У Тернополі "свободівці" влаштували масову бійку з "Беркутом"

 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 Фото: прес-служба "Свободи"
 1/7 

Виїзну колегію за участі представника Адміністрації Президента України у Тернополі зірвали місцеві "свободівці". Депутати різних рівнів під керівництвом нардепів Олега Сиротюка та Михайла Головка з бійкою прорвали кільце "Беркуту", які обороняли вхід до приміщення, де проводилася колегія.

"Свободівці" вимагали відставки губернатора області Валентина Хоптяна, який, за їхнім переконанням, блокує роботу обласної ради.

"Хоптян дав злочинний наказ міліції не пускати народних депутатів на колегію. Біля входу зібралося десь із сотня правоохоронців – "Беркут" і люди у цивільному, які не представлялися. Коли ми спробували пройти, то вони не зважали навіть на жінок – тягали їх за волосся і кидали на землю. Постраждали наші депутати облради Марія Чашка і Наталя Турецька – вони вже зняли побої", - розповідає Gazeta.ua Михайло Головко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Губернатор Тернопілля посварився зі "свободівцями" і викликав міліцію

"Свободівці" врешті прорвалися на колегію. Головко з мегафоном сказав усім присутнім не підкорятися наказам губернатора Хоптяна та президента Януковича. У цей час ні Хоптяна, ні представника Адміністрації Президента - Олександра Нефьодова у залі вже не було. Колегію у результаті так і не провели.

"Валентин Хоптян - це хам, боягуз і пияк. Саме через нього обласна рада не може нормально працювати другий рік. Він дав наказ своїм людям не приходити на засідання ТВК і через це 19 депутатів не можуть виконувати свої повноваження", - продовжує Головко.

"Свободівці" заявили, що переслідуватимуть Хоптяна доти, доки він не піде у відставку, а ТВК не введе в облраду депутатів.

Напередодні "свободівці" уже мали сварку з губернатором у його кабінеті.
Дивитись тут.youtube.com/watch?v=b5c96GrcM8k

Суд заборонив "Свободі" проводити акції у Гостинному дворі.

  • 26.02.13, 20:53

 
 
 

 

Суд заборонив акції під приводом того, що Гостинний двір є пам'яткою архітектури. Водночас, у своєму попередньому рішенні суд наголошував, що він таким не є. 

Окружний адміністративний суд Києва 21 лютого заборонив партії ВО "Свобода" проводити які-небудь акції та встановлювати намети на території Гостинного двору і на прилеглій до будинку території.

Про це сказано у відповідній ухвалі суду, повідомляє Українська правда з посиланням на  "Українські новини".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Правоохоронці сьогодні діють як бандити і ні за що не відповідають" - Головатий про Гостинний двір

Позивачем є ПАТ "Укрреставрація".

Відповідно до ухвали, клопотання "Укрреставрації" обумовлене тим, що дії активістів, які оскаржуються, на території та прилеглій території Гостинного двору загрожують правам, свободам і інтересам позивача, оскільки призводять до псування майна компанії, а також перешкоджають реконструкції аварійного будинку Гостинного двору.

Водночас у своїй ухвалі від 21 лютого суд неодноразово назвав будинок Гостинного двору історичною пам'яткою.

"Імовірно, права позивача та інших осіб можуть бути порушені й невжиття заходів із забезпечення позову можуть призвести до псування майна позивача і неможливості проведення робіт з реконструкції аварійного будинку Гостинного двору, внаслідок чого можливе руйнування будинку, що є історичною пам'яткою", - сказано в ухвалі.

Відповідно до рішення суду, заборонено акції "Свободі", громадській організації "Громадянська позиція", а також інших суб'єктів, які проводять мирні збори, встановлюють намети, кіоски, навіси, у тому числі тимчасові, і пересувні спорудження біля будинку Гостиного двору та на прилеглій території, яка необхідна для функціонування і обслуговування будинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиції слід здобути більшість у Київраді і вирішити питання Гостиного двору - політолог

Разом з цим 30 січня той самий Окружний адмінсуд Києва відмовив "Громадянській позиції" у позові про скасування рішення Київради від 20 вересня 2012 про виділення "Укрреставрації" 1,02 га землі під Гостинним двором для його реконструкції під торгово-офісний центр із паркінгом.

