відповідальності кожного, що є утопічною ідеєю, подібно комунізму. Але при респіраторних хворобах, якщо хоча б 80% населення правильно носило маски, поширення епідемії припинилось би. Вважаю, що не потрібно "бикувати", а бути відповідальним і дотримуватись карантинних правил.

        425.03.21, 12:32Відповідь на 2 від Гість: Лунница

        На сегодняшний день Разумков заявил что в локдауне нет необходимости, а Данилов спрогнозировал возможный локдаун в ближайшее время. Для начала этих всех господ нужно собрать в одном помещении, закрыть и не выпускать пока не договорятся до чего то определенного. Пошел белый дым из трубы - быть карантину, черный - все работают как работали. Но что бы было однозначно и определенно. И вот только тогда можно назначать ответственных за соблюдение ну и карательные орган. Я так думаю.

          525.03.21, 12:33Відповідь на 2 від Гість: Лунница

          Я бы на некоторое время отделила провакцинированных от невакцинированных))
          Для блага и тех, и других.
          Жаль, что нельзя.)

          Нам от вируса всё равно никуда не деться. Сколько лет от него прятаться?

            625.03.21, 12:49Відповідь на 3 від Hrab

            По-перше, порівнювати можна все з усім, не бачу тут проблеми, пошесть передається від одного до іншого, через вошей, або через звичайне чихання. Результат однаковий - хвороба і можлива смерть. Ізоляція хворого від здорового дієва в обох випадках. По-друге, при всій моїй повазі до особистої відповідальності кожного, яке відношення це має до демократії?

              725.03.21, 12:52

              У нас это не карантин. И не борьба с ковидом.
              Это имитация.

                825.03.21, 12:55Відповідь на 5 від МятежнаЯ

                Я бы на некоторое время отделила провакцинированных от невакцинированных))
                Для блага и тех, и других.
                Жаль, что нельзя.)

                Нам от вируса всё равно никуда не деться. Сколько лет от него прятаться?
                Для этого придумано красивое слово сегрегация одно из моих любимых.

                  925.03.21, 12:55Відповідь на 6 від Aндpey*

                  Проста арифметика: учителі контактують з учніми на уроках без масок.
                  Із декількох сотень учителів району померла ніби як від ковід - одна (за рік)
                  Учні часом хворіють безсимптомно.
                  То їх треба ізолювати чи не треба?

                    1025.03.21, 12:56Відповідь на 8 від Aндpey*

                    Я бы на некоторое время отделила провакцинированных от невакцинированных))
                    Для блага и тех, и других.
                    Жаль, что нельзя.)

                    Нам от вируса всё равно никуда не деться. Сколько лет от него прятаться?
                    Для этого придумано красивое слово сегрегация одно из моих любимых.
                    слово красивое. Но не более того)

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна