хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Про підсвідому антиукраїнську пропаганду на телеекранах.

Про підсвідому антиукраїнську пропаганду на телеекранах.

.Щойно завершив переглядати телефільм РФ "Крик сови" про доблесні органи МВС та КДБ. Передивися за неділю всі 10 серій. Скажу я вам, що росіяни навчилися знімати достойні стрічки з точки зору професіоналізму. Дія відбувається у невеличкому місті на півночі Росії у 1957 році. Дуже напружений і цікавий фільм за сюжетом і майстерною грою акторів. Але головне, автори фільму підсвідомо,а може й непідсвідомо створили черговий пропагандистський фільм. І головною ізюминкою є те, що викритий німецький шпигун і жорстокий каратель концтабоа Саласпілс родом звичайно ж з України. Народився наприкінці 19 сторіччя в Києві. Свою першу жертву задушив у Києві, потім душив за царату, потім при радянські владі, під час ВВВ у таборі при німцях. По ходу фільму він застрелив, отруїв, зарізав понад 10 персонажів. От і виходить , що для росіян Україна- це держава. яка породжує маніяків, садистів, фашистів. Це не перший фільм, де негативні персонаж-дегенератиі всі родом з України. В інших фільмах, якщо і позитивний герой, але якийсь недолугий, наївний або недорозвинений,і він також з України. Взяти хоча б фільм про морськиїх котиків Росії. Один з позитивних персонажів родом з України. Він розмовляє недолугим суржиком, трошки придуркуватий і весь час щось "жере" або говорить про сало. В іншому фільмі про СМЕРШ , затриманому шпигуну закидають: -За сало німцям продався?. Як росіянці (росіяни,татари, мордвинці,меря,веся,угри, шахтарі-такісти з бурятії, чесні горлорізи з чечні) різних національностей будуть ставитись до України та українців, коли самі українці знімають кіно не про звитяги борців за свободу України, а пасквілі за типом "Сватів" про недолугих, дурнуватих, брехливих, малописьменних хАхлів.Порівнювати зі счени та на телеекранах Україну з повією з німецького порнофільму.
І наостанок. Фільм знімася у наші часи на натурі Росії. Без декорацій. І натура ця жахлива. Все обдерте, облуплене, перекошене. І це сучасна Росія. І у таких умовах вона піднімається з колін. Нема жодної серії де б персонажі не "жрали" водяру "стАканами" і без закусі.
7

Коментарі

115.03.19, 12:30

Що поробиш, вони ж "старшіє", тобто розумніші, культурніші, і взагалі, а ми що, такі собі дурнуваті, нещодавно з дерев злізли!

    215.03.19, 15:28

    теж мені відкриття зробили...
    вони ще до війни 2014 року знімали фільми і писали "літєратурниє праізвєдєнія" про те, як Україна і на Крим напала, і на Донбас