Тоді суд прийняв рішення на підставі протилежної позиції, вважаючи, що Гостинний двір не є історичною пам'яткою.

Відповідно до документа, під час розгляду справи з'ясувалося, що основним доказом "Громадянської позиції" було те, що на зазначеній земідлянці розташовано будинок Гостинного двору, що має національне та історичне значення.

Крім того, організація наполягала, що землі, за рахунок яких було здійснене землевідведення, розташовані в межах історико-архітектурного заповідника "Стародавній Київ" і є землями історико-культурного призначення і особливо цінними землями.

Суд же ухвалив, що докази позивачів спростовуються постановою Кабміну №1380 від 15 серпня 2011 року, якою будівля Гостинного двору була виключена зі списку пам'яток архітектури УРСР, водночас будівля Гостинного двору не внесена до Державного реєстру нерухомих пам'яток.

Таким чином, суд ухвалив, що позивач не надав необхідні докази для задоволення позову.

Частина правил поведінки з жидами.

Гарна ідея - закривати єшиви, синагоги, розганяти єврейські суспільства і громади, заборонити як нацистські та установи іудомафіі. Ловить тих, хто приїжджає з засраіля і вести дізнання не брав участь в масових вбивствах скоєних терористичними організаціями типу ЦАХАЛ, якщо так - то на осику. Як свого часу робили англійці по відношенню до жидів терористів в Палестині - вішали.
Не зовсім зрозуміло чому в Нюрнберзі сіоністів не вішали, які дуже тісно спілкувалися з Гітлером і воювали проти англійців - відтягуючи на себе значні сили. З Гітлером сіоністи не воювали, з Гітлером сіоністи дружили і обіцяли дружити ще сильніше, якщо Гітлер визнає р. ісраль в Палестині.

Дійсно тут і повилазять, навіть ті жиди, хто на публіку бив себе в грудину і верещав що він росіянин в десятому поколінні.

Правила написані чудово. Можна ще додати


1. Закони про вбивство - розходження між убивством жида і вбивством не жида (вбивство жида вважається злочином менш тяжким).

2. Не можна порушити вихідні та деякі інші свята задля порятунку жида,жида рятувати не потрібно.

3. Нежид не повинен платити, якщо його бик заколов бика жида. А якщо, навпаки, бик жида забодал бика нежида, той повинен відшкодувати збиток.

4. Жиду не можна повертати те, що він втратив, зі співчуття чи симпатії до нього,до жида може бути тільки огида.

5. Якщо жид помилився в розрахунках не в свою користь (наприклад, дав більше здачі, ніж треба), йому не треба повертати.

6. Страти підлягає тільки той, хто вкраде у не жида, але не у жида.

7. Той, хто поб'є жида, не повинен компенсувати завдані збитки, у той час як жид, що побив не жида, підлягає умертвіння.

8. Обдурив жида в угоді (наприклад, продавши йому щось по безмірно завищеною ціною) не повинен йому компенсації.

9. Жида не можна призначити на царство або на який-небудь інший високий державний пост.

10. Той, хто паплюжить ім'я жидівки, не підлягає тілесному покаранню (яке покладається того, хто паплюжить ім'я не жидівської жінки).

11. Заборона «Та не зненавидиш в серці своєму» відноситься тільки до не жидівї; ненавидіти жида можна.

12. По відношенні до жида допускається помста і злопам'ятство, і заповідь «Возлюби ближнього, як самого себе» також не поширюється на жида.

13. Той, хто проходить повз жидівські могили, повинен сказати: «Сором і ганьба, щоб із вами, і т. д.».

14. Жиди подібні низькоутробним тваринами.

15. Бик, поранити рабиню-жидівку, прирівнюється законом до бика, поранити осла.

