хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Вакцинуватись чи ні?

  • 04.03.21, 12:35

Здрасьтє.

Зеленський щепився. Всі вже бачили? Ну звісно бачили. Багато хто обурився голим торсом гаранта. Срамота і аморалка. Ну не знаю, нормально виглядає, поголений, біцуха красива та піддута як платіжка за січень. Дорослий дядько, хай робить що хоче.

Не знаю, що йому там впорснули, а за офіційною версією індійську ковішилду. Я в медикаментах геть не спеціаліст, чесно кажу, тож можу оперувати тільки загально відомими фактами. А що нам кажуть факти? Ковішилда, то та сама астразеник, тільки не астразеник, а ковішилда, от і все.

Я так розумію ситуацію -  колись давно, на Автозазі у деу ланос впихнули мелітопольський двигун і ланос став сенсом, а сама корпорація Деу заборонила використовувати навіть свою назву, отже сенс став заз сенсом. І хоча зовні ці авто не відрізняються, так само везуть водія, пасажирів та багаж з пункту А в пункт Б, факт в тому, що на сенсі ви не побачите напису деу, бо не той двигун. Може я звісно помиляюсь, але здається, що з вакциною те саме, ковішилда це майже астразенек, але не астразенек, бо щось там не те.

Тут маємо що маємо, хто на що заробив. Кому пфайзера, або модерну, а кому ковішилду. Раніше треба було думати, набагато раніше. Але я не про те.

Вакцинуватись чи не вакцинуватись? Ось у чому питання! Чи гідно змиритись загрозі ковіду, або ж дозволити безжальній сталі терзати невинну плоть?

Я для себе так вирішив – коліть пане доктор. Людство, як вид, виживає виключно за рахунок постійного розвитку, еволюції, та руху вперед. От крокодил, як був мільйон років тому крокодилом, так і тепер ні трохи не змінився. Тому люди роблять з крокодилів валізи, а не навпаки. За всю історію різна пошесть намагалась неодноразово звести людство до домовини, не безуспішно до речі. Але спочатку ми навчились мити руки, а потім різними вакцинами пробуджувати в своєму імунітеті кровожерливого звірюку. Це наш шлях і нам по ньому йти.

Страшно? Це ж моє тільце, кожна кісточка, волосинка, кровинка, що туди в колють бізнесмени від медицини? Ну на початку і паровоза лякались, а потім звикли, стало нормою і навіть життєвою необхідністю. До речі, паровози теж переїхали певну кількість людей, це факт.

Тож якщо буде можливість, я вакцинуюсь. Чим? Сам не знаю, тому що я однаково розбираюсь у вакцинах, як і наприклад у жарознижувальних, або знеболювальних, тобто ніяк. Це моя власна позиція і я її нікому не нав’язую.

А Ви що скажете? Будете вакцинуватись?

14

Останні статті

Коментарі

14.03.21, 12:43

я стала в очередь

    24.03.21, 12:46Відповідь на 1 від БджЫлка

    я стала в очередькак?

      34.03.21, 13:08

      А я с этим делом подожду! Этим CoviShit пускай зебилы прививаются!

        44.03.21, 13:20

        Так, але трохи пізніше.

          54.03.21, 13:29Відповідь на 3 від Андрій1961

          А я с этим делом подожду! Этим CoviShit пускай зебилы прививаются!Шмыгаль сказал что первыми будут вакцинировать журналистов и священников. Не шутка.

            64.03.21, 13:31Відповідь на 4 від Syrena27

            Так, але трохи пізніше.Я взагалі мабуть в останню чергу вакцинуватимусь, судячи з темпів та приорітетів.

              74.03.21, 13:39

              Неа.

                84.03.21, 13:46Відповідь на 7 від Хайдер

                Неа.Принципиально?

                  94.03.21, 14:03Відповідь на 2 від Aндpey*

                  я стала в очередькак? в діє

                    104.03.21, 14:07Відповідь на 9 від БджЫлка

                    я стала в очередькак? в дієа ясно. Я там не смог зарегиться и снес, правда это было пол года назад.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      12
                      попередня
                      наступна