16. Тіло померлого жида не поширює (ритуальної нечистоти), і жид, що досягне мертвого тіла, не приймає ритуальну нечистоту - аналогічно тварині, торкнувшись мертвого тіла.

17. На не жида не можна лити масло помазання, а на жида можна, тому що він подібний худобині.

19. М'ясо тварини, зарізаного жидом, не можна використовувати в їжу - воно вважається брудним, отруєним, оскільки жид подібний худобині

20. «Плоть жидів - плоть ослів», і вони прирівнюються до тваринами.

21. "Кращий з жид - убий його, краща із змій - разможжи їй голову". (Талмуд, Тосафот)

22. "Жидів, що впали в колодязь, не слід рятувати, але в той же час їх не слід туди зіштовхувати, щоб вони там помруть і забруднять воду."

23. "Не стикався не жида в яму і не витягуй його звідти". Маймонід (законовчитель)
він же

23. "Що стосується жидів, з якими ми не воюємо ... заборонено їх вбивати, але заборонено і рятувати їх, якщо вони на межі смерті; якщо, наприклад, хтось із них впаде в море, його не слід рятувати, бо написано : "не стій в неробства над пролитою кров'ю ближнього твого"; але жид - не "твій ближній".
Це потрібно памятати кожному пересічному громадянину в усьому світі,ЖИД твій ворог.

Путін нагородив медалями авторів "мовного закону".

  • 19.02.13, 22:06
Президент Росії Володимир Путін нагородив медаллю Пушкіна Сергія Ківалова та Вадима Колесніченка.

Відповідний указ розміщено на сайті президента Росії.

Як відомо, обидва є авторами скандального мовного законопроекту.

Також нагороду отримали депутати від Партії регіонів Дмитро Шенцев і Олег Царьов, а також екс-депутат Юрій Болдирєв.




Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою і натисніт

Обнародована аудиозапись Коротича.

  • 17.02.13, 21:41
Скандал с интервью, его «разоблачением» и разоблачением «разоблачения» стал главным культурным событием воскресенья.



«Украинская правда» опубликовала аудиозапись фрагмента ставшего знаменитым интервью Виталия Коротича (запись можно прослушать на сайте УП).

Российский журналист Олег Кашин, записавший интервью с Виталием Коротичем, направил его аудиозапись «Украинской правде» после того, как сегодня вспыхнул скандал вокруг данной публикации, которая была обнародована в журнале «Афиша» еще 6 февраля.

Коротич заявил, что его регулярные телевизионные интервью с Януковичем были закрыты после вопроса о Тимошенко.

Коротич рассказал, что после того, как он задал эти вопросы Януковичу, к нему подошла советник президента Анна Герман, которая выразила свое недовольство.

«Закончилась запись, и его эта идеологиня, помощница по идеологии Анна Герман, как начала кричать: «Как вы не понимаете? Вы в какую политику лезете? Вы не понимаете, что вы делаете!» Я послал ее на хер, и с тех пор меня больше на эту передачу не приглашают», - сказал Коротич.

После этого в воскресенье вечером Герман обнародовала якобы посланное ей Коротичем письмо, где утверждалось, что его слова исказил российский журналист.

В доказательство своей правоты Кашин и предоставил соответствующую аудиозапись.

"Свободівці" розтрощили в Охтирці пам'ятник Леніну.

  • 15.02.13, 23:12
15 лютого 2013 року близько 15:00 у місті Охтирка Сумської області місцеві "свободівці" разом із народним депутатом України Ігорем Мірошниченком демонтували пам'ятник "кату" української нації Володимиру Леніну.


Фото: svoboda.org.ua


Про це повідомила прес-служба партії "Свобода".

Пам'ятник комуністичному ідолу ще на початку 2000 року офіційно намагалися демонтувати згідно з Указом Президії Верховної Ради України від 30 серпня 1991 року "Про заборону діяльності Компартії України", але колишня районна партноменклатура всіма правдами й неправдами досі захищала свого кумира.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Херсоні хтось зруйнував пам'ятник Леніну

"Усі цивілізовані держави колишнього соцтабору вже давно заборонили будь-які прояви комуністичної ідеології та символіки, що закріплено в законодавстві цих держав. На жаль, дехто й досі не може усвідомити всього жаху від злочинної діяльності комуністичного режиму в роки окупації України, ніяк не можуть розпрощатися з останніми згадками про ті лиховісні для нашої держави часи. Комуністична символіка і ідеологія не мають місця у європейській Україні, і якщо будь-який її прояв не може усунути влада – ми його усунемо власними силами. Наголошу: ми лише виконали закон про декомунізацію, а нам місцеві прислужники окупаційного режиму намагалися довести, що це, бачте, "елемент благоустрою...", – зазначив Ігор Мірошниченко.

Зараз він і націоналістичні активісти перебувають у райвідділку міліції і дають свідчення з цього приводу.
Джерело: Gazeta.ua

На Чорнобильській АЕС впали бетонні плити в машинному залі.

  • 12.02.13, 20:51
У непрацюючому машинному залі, який раніше обслуговував енергоблоки, з боку 4-го блоку біля 7-го турбогенератора обвалилося декілька підвісних бетонних панелей. На радіаційний фон це ніяк не може вплинути.


ЧАЕС
На Чорнобильській АЕС у непрацюючому машинному залі обвалилося декілька підвісних бетонних панелей. Небезпеки для людей це подія не представляє, повідомило видання "Комсомольська правда в Україні" перший заступник Державного агентства з управління зоною відчуження Дмитро Бобро.


"Об'єкт "Укриття" не пошкоджений. У непрацюючому машинному залі, який раніше обслуговував енергоблоки, з боку 4-го блоку біля 7-го турбогенератора обвалилося декілька підвісних бетонних панелей. На радіаційний фон це ніяк не може вплинути. Ситуація навіть не класифікується як надзвичайна", - розповів Бобро.

Голова парламентського підкомітету з питань подолання наслідків Чорнобильської катастрофи Валерій Кальченко (фракція "Батьківщина") підтвердив, що нічого страшного не сталося.

"Частина покрівлі в машинному залі між 4-м і 3-м енергоблоками звалилася від снігу. Площа обвалу 500-600 метрів. На місці вже працюють рятувальники, міліція. Розчищають сніг, прибирають завали. Радіаційний фон в нормі", - повідомив він.

Машинний зал на ЧАЕС раніше обслуговував всі 4 енергоблоки АЕС. Коли було прийнято рішення про закриття станції, турбогенератори зупинили. Персонал станції періодично обстежує стан обладнання. На момент обвалу плит людей в залі не було.

Янукович панічно боїться перевиборів і не допустить їх.

  • 12.02.13, 20:41
Андрій Парубій переконаний, що перевиборів не буде. Фото: vgolos.com.ua

Президент Віктор Янукович панічно боїться перевиборів, бо розуміє, що Партія регіонів набере ще менше, ніж у попередній раз.

Про це Gazeta.ua сказав народний депутат від фракції "Батьківщина" Андрій Парубій, коментуючи заяву "регіоналів" про те, що Партія регіонів готова до перевиборів у разі довготривалого блокування парламенту, однак саме за мажоритарною системою.

"Їхня позиція пов'язана з тим, що мажоритарна складова на цих виборах виявилася найбільш корупційною і найбільш підконтрольною Банковій. Саме там було можливе залучення фінансових владних ресурсів для фальсифікацій. І тому, власне, вони і говорять про вибори лише на мажоритарній основі, розуміючи, що тільки так можуть сфальсифікувати вибори настільки масштабно, наскільки їм це буде вигідно. Попередні вибори показали, що за пропорційною системою вони тотально програють. Адже опозиція разом здобула на цих виборів більше 50%", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Логічне рішення - визнати мене депутатом, а не перевибори" - опонент Домбровського на окрузі

Водночас, на думку парламентаря, владі абсолютно не вигідне проведення перевиборів і вона всіляко буде їх уникати.

"Я переконаний, що Янукович, насправді, панічно боїться будь-яких дочасних виборів, бо розуміє, що на них він здобуде ще значно менше голосів, навіть за ті, які він мав за рахунок фальсифікацій на попередніх виборах", - пояснив Парубій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Партії регіонів вже не виключають можливість перевиборів до ВР

Він додав: "Тому, по-перше, закон про мажоритарну систему ввести не можливо. І, по-друге, думаю, що Партія регіонів, використовуючи риторику про позачергові вибори, насправді їх панічно боїться".

Однак, Парубій запевнив, що для опозиції перевибори до парламенту не є проблемою.

"Ми розуміємо, що рейтинг і Януковича і Партії регіонів падає. І ми переконані, що Янукович буде робити все можливе, щоби не допустити дочасних виборів", - підкреслив він.

Нардеп зауважив, що наразі проведення перевиборів навряд чи можливе: "Зараз відлік час не йде до дочасних виборів. Бо дочасні вибори можливі у разі, якщо Верховна Рада не працює протягом 30 днів. Якби вона почала свою роботу, якби відкрилася сесія і з того часу вона не працювала б 30 днів, то йшов би цей відлік. А зараз відлік не має від чого вести. Тому ця норма про 30 днів не є дієвою".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "На перевиборах Партія регіонів втратила б третину чи половину своїх виборців"- "свободівець"

На його переконання, блокування Верховної Ради все ж таки завершиться забезпеченням персонального голосування.

"Ми говоримо про ліквідацію злочину. І в цьому випадку ми не будемо і не готові йти на будь-які компроміси. Бо йдеться про принципові речі і дотримання Конституції", - підсумував Парубій.
Джерело: Gazeta.ua

Черкаські опозиціонери виявили "регіоналівський" звіт роботи.

  • 07.02.13, 21:48
Черкаські опозиціонери стверджують, що їм потрапив до рук документ, призначений виключно для обласного та всеукраїнського керівництва Партії регіонів. У ньому – характеристика роботи кожного керівника районної адміністрації та кількох мерів міст на минулих парламентських виборах.




"Більшість голів РДА заслужили негативну оцінку, – каже невизнаний переможець від Об'єднаної опозиції на 197 Канівському окрузі Леонід Даценко. – Напроти більшості прізвищ – напис: "Компанію вів мляво і безініціативно". Найбільше дісталося голові Звенигородської РДА Миколі Череднику. Однопартійці доповідали на Київ, що "зафіксовані ознаки сприяння Чередником непровладним кандидатам. Ініціював конфлікт із провладним кандидатом Ничипоренком В. В. Загалом працював пасивно". Отримав на горіхи керівник Лисянської РДА Володимир Оникієнко, бо "допустив до введення до складу ДВК осіб, які лобіювали інтереси кандидата від об'єднаної опозиції". Голову Тальнівської РДА Миколу Бардадима звинуватили в тому, що "ініціював конфліктні ситуації".




За інформацією документа, на гарну оцінку керівництва заслужили голови Городищенської, Золотоніської, Катеринопільської, Монастирищенської, Смілянської, Уманської та Чигиринської районних адміністрацій.




"Ще дошкульніша оцінка була дана міським головам, – каже Даценко. – На думку невідомих авторів, міський голова Черкас Сергій Одарич організацію виборчого процесу в місті поклав на секретаря та першого заступника. Натомість Василь Гончаренко з Ватутіного провинився тим, що у процесі підготовки до виборів "не були задіяні соціальні працівники". Мер Канева Віктор Ніколенко "більше уваги приділяв співпраці з одним із мажоритарників". Міський голова Сміли не забезпечив виконання програм "Підвіз" та "Голосування вдома".

Нагадаємо, що на виборах до Верховної Ради Партія регіонів на Черкащині набрала 18% голосів, а в деяких районах цей показник не перевищував 8%.
Джерело: Gazeta.ua